- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
İyi geceler kızlar... canım çok sıkkın gece gece ve ağlamaktan bi hal oldum. Durumu şöyle aktarayım nişanlımla 10ekimde nişanımız oldu. 28 ocakta düğünümüz var. Yaza tayin isticez o yüzden görev yaptığımz yerde ev kurmayacaz. Yapacağımız tek şey düğün ve 3buçuk ay var. Bulunduğumuz yer küçük bi yer ve elimizde düğün hazırlığı için imkan yok. Bugün merkeze gitcektik benim 3te randevum vardı epiladyon için.dedim ki erken gidelim gelinlik bakalım fikir edineyim dedim saat 12 gibi çıkarız dedi. ve ben en erken 1de merkezde olacam kaç gelinlikci bakabilecem o sürede dedim erken gidelim dedim tamm dedi sabah yine bildiğini yaptı ve ben gelinlikcilere bakmadım. Kaç gündür bubu düşündüğümü biliyo. Dedim yavaş yavaş internetten davetiye balayı oteli araştıralım dedim davetiyelere bakmadı otellere yorum yapmadı.bugünde dedim ki gidelim aralıkta memlekete 1hafta düğün hazırlıkları için dedim. Ne gerek var dedi. ben sürekli bişeler için uğraştıkca beyefendi herşey nasıl olsa olur diye düşünüp oralı olmuyo. Benim heyecanımı bile paylaşmıyo. Şimdi tartıştık ve ben ağzıma geleni saydım. Sizce bende mi onun davrandığı gibi mi davranayım yani herşeyi son ana mı bırakayım. Yoksa kafama göre araştırma yapıp ona yorum yapma fırsatı vermemeli miyim?