• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudakta uçuk veya aft benzeri birsey bilgisi olan acil yazsın lütfen

ssudeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
179
33
18
19
Herkese merhaba kızlar dün gece bu bölümde ufak bir aft vardı ben orayı biraz ısırdım neyse uyudum sabah oldu sabah bir uyandım dudağım içten şişmiş neden böyle olabilir bu nedir tam olarak başına gelen varmı bebeğim var birşey bulaştırırım diyede korkuyorum aft mı uçuk mu sizce

Son düzenleme:
Uçuk yani herpes. Bulasicidir, bebeginizi opmeyin gecene kadar.

Hamileyken torch paneli testi yaptırdiniz mi?
Ama içi sıvı dolu değil ki kabarcık gibi değil yani uçuğu biliyorum ama uçuğa benzetemedim aftta beyazlk oluyor ya üstü öyle icide böyle sert biraz uçuk olsa patlardı hep isırıyorum istemsiz birde dudak içinde

Ama içi sıvı dolu değil ki kabarcık gibi değil yani uçuğu biliyorum ama uçuğa benzetemedim aftta beyazlk oluyor ya üstü öyle icide böyle sert biraz uçuk olsa patlardı hep isırıyorum istemsiz birde dudak içinde
Size nasil torch paneli yapılmadi gebeyken?
Hay Allah'im nasil doktorlara denk geliyorsunuz anlamiyorum ki?

E-nabiz'iniza girip bakar misiniz hamileliginiz ilk 3 ayinda size ne testleri yapilmis?

Cmv
Hsv1
Hsv2
Toxo
Rubeola

Bu degerlere bir bakin.

E-nabiz'iniza girip bakar misiniz hamileliginiz ilk 3 ayinda size ne testleri yapilmis?

Cmv
Hsv1
Hsv2
Toxo
Rubeola

Bu degerlere bir bakin.
Hepsi varda hsv almamış

Toksoplazma testi falan yaptırdım evet şimdi araştırdım ne olduğunu hepsi negatif çıktı
Tamam.

Hsv olanlar negatif mi bi bakin, onlar herpes cunku.

Onlar pozitifse bebeginizde pozitiftir ve bagisikligi vardir, tabiki yinede opmemeye dikkat edin.

Hsv'ler negatifse yakin zamanda herpesle tanışmışsiniz demektir ve yine bebeginizi öpmemeye ozen gosterin.

Gecmis olsun

Cmv
Hsv1
Hsv2
Toxo
Rubeola

Bu degerlere bir bakin.
Hsv anlık birşey ama uçuk kuruduktan sonra oda gider bildiğim kadarıyla hamileyken gecirirsen pozitif çıkar diye düşünüyorum

Hsv anlık birşey ama uçuk kuruduktan sonra oda gider bildiğim kadarıyla hamileyken gecirirsen pozitif çıkar diye düşünüyorum
Hayir hsv herpes viruslerinin tahlil kodu ve anlik degil. Bunada neden bakmamis cok sacma. Gebelik icin en riskli virusler halbuki

Tamam.

Hsv olanlar negatif mi bi bakin, onlar herpes cunku.

Onlar pozitifse bebeginizde pozitiftir ve bagisikligi vardir, tabiki yinede opmemeye dikkat edin.

Hsv'ler negatifse yakin zamanda herpesle tanışmışsiniz demektir ve yine bebeginizi öpmemeye ozen gosterin.

Gecmis olsun

Hayir hsv herpes viruslerinin tahlil kodu ve anlik degil. Bunada neden bakmamis cok sacma. Gebelik icin en riskli virusler halbuki
Sizce bu dudak içimdeki şey uçuk mu aft sanki uçuk gibi kabarıklık yok tabiki opmem bugün dudağıma dokundu hemen ellerini yıkamaya çalıştım ama umarım birşey olmaz:(

Back
X