Dugun fotografı meselesi

Bana da sadece cdyi 400 liraya kakaladılar. Bir de salon fotograflarıydı, eşimin bir daha hiç görmeyeceğim arkadaşları ve akrabalarının fotografları için 400 lira.. ayh yine geliyolar bana sağdan sağdan. Git ve kavga et bacım benim yerime de et.
400 liramı :KK57: kolay para kazanıyorlar bunu yapanlar hic kızmasınlar..edicem gibi gorunuyor helede ukalalık yaparlarsa resimleri almasamda hıncımı cıkarıcam senin icin de:KK48:

Ne demek düğün ve öncesi çekimlerin verilmemesi. Fotoğrafçının görevi o fotoğrafları çekmek. ve gerekli kalitedeki fotoğrafları teslim etmek. Anlaşırken direk isteyin. Eğer anlaşamazsanız profesyonel kişilere yönlendireyim

Ne demek düğün ve öncesi çekimlerin verilmemesi. Fotoğrafçının görevi o fotoğrafları çekmek. ve gerekli kalitedeki fotoğrafları teslim etmek. Anlaşırken direk isteyin. Eğer anlaşamazsanız profesyonel kişilere yönlendireyim
Bende oyle biliyordum ama bundan da amaclari para kazanmak..tesekkur ederim gorusucem onumuzdeki hafta umarim sorun cikartmazlar

Aynen öyle fotografci da çalışmıştım.
Normalde cd verilmez ama çok ısrar ederse müşteri kalitesi düşürülüp veriliyor başka yerde baskı yaptirilmasin diye

Düğünümüz İstanbul Yelken Kulübü'nde havuzbaşında oldu herkese tavsiye ederim, düğün esnasında herşey kusursuzdu. Yemekler çok lezzetli, mekan çok keyifiliydi, tüm işletme düğün ile son derece ilgiliydi.
Tek yaşadığımız sıkıntı fotoğrafçıyla oldu, Poyraz Ajans Kadıköy ile çalışmamasını tavsiye ederim İstanbul'da evlenecek çiftlerin. Konuşmaları müthiş profesyonel ancak vaadlerini yerine getirmiyorlar ve yaptıkları işler aldıkları parayı kesinlikle hak etmeyecek vasatlıkta. Çok mağdur olduk onlarla çalıştığımız için, kimseye tavsiye etmem.Albümümüz videolarımız çok kötü, düğün esnasında çekilen fotoğraflarımız da çok eksik, kesinlikle yorumları okuyarak, araştırarak anlaşın zira en özel gününüze ait kalacak hatıraların mahvolması çok üzücü oluyor.

Back
X