düğün arefesinde küslük:(

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
arkadaşlar nişanlıyım her şey çok güzeldi.hatta gittim eşyalarımı yerleştirdim falan ve akşamına çok saçma bi nedenle kavga ettik daha doğrusu nişanlım sinirlendi bana çok kırıcı konuştu kapattık.ve iki gündür aramıyor beni.ben aramak istemiyorum çünkü hatalı tamamen o.peki o nasıl aramaz yaa.üzülmüyormu özlemiyormu nalet olsunnn çok mutsuzum.ne yapmalıyım bilmiyorum

Nasıl olsa evleniyorsun bırak düğün gününe kadar konuşmayın :))

Düğün günü nasıl olsa konuşacakk haha :))

Şaka bi yana, arar canım sen hiçç üzülme keyfini çıkar şu günlerinn

çok üzülüyorum inanınki bizden başka bu mutlu günlerde küs olan varmıdır acaba..o yüzdende çok kızıyorum.benim üzüldüğüm hiç mi rahatsız olmuyor bu durumdan.artık beni garanti görüyor sanırım.çok sinirlendim diyince sinirlensen nolucak diyo.kaybetmekten korkmuyor ya ilk arayan ben olmak istemiyorum.çünkü tamamen o hatalı.

Canim cok ozel degilse neden kavga ettiniz?
Ayrica haklisin madem seni kirdi ve haksiz,oyleyse onun aramasini beklesen daha dogru olur diye dusunuyorum. Kavga sebebinizi de anlatirsan belki daha iyi yardimci olabiliriz.

Arkadaşlar düğün olayları ile ilgili bişeye kavga ettik.yani aramızda bişe geçmedi.yanikına gecesiyle ilgili bi konuya onun istediği bişeyi benim ailem gerekli nedenler göstererek istemedi.ama onunla ilgili bi konu değil.bunu aileler konuşmalı.o niye araya giriyoki hemenn.beni kırdı ve aramıyor.çok üzgünüm.hatta kavgadan önce bile bana diyorduki senin suçun yok bişe demiyorum sana ama bikaç dakika sonra saldırdı resmen.kızdı da kızdıve aramıyor.hiçmi özlemiyor üzülmüyor şurda düğüne çok az varken

Ne zamandır konuşmorsunuz canım ? Düğün ne zman birde ?

Aramaması şaşırtıcı gerçekten ama bence bekle eninde sonunda mutlaka arayacak o zaman detaylıca konuşursun kırıldığını dile getirirsin.

iki gündür küsüz(20gün sonrada düğünümüz var(

eğer şimdiye kadar iyi bir ilişkiniz vardıysa, nişanlın iyi bi nişanlıysa, kimin barıştığının önemi yok. arayaın gurur yapmayın.

bu gibi zamanlarda olan küslükler kolay unutulmaz, içinizde kalan kırgınlıklar evliliğinize yansır.

sürekli küsüp özür bekleyen biri değilse, bir arayın. sitemkar olmayan ama kırgın bir tonla neden aramadığını sorun.

Olur öyle seyler canim takma kafana : )

Zaten olmasa anormal olurdu : )

Bizimde hersey süper gidiyordu imam nikahi oldugu gün büyük bi tartismamiz oldu aksam nikah kiyildi hersey unutuldu : )

Allah bir yastikta kocatsin.. Sende cok inadlasma alttan al ikinizde strestesiniz dügün arefesinde normaldir

Üzme kendini,
dügün hazirliklari stresiyle maalesef olabiliyo böyle seyler :)
Insan en takmayacagi seyi bile o stresle takip kavgaya tutusabiliyor.

O aramiyosa bence sen ara, en güzel zamanlari birbirinize dargin olarak gecirmeyin.

o konu için konuştuk barıştık amaaa yine tartıştık çok işin garip tarafı artık beni aşırı kırıyor tartışmalarımızda aşırı derecede hemdedüğüne 20 gün var ama biz böyleyiz

tartışmanın sonunda neden böyle yaptığını sorsan ? Düğün stresi olabilir ama sinir seviyeside önemli değilmi sen bu insanla bir ömür geçireceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…