Lekeler, Çiller Dudak üstü lekesine çözüm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Herkese merhaba. 4 gun once yildiz eczanesinden hasan beye gittim. 2 yildir dudak ustumde kahverengi lekeleeim var. Ne yaptiysam neler denediysem gecmedi. Hasan bey bana krem tonik ve sabun verdi. Alnimin ustunde bir suru kucuk kucuk isilik gibi seyler vardi. 4 gundur kullaniyorum alnimdaki pütürlüklerde azalma var ama dudak ustu lekelerim ayni. Gerci daha 4 gun oldu. 1 ay kullanip sonucu yazarim sizlere. "Yasamak" sende sonuc ne oldu gecti mi lekelerin?
sonucu sabirsizlikla bekliuorum
Birde senin dudak ustu leken.neyden.oldu ?

Sanirim sir agda. Bir yada iki kere yaptirdim. Ne yaptiysam gecmiyor lekem. Hasan beyin verdigi urunleri kullanali bugun tam 14 gun oldu. Alnimdaki kucuk puturler sivilce benzeri seyler gecti. Lekem de cok cok az bir acilma farkediyorum. Oyle bariz bir acilma degil. Cok umutlanmistim bu sefer ama yine de deniycem 2 hafta daha. Cunku 1 ay kullan demisti hasan bey.

2012 ayit msajlar bende dudak üstü lekelerim vr açıcı kıremler iyice karartı 2012 ayit msajları simdi okudum yıldız eczanesini aradım hasan bey emekli olmuş şimdi nasıl bulcam lekelere çözüm

Back
X