dudak dolgusu prp aqualyx ankara :)

lilly_petrus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
58
37
3
35
selam kızlar prp ıle baslayan guzellık macerama hafıf gıdımın olması sebebıyle aqualyx yaptırmıstımkı dun kendımı tutamadım ve dudak dolgusu yaptırdım....foto eklıcem cıdden cok mutluyum hemen paylasmak ıstedım doktorum mukemmel bırı burdan duydum adını gıttım ıyıkı gıtmısımm..ha bu arada sorunuz varsa cvplarım

Fotoğraf ekleyecek misiniz ? Ücretler nasıl . Aslında dudaklarımı seviyorm ama birazcık dolgu olsa daha güzel durur gibi gelmeye başladı . Kafam karışık yardımcı olur musunuz

kızlar ucretler cok uygun dolguyu 600 e yaptrdm juvederm foto eklıcemde nasıl eklıcegımı bulmaya calısıyorum :)

kızlar yapıldıgı an cektrmıstım etraf kızarık oyzden

Eklentiler

• 11348204_442069682665152_222099405_n.webp
    11348204_442069682665152_222099405_n.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 6.571
Kesinlikle çok güzel duruyor. kimse bunu inkar edemez.

Sadece normal dolgun dudak gibi değil. fazla belli ediyor. Tabii bunun önemi var mı yok mu o önemli :)
tatlım valla ben cok dolgun sevdgım ıcın doktorumun sucu yok kadın dedı daha az yapayım dıe ama ben boyle sevıyorumm napıyımm :)

selam kızlar prp ıle baslayan guzellık macerama hafıf gıdımın olması sebebıyle aqualyx yaptırmıstımkı dun kendımı tutamadım ve dudak dolgusu yaptırdım....foto eklıcem cıdden cok mutluyum hemen paylasmak ıstedım doktorum mukemmel bırı burdan duydum adını gıttım ıyıkı gıtmısımm..ha bu arada sorunuz varsa cvplarım

Canım doktorunun isminide yazabilirmisin ?

Back
X