Dudak dolgusu

sanemm22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
552
178
53
34
Kizlar dudak dolgumu yenilettim Mehmet Akgün kampanya yapmis 3 dolgu yaptirana bir tane dolgu veya botoks hediye yengem kardesim ben birlikte gittik islem cabucak bitti suan tek sorunum sigara icememek memnun kaldık yaptirmayi düşünenler icin zam oncesi iyi olur oneririm

Merhabalar;
Sizlerle dudak dolgusu deneyimimi paylaşmak istiyorum. Dudaklarım çok inceydi. 8 ay önce dudak dolgusu yaptırdım fakat hiç değişiklik olmadı. 10 gün önce Dr. Aslı Aytekin'e gittim. Hyaluranik asit içerikli Juvaderm dolgu maddesi kullandı. İşlem öncesi adını hatırlamadığım bir krem ile dudaklarımı uyuşturdu. Sonrasında hiç canım acımadı. Dudaklarımı şekillendirip daha kalın görünmesi için alt ve üst bölgelere ip uyguladı (sanırım örümcek ağı deniliyor). Morarma olmadı. Ördek dudak gibi görünmüyor. Çok memnun kaldım. Becerebilirsem önce ve sonra fotoğraflarımı yükleyeceğim.

Güle Güle kullanın. Sadece dudak dolgusunu ne kadara yapıyor bilginiz varmı
bildirimler gelmedigi icin suana kadar gormedm bu senin nekadar surelik bir dolgu istedigine bagli birde nekadar dolgu gerektigine gidip Mehmet Beyle görüşseniz daha net bir bilgi alabilirsiniz

Back
X