- Emoji Skoru
- 155
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Reyna Mina
-
Merhaba, cevap için çok teşekkürler. 1500 kişilik salon tuttuk, babası 10 kardeş annesi 6 kardeş üstüne çevreleri çok geniş. Kimin ne kadar geleceğini tahmin edemiyoruz. Daha büyük salonlar da hoşuma gitmedi ya da ekstra sandalye koyarak sıkışık sıkışık planlıyorlar.Dugununuze kac kisi gelecek bilmiyor musunuz? Misafirlerin sigacagi bir yer secilmeli gelince ayakta kalmayi milletvekili olmayan insan da istemez, oturtcak yer yoksa cagirmasaydiniz o zaman.
Özel buldugunuz insanlara masa ayirip öbürleri ayakta kalsin mantiginiz hos değil hos degil demek kibar kalıyor da neyse. Kime yaranmak istiyorsaniz onlari cagirin hem de ayakta kalmazlar. Ben siizn yaptiginiz gibi durumla karsilassam basar giderim eve geldigim yola yazik derim.
Merhaba, cevap için çok teşekkürler. 1500 kişilik salon tuttuk, babası 10 kardeş annesi 6 kardeş üstüne çevreleri çok geniş. Kimin ne kadar geleceğini tahmin edemiyoruz. Daha büyük salonlar da hoşuma gitmedi ya da ekstra sandalye koyarak sıkışık sıkışık planlıyorlar.
Bahsettiğiniz düğün çok büyük. Siz isteseniz de istemeseniz de memnun olmayan insanlar olacak. Bunu kabul edin önce. Düğünde karışıklık olmaması için zaten aileler ve yakın akrabalar için masalar tutulacak. Önemli misafirleriniz için de bir masa ayırmayı yanlış bulmadım ben. Mevki makam sahibi kişilerden bahsediyoruz. Düğüne tam saatinde gelemeyebilirler. Kimisi belki 10 dk durup gidecektir. Ama birilerinin onlarla özel olarak ilgilenmesini önemserler diye düşünüyorum. Hem bu insanlar öyle ya da böyle birbirlerini tanıyorlardır. El sıkışıp tokalaşmalar, selamlaşmalar, sohbetler, hal hatır sormalar olacaktır. Bu insanlarla ayrı fotoğraf çekimleri yapılacaktır. Ayrıca damat bey özellikle bu insanların yanına gitmek ve geldikleri için teşekkür etmek zorunda. 1500 kişilik düğün içinde arka sıralarda bu mevki makam sahibi insanları arayamazsınız. Bu insanların "bilmem kim geldi" diye damadı kapıya çağıracak hali yok. O kadar da büyük bir işin altına girmişsiniz. Birkaç elemanı özellikle rezerve yerlere doğru kişileri oturtmak için görevlendirmelisiniz. Damat tarafının tanıdıkları herhalde bu kişiler yani o masayı düzenli olarak takip ederler. Geleni gideni hemen karşılarlar.Merhaba, cevap için çok teşekkürler. 1500 kişilik salon tuttuk, babası 10 kardeş annesi 6 kardeş üstüne çevreleri çok geniş. Kimin ne kadar geleceğini tahmin edemiyoruz. Daha büyük salonlar da hoşuma gitmedi ya da ekstra sandalye koyarak sıkışık sıkışık planlıyorlar.