• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dügün Gecesi

aylin1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
17
0
36
Diğer
Nasil bu isin icinden ciksam bilemiyorum onun icin sizlerden fikir edinmek istedim.
Söyle anlatiyim, Dügünümüzün oldugu yer bizim yasicacagimiz evimize uzak oldugu icin Nisanlimla ben Dügünden sonra Dügün Salonunu yakin bir Otelde kalip ertesi gün Balayina ucmayi düsünüyorduk. Ama Nisanlimin bir kac Aile Büyügü onlarin evleri dururken bizim bir gece Otelde kalip ertesi gün Balayina gitmemiz ayip olacagini diyorlar. Yani onlarin düsüncesi, Dügün Gecesi icin biz Evden cikariz siz Dügünden sonra eve gidip bizde kalip ertesi gün Balayiniza gidersiniz. Bir Gece Otelde kalmaya ne gerek varmis, ayip olurmus. Sizin düsünceleriniz nedir? Bu fikir benim hic icime sinmedi. Benmi abartiyorum. Ama hic istemiyorum. Siz olsaniz ne yaparsiniz. Aranizda böyle bir durum yasayan oldumu. :59:

Bu sizin düğününüz bence sizin fikriniz önemli.. hem ilk geceniz otelde çok romantik geçecektir.. size özel ilgi muamele yapılacaktır ve güzel bir anı olacaktır bence müstakbel eşinide ikna et ve otelde kalın birlikte başbaşa rahat bir gece geçirin ertesi günüde balayına uçuuuunnn :10:

canim bu sizin icin en özel ve hayatiniz boyunca unutamayacaginiz en güzel geceniz olacak.
kimsenin karismaya hakki yok o gün senin günün olacak o gece senin gecen olacak sen nasil mutlu olacaksan öyle yap.
otel cok daha mantikli bence onun bunun evinde kalmaktansa.
hic ayip falanda olmaz kime neki canim.sacmalik.
sen kocanla konus planinizi bozmayin sakin.

bizde öyle yapmistik otel cok daha rahat:34:

bence asıl size karşı ayıp olur bu konuda ayak diretirlerse, ne hakla size bizim evimizde gerdeğe gireceksiniz diyebiliyorlar ki? eğer onları dinlerseniz ömür boyu üzüntüyle hatırlayacak bir anınız olur
kesinlikle kabul etmeyin bu nasıl bir anlayış okuyunca ben bile sinirlendim

akrabanın evinde yatağında ilk gece geçirmek çok saçma olur evde kimse olmasada rahat edemezsiniz konuşun nişanlınızla rahat edemem ben ilk gecemiz berbat olur falan deyip ikna edin o söylesin akrabalarına biz otelde kalmayı uygun buluyoruz diyip tavrını koysun hem ilerdede bizim ilk gecemiz akrabanın evinde olmuştu diye hatırlamaktansa otelde güzel gir gece geçirmiş olmak daha iyidir kesinlikle otelde olmalısınız çok daha rahat edersiniz

Benimde fikrim bu zaten. Icime hic sinmiyor o Gece onlarin evine gitmek. Aslinda iste o Gece Otelde kalmayin bizim Evde kalin Ayip olur diyende Nisanlimin Annesi ve tüm Ailesi yani. Onlarin istedikleri bizim Dügünden sonra onlarin Evlerinde yani Nisanlimin simdiye kadar yasadigi Evinde kalmamiz. Ve onlar o Evde 4 Kisi kaliyorlar. Yani sadece Ayip olmasin diye ki niye Ayip olacaginida anlamis degilim o 4 Kisi o gün Evden gitcek ve biz o Geceyi orda gecircekmisiz. Konusdum Nisanlimla oda istemiyor ama Ailesinide kirmak istemiyor. Cok zoruma gidiyor zaten okadar stres icindeyiz kimse kirilsin felan istemiyorum. Ama bu durum beni cok ama cok rahatsiz ediyor. Anlamiyorum Anliyamiyorum niye kendilerini benim yerime onun yerine koymuyorlar. :59:

bunu nişanlının ailesiyle bir inatlaşma yada onların kırılıp kırılmaması şeklinde konuşma nişanlınla..
o gecenin çok özel bir gece olduğunu,otelde daha rahat edeceğinizi ve ilerde de bunu güzel bir şekilde hatırlayacağınızı söyle..

inanmiyorum yaa, ne terbiyesiz ve dusuncesiz insanlar var! insan bi dusunur, zaten kizin 'zor' bir gecesi olacak bizde bu sekilde diretirsek kiz utanir diye. onca insan sirf gelinle damat gerdege girsinler diye evden gidecek, ay ben olsam yerin dibine girerdim :26: bu konunun gecmesi bile yeterli.

canim madem nisanlinda istemiyormus, kime ne..sen neden uzuyosunki kendini? kimse kirilmasin diye hayatta dusunme, hele boyle bir donemde herkez senin icin 'aman kirilmasin yeterki' diye dusunmesi gerekiyor. biz hotel odasinin parasini verdik bile diyebilirsin hic olmazsa, zorla sizi orda tutacak degillerya. bosver icinden ne geliyorsa soyle ve oyle yap :47:

höh yani.. çok saçma.. hayır anlamadığım şey ptelde kalmanız niye ayıp olacakmış ki..

kesinlikle nişanlın ailesini bu konuda ikna etmeli.madem oda istemiyor, ısrarcı tavırlraına rağmen o ağırlığını koyup halletmeli bunu.. siz bu konuda ailesiyle yüz göz olmayın tabii ki..

çok ilginçmiş yahu..

acaba kadının aklında başka bir şey mi var? dile getirmek istemem ama aklıma da gelmedi değil.. hala bazı insanlar kanlı çarşafı görmek istiyorlar bazı kesimlerde..

höh yani.. çok saçma.. hayır anlamadığım şey ptelde kalmanız niye ayıp olacakmış ki..

kesinlikle nişanlın ailesini bu konuda ikna etmeli.madem oda istemiyor, ısrarcı tavırlraına rağmen o ağırlığını koyup halletmeli bunu.. siz bu konuda ailesiyle yüz göz olmayın tabii ki..

çok ilginçmiş yahu..

acaba kadının aklında başka bir şey mi var? dile getirmek istemem ama aklıma da gelmedi değil.. hala bazı insanlar kanlı çarşafı görmek istiyorlar bazı kesimlerde..

valla ne yalan söyliyim bende ayni seyi düsündüm:19:

Cevaplariniz icin saolun kizlar inaninki ilac gibi geliyor. Bugüne kadar kimseye acamadim derdimi. Zor bir konu ortalik karissinda istemiyorum. Ailesinle yüz gözde olmak istemiyorum. Hem cok kizdiriyorum hem cok üzüyor bu konu beni. Neden kendilerini benim yerime koymuyorlar anlamiyorum. Nisanlimla konusdum. Benim icin senin icin özel bir gün dedim. Hele ben Gelinim yani bin bir düsünce duygu var o gün o gece icin aklimda hayalimde. Oda anliyor oda benim gibi düsünüyor oda kirmak istemiyor ailesini. Bana hak veriyor ama Ailem cok israrci iste kac kisi kac defa AHHHHH kesinlikle olmaz ayip olur zaten Balayina gitceksiniz bizim Evimiz varken ne gerek var Bir gece Balayindan önce biryerde kalmaya. O carsaf konusu benimde aklima geldi ama öyle birsey bizim adetlerde yok zaten benimde bu konu hakkinda fikrimi biliyordurlar diye saniyorum zaten carsaf felan gösterme gibi bir istekde kimse bulunmadi bulunamazda. Hayatta böyle birseye izin vermem. Ama yani aklimdan ne bilim bizi o evde niye istiyorlar illaki gecti yani. Ayip olacak ne yani. Anlamiyorum. Anlamiyorum. Ve bukadar stres heycan icinde bu neden sorun ediliyor anlamiyorum. Icimden bagirmak geliyor. Onlara demek istiyorum sormak istiyorum ya sizde birzamanlar benim yerimdeydiniz sizde genc kizdiniz kendinizi benim yerime koysaniza neden böyle birsey istiyorsun neden?? Cok öfkeliyim hemde cok. :59:

bu durum hep karşı çıktığım birşeydir.Kimsenin yeni evli çifte ayak diretmesi haklı sayılamaz.Valla canım gönlün nasıl istiyorsa onu yap sonuçta düğün senin düğünün eş senin eşin ve o gece SİZİN ve çok özel ve önemli bir gün,kırılacak birşey göremiyorum bu konuda,nişanlınla karar alın ve ikinizde fikrinizi söyleyin zaten ikinizde aynı şeyi sylerseniz daha da uzatmazlar diye düşünüyorum.
Ayy bu aileleri anlamak gerçekten zor,bizde düğünden sonra yemeğe gidiceğimizi söylediğimize yok gitmeyin evinize gidin bilmem ne her kafadan bi ses çıkmıştı bunda bile deli olmuştum ama tabiki kimseyi dinlemedik biz gidiyoruuzzz :3: deyip el sallamıştık :63: bir de böyle bişey olsaydı kesin kalp kırardım :57:

sakin ol canım üzülme bu kadar..

nişanlın bence halleder bu konuyu ama tut ki ısrarlara karşı koyamadı sabah erkenden gidersin zaten de yani seninle ilişkisini etkileyebilecek bir ısrar bu.. kayınvaliden nasıl bunu göze alabiliyor hayret bir şey.. bana böyle emri vaki yapılsa çok soğurdum kadından .. ya büyüklerin bazı şeyleri akıl etmesi gerek bu nasıl düşüncesizlik böyle..

ama kendini çok yıpratma bu konu için..

ben böyle saçmalık görmedim.
düşünceli davrandıklarını sanıyorlar sanırım..:19:
nişanlın da istemediğine göre onun ailesiyle konuşup konuyu halletmesi lazım.
eğer dertleri para ise uzak da olsa evinize gidersiniz.
her türlü o evde kalmaktan iyidir.

Zaten bu konu bana acilmadi. Nisanlima söylediler oda bana anlatti. Bende zaten kimseye birsey söyleyip anlatmadim. Kendi Aileme anlatsam simdi Huzursuzluk felan cikcak onuda istemiyorum. Nisanlim cok israr ettiklerini felan anlatti iste oda zor durumda kaldi oda onlari kirmak istemiyorum ve tabikide oda istemiyor. Ama demekki öyle baskici bir sekilde artik kac defa dedilerki oda geldi bana anlatti. Ben kesinlikle dedim ona ben o eve Dügünden sonra gelmem. Ne ya kac kisi Evden cikip baska Akrabalarda kalcaklar bizde gidip onlarda kalcaz. Anliyamiyorum bukadar düsüncesizlige anlam veremiyorum ben. O yasa gelmis insanlar bir genc kizin Hayallerini düsünemezlermi ya. Zaten utaniyor insan zaten cekingen oluyor insan. Ne istiyorlar anlamadim. Okadar doluyumki. Nisanlimida böyle zor duruma sokuyorlar benide ne istiyorlar anlamiyorum. Yani simdi orda kalsak kim mutlu olcak? Ailesi komsulari Akrabalarimi? Gururmu duycaklar, Ayipmi olmicak düsünüyorum düsünüyorum ama zerre kadar anliyamiyorum onlari. :59: Sizlerinde bayan olarak beni anlayip benim gibi düsünmeniz inaninki cok iyi geliyor.

Bak canim bastan nasil alistirirsan oyle gider. Ezik baslarsan ezik devam edersin. Bu konuda kesin fikrini soyle nisanlina. Ben yapamam ailenin evinde ilk deneyimimi de. Strese girerim vs. de. Bastan ne kadar taviz verirsen o kadar taviz vererek devam edersin bu evlilige. Gelin disli napalim der kabullenirler. Yoksa simdi gerdek geceniz ilerde her firsatta sizi o evde isterler. Bastan kurallarini kendin belirle. Yuz verdikce astar ister bu kaynana milleti.
Yuh yaa kaynanamin yataginda yapicam ha ilk deneyimimi?? Pesss...
Sakin kirarim falan diye dusunme. Evlilikte bu tur kendi nden vermeler ilerde olum kalim meselesi oluyor. Bastan kibar olalim, cici gelin olalim istiyoruz tepemize cikiyorlar. Ayip mayip olmaz. Hem de hic. Canin nerede istiyorsa orada kal.

sizde düğün bitimi direkt balayına gitmeye karar verdik diyin, gitmeseniz bile.. bu ne akılsızlıktır ya kimene gelinle damat karar vermişler. hemde nesi ayıpmış?? asıl büyüklerin evinde kalmak ayıp bence. hem onlar evlerinden olacak hemde gelin sıkılıp bunalacak. stres tavan! nişanlında annesi kırılmasın diye senin ilk geceni riske etmesin. kırılırsada kırılsın bana kalırsa. olmadı gidin balayını geçireceğiniz yerdeki bi otelde kalın

Bak canim bastan nasil alistirirsan oyle gider. Ezik baslarsan ezik devam edersin. Bu konuda kesin fikrini soyle nisanlina. Ben yapamam ailenin evinde ilk deneyimimi de. Strese girerim vs. de. Bastan ne kadar taviz verirsen o kadar taviz vererek devam edersin bu evlilige. Gelin disli napalim der kabullenirler. Yoksa simdi gerdek geceniz ilerde her firsatta sizi o evde isterler. Bastan kurallarini kendin belirle. Yuz verdikce astar ister bu kaynana milleti.
Yuh yaa kaynanamin yataginda yapicam ha ilk deneyimimi?? Pesss...
Sakin kirarim falan diye dusunme. Evlilikte bu tur kendi nden vermeler ilerde olum kalim meselesi oluyor. Bastan kibar olalim, cici gelin olalim istiyoruz tepemize cikiyorlar. Ayip mayip olmaz. Hem de hic. Canin nerede istiyorsa orada kal.

işte deneyim konuşuyor..

kesinlikle böyle olmak lazım .. bende hep aman kimse kırılmasın kimse yanlış anlamasın diye alttan alırım ama böyle bir konuda kesinlikle tavrınızı ortaya koyun bence de

Back
X