M Misraysyck Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 3 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 27 13 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Misraysyck #1 Merhabaa Daha önce dudak dolgusu yaptırdım fakat fiyatı yüksek geldi bildiğiniz iyi uygun fiyatlı ve güzel yapan yer varmı (İstanbul içi)
Merhabaa Daha önce dudak dolgusu yaptırdım fakat fiyatı yüksek geldi bildiğiniz iyi uygun fiyatlı ve güzel yapan yer varmı (İstanbul içi)
S Secrets_ofonefemale Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 305 Emoji Skoru 68 Puanlar 98 16 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Misraysyck #2 Misraysyck .!.: Merhabaa Daha önce dudak dolgusu yaptırdım fakat fiyatı yüksek geldi bildiğiniz iyi uygun fiyatlı ve güzel yapan yer varmı (İstanbul içi) Genişletmek için tıkla... Ben baya bir deneyimledim en son böyle oldu dudağım beğenirseniz dr bilgisi paylaşabilirim gana marka kullanıldı Eklentiler image.webp 27,9 KB · Görüntüleme: 197
Misraysyck .!.: Merhabaa Daha önce dudak dolgusu yaptırdım fakat fiyatı yüksek geldi bildiğiniz iyi uygun fiyatlı ve güzel yapan yer varmı (İstanbul içi) Genişletmek için tıkla... Ben baya bir deneyimledim en son böyle oldu dudağım beğenirseniz dr bilgisi paylaşabilirim gana marka kullanıldı
B bensu1234567890bensu Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 7 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 33 10 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Misraysyck #3 Secrets_ofonefemale .!.: Ben baya bir deneyimledim en son böyle oldu dudağım beğenirseniz dr bilgisi paylaşabilirim gana marka kullanıldı Genişletmek için tıkla... Hangi doktor acaba ?
Secrets_ofonefemale .!.: Ben baya bir deneyimledim en son böyle oldu dudağım beğenirseniz dr bilgisi paylaşabilirim gana marka kullanıldı Genişletmek için tıkla... Hangi doktor acaba ?
B bensu1234567890bensu Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 7 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 33 10 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Misraysyck #4 Secrets_ofonefemale .!.: Ben baya bir deneyimledim en son böyle oldu dudağım beğenirseniz dr bilgisi paylaşabilirim gana marka kullanıldı Genişletmek için tıkla... Bende araştırıyorum ama fda onaylı juvaderm gibi dolgular haricinde yaptırmayın falan diyorlar zaman geçtikçe dudakta şekil bozukluğu oluyor mu bir kısmı inince
Secrets_ofonefemale .!.: Ben baya bir deneyimledim en son böyle oldu dudağım beğenirseniz dr bilgisi paylaşabilirim gana marka kullanıldı Genişletmek için tıkla... Bende araştırıyorum ama fda onaylı juvaderm gibi dolgular haricinde yaptırmayın falan diyorlar zaman geçtikçe dudakta şekil bozukluğu oluyor mu bir kısmı inince