Mutfak Püf Noktaları düdüklü tencere

bicirik2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
6
0
36
İstanbul
merhaba hanımlar,
düdüklü tencere olarak fissler mi tefal calipso mu daha iyi? aranızda bunları kullanıp sorun yaşayan yada çoook memnun olan var mı? yradım edin lütfen...

tefal clipso kullanıyorum 5 dkda mercimek çorbam hazır oluyor tam 5 dk :1: clipsodan sasmam

valla benim normal karaca tencere setinin içindeki düdüklü çokda güzel pişiriyor. dikkatli kullandığın sürece bir problem olacağını sanmıyorum. ben genelde tavuk ve kuruları pişiriyorum.

valla benim normal karaca tencere setinin içindeki düdüklü çokda güzel pişiriyor. dikkatli kullandığın sürece bir problem olacağını sanmıyorum. ben genelde tavuk ve kuruları pişiriyorum.

ilginize tesekkurler... fiyatı da uygunsa düşünebilirm ben de.. yine de clipsoyu bir görmek istiyorum..ağırlığı da önemli, iki kişiyiz zaten çok hantal birşey de olmasa iyi olur...

cnm bende tefal clipso kullanıyorum.1 sene filan oldu alalı gayet memmunum tavsiye ederim.

kesinlikle clipso cnm. en fazla 15 dk sürer haşlama işlemlerin ,
gayet de güvenli
verdiğin paraya değer emin ol
her boyu var zaten

clipso cok guvenli hava bosalmadan istesende kapak acılmıyor zaten ben alacaksan clipso al

cnm bende tefal clipso yu tavsiye ederim.
hem güvenli hemde kısa sürede pişiriyor.
:34:

ben clipsomu kullanamadım alırken çok dikkatli ol sanırım benim aldığım seride sorun vardı çünkü çok araştırdım ve memnun olan tek kişi bile duymadım...

servise götüremedim hala duruyor haşlama tenceresi olarak kullanıyorum...alırken mutlaka son seri olmasına dikkate et...

ben annem ve çevremde hemen hemen herkes clipso kullanıyor..

ve yine hemen hemen hiçbirimiz memnun değiliz..

clipsoların ömrü çok kısa..

şimdi olsa kesinlikle fissler alırım her alan çok memnun ve kilit sistemi ondada var..

hatta bu beni deli etmeye devam ederse hemen almayı düşünüorum fissler..

Back
X