Lekeler, Çiller dudağımın etrafındaki sivilce lekeleri :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

tacsizprensess

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
101
1
11
İzmir
kızlar benim dudaklarımın etrafında sürekli sivilceler çıkıyor sonra izleri kalıyor fotoğrafta ışıktan tam belli olmamış ama sağ taraftaki lekelerden bi sürü var dudaklaklarımın çevresinde sizin de böyle olup kullandığı krem iyi geleniniz var mı varsa lütfen yardımcı olun bu konuda fondotensiz dışarı çıkamıyorum gittikçe de artıyor ve bu izler geçmek bilmior bi türlü

canım sana 2 sorum olacak ilki yakın zamanda bıyık aldın mı.. diğeride sivilce lekesi sadece orada mı diğer yerlerde de var mı

canım sana 2 sorum olacak ilki yakın zamanda bıyık aldın mı.. diğeride sivilce lekesi sadece orada mı diğer yerlerde de var mı

sivilce lekerleri sadece ve sadece dudaklarımın etrafında canım ya bıyık iple aldırıyorum ama aldırmadığım zamanlarda da bu sivilceler sürekli çıkıyor bu bölgede biri bitse diğeri çıkıyor sıkmıyorum ama izi kalıyor ve artarak çoğalıyor
bugün artık makyaj yapmamaya karar verdim çok beyaz tenliyim çalıştığım içinde makyaj yapıyordum az buçuk ama yapmıcam artık ya belki fondotendendir dicem ama yüzümün başka yerinde sivilce yok çok şükür

şimdi makyaj yapmıyorum evden çıkarken güneş kremi sürüyorum sabah akşam yüz temizleme jeliyle temizliyorum cildimi iyice bi de expigment 2 aldım ona başladım dün akşam

ama varsa tavsiyeniz lütfen söleyin bişeler yapim daha 24 yaşındayım ve lekeli bi cildim var

haline şükret :) ben de 25 yaşındayım ve o lekelerden yanaklarımda var inan bana daha kötü 8 senedir uğraşıyorum geçmediler...tek tavsiyem ilk olarak doğal birşeyler dene..benim yüzüm daha güzeldi doktorların verdikleri kimyasal olduğu için daha kötü yaptı...İLK BAŞ DOĞAL ürünlerle dene bitki vs. sonra krem kullan derim ben

benimde dudagımda süreki ucuk cıkıyor .. :26:

moralim bozuluyor yaa ooff .. :2:

dediğim gibi haline şükret:) ben sırf bu cilt yüzünden psikolojik tedavi alacağım çok kötüyüm çünkü geçmiyor daha kötü oluyor

güneş kremi kullanıyor musun ve yüzünü sabah akşam düzenli yıkıyor musun bi de makyaj yapma sen de makyajda tetikliyor bu lekeleri bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güneş kremi kullanıyor musun ve yüzünü sabah akşam düzenli yıkıyor musun bi de makyaj yapma sen de makyajda tetikliyor bu lekeleri bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ev hanımıyım pek dışarı çıkmıyorum çıktığımdada güneş kremimi eksik etmem.makyaj sadece ruj ve kalem kullanırım..yüzümü yıkamaya gelince 7 ay boyunca katranlı sabunla akşamları yıkadım cildimi berbat etti kuruttu kızarttı..şimdi yüzümü çok sık yıkamamaya çalışıyorum..en kısa zamnda tonik alacağım

Merhaba benim cildim hem karma hemde hassas yüzümde hemde sırtımda çok fena sivilce ve siyah nokta lekeler çiller ne ararsan vardı ve özellikle böyle ağrılı sivilceler çene kenarında ve burnumun kenarında sıksamda sıkmasamda orda öyle kalıyordu ve onu bile söndürdü inanamadım 1 haftada söndü LR WORLD cilt ürünleriyle kuruttu resmen ürünler Almanyadan gelior ve gerçekten 26 yaşıma kadar sivilce ile cebelleştim en sonunda kurtuldum.Eğer kullanmak istersenhaceryakali@gmail.com adresinden veya LR Hacer İnce facebook ekleyip bilgi alabilirsiniz.ben sürekli foruma giremiorum çalıştığım için o yüzden mail adresi ve facebook verdim.
resimlerdende görebilirsiniz cnm farkı bendeki hem sivilceleri kuruttu hemde lekelerin rengi açıldı 15 günlük kullanımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…