Düğün düğün bohçasını nasıl yaptınızz?yapan varmııı

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
kızlar bizde nişanda aileeye bohça verilmedi sadece damada ve geline düğünde verilcek o da sadece aileye sanırm annemin planı şöyle
kaynanaya nevresim diktiriyor havlu tülbent,seccade,takke flan koycak sanırım
babaannesi ve dedesi var nişanlımın onlarada seccade takke falan
öyle tüm aileye bohça yapılmıcak eltime falan yapılcakmı bilmıyorum yapılcaksa diğerlri gibi olur 2 tane bekar kaynım var onlarada gömlek türü şeyler düşünülüyor sanırım ama dediğim gibi net şekilde bilmıyorum bohçanın içeriğini anlamadğım için ilgilenmıyorum fazla o konu tamamen annem ve akrablarım ilgilenior zaten herkese vermeye kalksak aile kalabalık oyüzden kaynana ,babaanne dede,kaynımlar,elti, şeklinde gitcek siz neler planlıyorsunuz şekillendiği zman bohçalar net bir bilgi daha veririm hemde bohça yapcak olan arkadaşlar olan varsa fikirleri verelim paylaşalım ne dersinizz

Biz damadın annesi babası için bi bohça hazırladık. İçinde şunlar vardı:

-Takke,Gömlek,Yelek, Lif, Havlu, Seccade, Başörtüsü, Çarşaf ve 2 tane yastık kılıfı(diktirildi), Çamaşır, Çorap

Kardeşleri için de:

-Çamaşır, Seccade, Lif, Havlu, Takke, Çorap

Anneannesi ve babaannesi için de:

-Fanila(yaşlı oldukları için), Penye uzun pijama(şu bilek kısmı lastikli olanlardan), Beyaz tülbent, Havlu, Lif, Seccade, Çorap, Çamaşır.

Biz damadın annesi babası için bi bohça hazırladık. İçinde şunlar vardı:

-Takke,Gömlek,Yelek, Lif, Havlu, Seccade, Başörtüsü, Çarşaf ve 2 tane yastık kılıfı(diktirildi), Çamaşır, Çorap

Kardeşleri için de:

-Çamaşır, Seccade, Lif, Havlu, Takke, Çorap

Anneannesi ve babaannesi için de:

-Fanila(yaşlı oldukları için), Penye uzun pijama(şu bilek kısmı lastikli olanlardan), Beyaz tülbent, Havlu, Lif, Seccade, Çorap, Çamaşır.

güzelmiş bohçanız :124: bakalıım biz neler koycaz ama sizin koyduklarnız gibi koyarız herhalde lif koyarlarmı bizimkiler bilemem bir şekillensin hepsini yazıcam ama kaynanama şimdi nevresim takımı diktiryor onu biliyıorum

canım biz hiç anne,baba,kardeş,dede... bunlara bohça olayına girmedik
onlar bana biz onların oğluna o kadar
diğer türlü çok külfet oluyor

canım biz hiç anne,baba,kardeş,dede... bunlara bohça olayına girmedik
onlar bana biz onların oğluna o kadar
diğer türlü çok külfet oluyor

aynen evet ama nişanda yapılmadı bizdede düğündedde sadece aile arasına bakalım bence de saçma gelıor kaynanam ne yapck bu yaştan sonra nevresm takımı hemde dıkjım falan tşörttür konulan şeylerin çoğu kendlernde var zatn ama adetlerimiz yerini bulsun yaa yeterlki hepsi azalıor adetler yerine getrlmıor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…