Dudak Makyajı Dudaklarm yardm edin kzlar

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

suskun89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
430
39
123
37
Ankara
mrb kızlar benim üst dudağım alt dudağıma göre daha dolgun ve onde düruyo.çevremdekiler silikonlu gibi diyo.ben çok rahatsız oluyorum.ön dişlerimden kaynaklanıyo sanırım ön iki dişim biraz tavşan dişi gibi.dişlerimi yaptırayım dedim doktor saçmala kızım sapasağlm dişilerindenmi olucaksın dedi .ben sadece dudak kremi kullanıyorum.alt dudağımla üst dudağımı nasıl oranrılı yapabilirim.lütfen bi fikir verin.

aynı benim dudaklarım seninki de demek ki

senin gibi benim de dişlerim yüzünden böyle,

bir de üst dudakla burnum arasındaki mesafe de kısa bu yüzden.

bunun için ruj üstüne alt dudağın orta kısmına parlatıcı uygulamayı üst dudağı da nude bir renk rujla renklendirmeyi tavsiye etmişti bir güzellik uzmanı bana

Alt dudağına yağ enjekte ettirebilirsin ya da koyu renk ruj sürersen fazla ön plana çıkmaz dudakların.

her ikinizede tşk ederim ilginiz için.bu söylediklerinizi uygulacam.peki başaka yöntemler deneyen var mı varsa paylaşsın lütfen.

üst dudaga kalemi içten sür dış dudagada dıştan orantılar baya. bide acık renk parlak parlatıcı ruj sürme..

Canım tam dudak renginde ve kalıcı bir dudak kalemiyle (Mac e bir göz atmanı öneririm yerimseniben) alt dudağının dış çizgisinin dışından hafifçe çiz ama bir hat gibi çizme yumuşak darbeler halinde çiz ve sonra bir pamuklu çubuk veya temiz bir aplikatörle bu çizgiyi dudağına doğru hafifçe yay böylece bir geçiş sağlamış olursun ve doğal durur ama sanırım senin sorunun üst dudağının alt dudağından kalın olması değil alt duduağından önde yani prfoilden çıkık durması... ön dişlerinin estetğinden rahatsız oluyorsan bence lamina yaptırabilirsin dişlerini kaybedeceksin diye bir şey yok o kadar ilerledi ki estetik protez teknikleri hem çok az diş dokusu kaldırılıyor hem de kullanılan materyallen ez az diş kadar sağlam ve doğal duruyor bence bir protez uzmanıyla görüş mutlaka yardımcı olacaktıra.s.

Son düzenleme:
benim üst ve alt dudagım dolgun ve eşit.sana önerim su olabilir:parlatıcı kullanıyosan alt dudagına dudak çizgisi boyunca hat yap ve içine bolca sür üst dudagına ise belli belirsiz sür ancak orantılı olmak sartıyla bi dene eger işe yaramazsa baska seyler düşünebilirim..

en iyisi doğal şekline dokunma kim ne derse desin aldırma şekerim

benimde alt dudağım dolgun üst küççük makyajda yapmam napıyım ben şimdii

evet öyle ama ben nedense rahatsızım sevmiyorum çokk kötü benceeee

aynı benim dudaklarım seninki de demek ki

senin gibi benim de dişlerim yüzünden böyle,

bir de üst dudakla burnum arasındaki mesafe de kısa bu yüzden.

bunun için ruj üstüne alt dudağın orta kısmına parlatıcı uygulamayı üst dudağı da nude bir renk rujla renklendirmeyi tavsiye etmişti bir güzellik uzmanı bana

kesinlikle!!

Back
X