• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı Dudakllar Neden Kuruyorllar ve Kabuklaniyorllar???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
E

EU1

Ziyaretçi
benim bi sorunum var buranin kisi cok soguk hatta buz gibidir -25,30 altinda olur dudagimda bi sorun olusttu hic ilesecegi yok sogukttan bazen dudaklarim yanmaya baslar,catlar biliyorsunuzki dudakllar cok hassastirllar alt dudagimda kabuklasma olusttu ben ilk kez o gun bunu sökttum keskke sökmeseydim durmadan kabuklasiyor, ben sökuyorum yine ayni durum cesitlli kremller kullandim ama hic fayda etmedi bu kabuklasmayi nasil önleyebilirim bi tavsiyeniz varmi arkadasllarsenağlama cok kötu yaa offf ruj bile kullanamiyorum kabuklasiyor hic durmadansenağlamasenağlamasenağlama

göruyorumki sizdede ayni dert var arkadasllar:1no2: benim alt dudagim baya cogaldi cok sukur ust dudagimda öyle bisey yok, peki bunun caresi ne elbette bi caresi vardir ama ne:çok üzgünüm::uhm: doktora gitmeyi dusunuyorum ama hangi doktora aceba dokttor bisey yaparmi dudak bakimi bakimi yaptirmak istiyorum alt dudagima duzelirmi, yoksa nasil olur birturllu gitmegi cesaret edemedim:utangac:

Zeynep, fatih: Guzelim vazelin elbette bende denedim ama bi fayda etmedi yumusatmakttan, nemlendirmektten bisey yapmiyor ben su kabuklanma nasil giderirlir diye dusunuyorum hatta, yogurdun suyunu, meyveli olsun yesil caylari denedim dudagim icin sonuc ayni:bbo: yogurdun suyu dedimde yuzunuzu temizliyebilirsiniz, cok iyi geliyor yuze, yuze canlilik veriyor birde toparliyoryerimseniben:sm_cool:

Arkadaslar dudaklarin kurumasi yeterince su icmedigimizden kaynaklaniyordeneyin her gün iki litreyi ictigimiz taktirde vucut kurulugu diye bisey yasamiycaksiniz.

Arkadaslar dudaklarin kurumasi yeterince su icmedigimizden kaynaklaniyordeneyin her gün iki litreyi ictigimiz taktirde vucut kurulugu diye bisey yasamiycaksiniz.
evet.vucut ilk susuzluk belirtilerini dudaklarda belli ediyor.yani kremlerle falan alakası yok.ramazanda biraz zor olabilir.elinizden geldiği kadar çok su için ve kabuklanan deri ile uğraşmayın..sık sık nemlendirin.kendiliğinden dökülsün...

arkadaşlar bir kaç foruma da yazdım ya kendimi reklem yapıyor gibi hissedeceğim ama söylemeden edemeyeceğim.yararını gördüm aynı durumda olanlara yardım etmek istiyorum sadece:)

The body shop kenevir serisinden "dudak balmı" almanızı öneririm.benim dudaklarımda yaz kış kabuk kabuk.Kopardıkça kanıyordu.sanırım artık çözümü buldum.Sizlere de tavsiye ederim.

bende bu sorun yıllardır yaz kış surekli boyle. ve ben koparıyorum kanıyo tabıkı:( cok cesıtlı kremler kullandım ama fayda yok. sadece kabugu yumusatıyo ve daha kolay soyuluyo :D

Arkadaşlar susam yağını deneyin mutlaka. Her gece ve sabah sürebilirsiniz.Ben sürekli kullanıyorum ve çok memnunum.

kuruyan çatlayan dudaklar için kesin çözüm kakao yağı gece yatmadan önce sürün bazen lipstickler bile işe yaramıyor dudak koruyucularınızı bir miltar kakao yağına batırın dışardayken sizi bütün gün idare eder:teytey:

Benimde çok kuruyor koparıyorum kanıyor:çok üzgünüm: Niveanın dudak nemlendiricisini aldım ama sürekli kullanamıyorum unutuyorumşakkıdı offff offffffffffsenağlamasenağlama

Bepanthene sürün arkadaşlar eminim işe yarar.Birde dudaklarınızı sık sık yalamayın ıslatmanız daha çabuk kurumasına sebep olur.

canlarim sizlere guzel bi haberim var gecen hafta mutfagin cekmecesinde bi krem buldum birde dedim bu kremi deniyim cunku o kadar sikilmisttimki dudaklarim icin bi suru dudak kremi kullandim ve hicbiride fayda etmedi simdide bu kremi deniyorum gercekttende faydasini gördum dudaklarim artik eskisi gibi kurumuyor vede kabuklasmiyor ilk önce gözlerime inanamadim aynaya bakip bakip durdum gercekttende iyilesmis:sm_cool: ben dedim daha önce niye bu kremi kullanmadim diye kendime cok söylendim durdum annem almis eczaneden cokdandir cekmecedeydi iyikide o gun alip surmusum yoksa doktora gidecekttim iyilesmeseydi eger:dance: yurdisinda yasiyorum insallah turkiyede eczanelerde bu krem vardir simdi ismini yazacagim kremin AMBILAN kuru cilt ve hassas ciltler icin az yagli ve icinde alkol icermezyerimseniben insallah sizlerde bu dertten kurtulursunuz benim gibi ayyy kizlar o kadar mutluyumki simdi istedigim ruju bile kullanabiliyorum bundan daha buyuk mutluluk ne olabilirki:1hug::teytey::nazar:

canımlar dudakların sık sık kurumasının nedeni...dudak derisinin altında yağ olmayışından dolayı...
yani yüzümüzdeki derinin altında yağ vardır ama dudakta yağ yoktur...bir insanın cildiğinde yağlanma olur fakat dudaklarda yağlanma görülmez..
dudaklar susuzluktan ve beslenmeden kaynaklı bu hale geliyor büyük ihtimal...bol su içmekle başlayın..
bol su içince gerçekten dudaklar daha iyi hale geliyor..ama hergün alışkanlık haline getirmek gerek

benimde kuruluk problemim var, ancak şöyle birşey de var, bazı dudak nemlendiricileri örneğin "nivea" gibi, dudak bakımı yaptıkları yazıyor lipsticklerinde ilk başta yumuşatıyor ama içindeki bir maddeden dolayı daha sonradan feci kuruma yapıyor, size tavsiyem nivea kullanmayın. Daha iyi bir markanın dudak kremini gece yatarken bolca sürün. Sbaha yumuşacık kalkarsınız.

bunun şifası bende hanımlar :) doğal va katkısız bal sürün dudaklarınıza bekletin. dayanması zor oluyor biraz yalamadan durmak için kaydirigubbakcemile3 ama gerçekten hemen farkedersiniz yerimseniben

blistex'in mavi kutudakini medplus'ı tavsiye ederim kzlar. kokusu falan pek çirkin ama işe yarıyor. içtiğim suyu arttırdığım zamanlar az oluyor bir de kuruma.

Back
X