• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri düğün için elbise seçiminde yardım!!!

sedef_beyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
13
0
0
İstanbul
selam kızlar. haziranda kuzenimin ve çok yakın bir arkadaşımın düğünü var.ikisine de aynı elbiseyi giymeyi planlıyorum ama ne alacağıma daha karar veremedim.çok abartılı bir kıyafet istemesem de şık olmak istiyorum bir taraftan. sizce hangisini seçmeliyim?

REKLAMLAR

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbise beyaz yazan, ilki güzel diğerlerine göre bence, ama ben olsam başka da bakardım

ben senin yerinde olsam bir düğünde beyaz giymem...belki gelin hanım alınabilir ,,,
ama sıyah tek omuz olan giyilebilir..

zaten o ilk modele karar verirsem siyahını alırım ama ikisi de çok yakın olunca siyah konusunda da emin değilim, yas tutar gibi oluyo sanki. dışarıda da bakmaya devam ediyorum. park bravo ya baktım en son ama içime sinen pek bişey bulamadım, çok da pahalıydı. mangoda tam uygun bir tane beğendim derken giydiğimde hiç yakıştıramadım. hala bakmaya devam ediyorum. en çok dantelli modelleri beğeniyorum. bu siteyi de çok kullanıyorum, bikaç model bulunca fikir almak istedim...

1.nin danteli kalitesiz gözüktü bana,2.yle düşündüğünüz gibi şık olacağınızı sanmıyorum,4. de penye olmasında dolayı sanırım sarkmış gibi duruyo 3. aralarında en kaliteli gözüken bence. ama çok sade olur başka modellerede bakın daha şık bir model bulursunuz gibi (: mangoya baktım demişsiniz şöyle bir model var şık gibi.. MANGO - YENİ - Tek omuzlu dantel elbise

Son düzenleme:
2. elbise hariç diğerleri güzel, ama beyaz giyme siyah olanını al canım.

Son düzenleme:
selam kızlar. haziranda kuzenimin ve çok yakın bir arkadaşımın düğünü var.ikisine de aynı elbiseyi giymeyi planlıyorum ama ne alacağıma daha karar veremedim.çok abartılı bir kıyafet istemesem de şık olmak istiyorum bir taraftan. sizce hangisini seçmeliyim?

REKLAMLAR

bence şık bir abiyede olabilir jiqlet .com abiyelerine bakmanı tavsiye ederim iyi eylenceler

Back
X