Dudak dolgusu

Arkadaslar dudak dolgusu yaptırmak istiyorum doktor tavsiyesi olan bilgi verebilir mi ?
Merhaba, ben hem botoks hem de dolgu için Ataşehir de Dr. Dicle Sevük'e gidiyorum, arkadaşımın tavsıyesiyle gitmiştim. tavsıye ederım. Fiyatları da çok uygun.

Merhaba, ben hem botoks hem de dolgu için Ataşehir de Dr. Dicle Sevük'e gidiyorum, arkadaşımın tavsıyesiyle gitmiştim. tavsıye ederım. Fiyatları da çok uygun.
Fiyat konusunda uygun derken ne kadara yaptırıyorsunuz ben geçen sene 1.500 verip sadece dudak dolgusu yaptirmistim ama sonuç çok iyi idi hala da duruyor etkisi

Fiyat konusunda uygun derken ne kadara yaptırıyorsunuz ben geçen sene 1.500 verip sadece dudak dolgusu yaptirmistim ama sonuç çok iyi idi hala da duruyor etkisi
ben burundan ağız kenarına kadar uzanan derin çizgilerim için dolguyu 1400 e yaptırdım, çok memnunum :)

Bende dudak dolgusu yaptıracağım Mehmet Akgün'ü düşünüyorum formdaki yazılanları takip ediyordum genelde hakkında ama başka önerilerede açığım siz bulabildiniz mi?

O doktorun burda en az 30 tane hesabi var reklam yapan. Banlandikca cogaldi kimse onunu alamadi artik. Girin oven hesaplar hep 3 5 yorum sirf ondan bahsetmis ve hic samimi degil yok muhtesemdi yok harikaydi diyolar.

O doktorun burda en az 30 tane hesabi var reklam yapan. Banlandikca cogaldi kimse onunu alamadi artik. Girin oven hesaplar hep 3 5 yorum sirf ondan bahsetmis ve hic samimi degil yok muhtesemdi yok harikaydi diyolar.
Harikaydı muhteşemdi yazıları okumadım genelde gittiğimde de yoğun trafiği olan bi klinik.Zaten bacak dolgusu yaptırdım önceden memnun kaldım.Her doktora muhteşem öneririm yazan bir sürü insan var o zaman kime güveneceğiz bilmiyorum.Ben resimleri olan hastalar gördüm burada dudak dolgusu konusunda da samimi geldi sosyal medyadan takip ediyorum.Görüşmeye gittim maddiyatta ufak bir problemim vardı perşembeye randevu aldım Mehmet Akgüne yaptırınca sizinle de paylaşırımm son halini.

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende gidicem carsamba bakalim atarim bir fotograf reklam oldugunu sanmiyorum ornek fotograflar gosterdi cok hastasi var baya yogun calisiyor sanirim genclik asisi da yaptircam.

Ben Bursa’da yaptırıyorum 1000-1200 tl arası değişiyor fiyatları çok güzel ve doğal oluyor arkadaşlarımla birlikte yaptırıyoruz
Reklam yapmış gibi olmak istemiyorum ayrıntıları merak edenlere özelden yazabilirim

Back
X