• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugun elbise

nehiriim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
19
1
1
Belçika
Merhaba :)

Bugunlerde fazla konu actim galiba ama gorusleriniz almam gerek :)

Iki hafta sonra nisanlimin kuzenin dugunu var turkiye'de, oraya davetliyim ama elbise bulmak dert benim icin. Nasil bir elbise almam gerek pek bilmiyorum gelinle damadi hayatimda 1 kez gordum sadece yani oyle samimiyet yok aramizda, oyuzden cok abartli olmamasi gerek, ayrica tekrar giyebilcegim bir elbise olmasi gerek yillarca dolapta oylece kalmasini istemiyorum.

Su asagda ki elbiselerden tarz olarak hangisi daha uygun ? ve turkiye'de hangi magzalarda guzel elbise bulabilirim ?

Simdi'den cook tskler :)

$elbise 1.webp
$elbise 2.webp
$elbise 3.webp

2. ve 3. sade ilk elbiseye göre. Sıralamam 1-3-2 :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence 3. sec Cunku..Hem Dugunde giyilebilecek birsey..Hem Baska biryerde..Mesela Onu Disarj gezmeye felan cikarkende giyebilirisin cnm :*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasıl ve nerede düğün buna göre değişir aslında.. 1. elbise ile gelinin annesinden daha abartılı da olabilirsin düğününe göre :) ya da gayet güzel de durabilir.. bence samimiyet çok az ise 3. elbise yaz düğünü için ideal.. ne fazla ne az olur..

2. ve 3. sade ilk elbiseye göre. Sıralamam 1-3-2 :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence 3. sec Cunku..Hem Dugunde giyilebilecek birsey..Hem Baska biryerde..Mesela Onu Disarj gezmeye felan cikarkende giyebilirisin cnm :*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnce 3 gunluk hayat icin hemde cok samimi olmadigin birinin dugunu icin yeterli olur

nasıl ve nerede düğün buna göre değişir aslında.. 1. elbise ile gelinin annesinden daha abartılı da olabilirsin düğününe göre :) ya da gayet güzel de durabilir.. bence samimiyet çok az ise 3. elbise yaz düğünü için ideal.. ne fazla ne az olur..

Ilginiz icin tskler, sanirim haklisinz 1. cok sik cok abarti kaciyo, 3. en iyisi ama heralde duz bir renk daha iyi olur

Back
X