- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
-
kızlar bizde nişanda aileeye bohça verilmedi sadece damada ve geline düğünde verilcek o da sadece aileye sanırm annemin planı şöyle
kaynanaya nevresim diktiriyor havlu tülbent,seccade,takke flan koycak sanırım
babaannesi ve dedesi var nişanlımın onlarada seccade takke falan
öyle tüm aileye bohça yapılmıcak eltime falan yapılcakmı bilmıyorum yapılcaksa diğerlri gibi olur 2 tane bekar kaynım var onlarada gömlek türü şeyler düşünülüyor sanırım ama dediğim gibi net şekilde bilmıyorum bohçanın içeriğini anlamadğım için ilgilenmıyorum fazlao konu tamamen annem ve akrablarım ilgilenior zaten herkese vermeye kalksak aile kalabalık oyüzden kaynana ,babaanne dede,kaynımlar,elti, şeklinde gitcek siz neler planlıyorsunuz şekillendiği zman bohçalar net bir bilgi daha veririm hemde bohça yapcak olan arkadaşlar olan varsa fikirleri verelim paylaşalım ne dersinizz
kızlar bizde nişanda aileeye bohça verilmedi sadece damada ve geline düğünde verilcek o da sadece aileye sanırm annemin planı şöyle
kaynanaya nevresim diktiriyor havlu tülbent,seccade,takke flan koycak sanırım
babaannesi ve dedesi var nişanlımın onlarada seccade takke falan
öyle tüm aileye bohça yapılmıcak eltime falan yapılcakmı bilmıyorum yapılcaksa diğerlri gibi olur 2 tane bekar kaynım var onlarada gömlek türü şeyler düşünülüyor sanırım ama dediğim gibi net şekilde bilmıyorum bohçanın içeriğini anlamadğım için ilgilenmıyorum fazlao konu tamamen annem ve akrablarım ilgilenior zaten herkese vermeye kalksak aile kalabalık oyüzden kaynana ,babaanne dede,kaynımlar,elti, şeklinde gitcek siz neler planlıyorsunuz şekillendiği zman bohçalar net bir bilgi daha veririm hemde bohça yapcak olan arkadaşlar olan varsa fikirleri verelim paylaşalım ne dersinizz
Biz damadın annesi babası için bi bohça hazırladık. İçinde şunlar vardı:
-Takke,Gömlek,Yelek, Lif, Havlu, Seccade, Başörtüsü, Çarşaf ve 2 tane yastık kılıfı(diktirildi), Çamaşır, Çorap
Kardeşleri için de:
-Çamaşır, Seccade, Lif, Havlu, Takke, Çorap
Anneannesi ve babaannesi için de:
-Fanila(yaşlı oldukları için), Penye uzun pijama(şu bilek kısmı lastikli olanlardan), Beyaz tülbent, Havlu, Lif, Seccade, Çorap, Çamaşır.
canım biz hiç anne,baba,kardeş,dede... bunlara bohça olayına girmedik
onlar bana biz onların oğluna o kadar
diğer türlü çok külfet oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?