Düğün günüme adım adım, ama zaman geçmiyor

Zeyno Seyma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
95
49
38
36
Merhabalar,

bugün geldim aranıza. Temmuz 2015 düğünüm ama bir türlü günler geçmiyor.

Sevdiğime bir an önce kavuşmak istiyorum.

Sevgiler.
:)

Sayılı gün çabuk geçer unutma bunu.Bizde diyorduk zaman geçmiyor.Saatler ilerlemiyor diye...Maşallah evliliğime 3 yıl oldu

Benim de 4 ay kaldı düğünüme , sürekli birşeyler bakıp hayal kuruyoruz ama zaman çabuk geçiyorda gene dee bazen hiç geçmiyor ne zaman aynı evi paylaşıcaz diye başlıyorumm söylenmeye :)

Merhabalar,

bugün geldim aranıza. Temmuz 2015 düğünüm ama bir türlü günler geçmiyor.

Sevdiğime bir an önce kavuşmak istiyorum.

Sevgiler.
:)

ahh ahh aynen zaman geçmiyor sanki hiç aslında yapacak o kdr çok iş varki :) bende nasipse Haziran 2015 gelini olacağım

Benim de 4 ay kaldı düğünüme , sürekli birşeyler bakıp hayal kuruyoruz ama zaman çabuk geçiyorda gene dee bazen hiç geçmiyor ne zaman aynı evi paylaşıcaz diye başlıyorumm söylenmeye :)

dimi ya artık buluştuktan sonra akşam herkes kendi evine geçiyor ya koyuyor insana yeter artık aynı evin anahtarını taşıyalım aynı eve gidelim istiyoruz

ben napıyım kızlar ayrı şehirlerdeyiz biz. siz yine yanyanasınız. haftasonları görüyorsunuz.
Ben de 6 senedir beraberim sadece ilk sene yakındık geri kalan 5 sene ben Türkiye'nin bir ucunda sevdiğim bir ucunda :'( şimdi 23 temmuz a gün sayıyorum ama zaman geçmiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…