Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyat üzerinden bidaha yüzde elli indirim vardı herkesin zevki farklı.Arkadasım 500 lira verdikten sonra böyle kro seyler almana gerek Yok
Üstelik kaç beden olursan ol bu modellerle hamile gibi durursun
%100 ipekBunlar saten kumaş mı?
Saten elbise seçimi büyük cesarettir, hem mükemmel bir vücut hem de kaliteli bir dikiş ister.
Aksi takdirde çok kötü ve basit bir görüntü oluşuyor...
300 tl abiye için çok mu yaa:))Hem kötü hem demode hemde çok pahalı bunlar...
Aynen katılıyorum 40 yaşındayım asla giymemAyol ben seneye 40 olucam hayatta giymem bunlari
Yasla alakali diil bunlar rica edicim yasi karistirmayalim![]()
40 yasi yaşlı zannediyor arkadaslarAynen katılıyorum 40 yaşındayım asla giymem
Hollywood starlarının çoğu 40 yaşında zaten, babaanne gibi giyindiklerini görmedim. 40 yaş elbisesi nasıl oluyormuş:)40 yasi yaşlı zannediyor arkadaslar![]()
Çok basık durmuş üste İstanbul'daysan Bakırköy e bak derim çok güzel kıyafetler vardı birde bu markanın Venezia da mağazası var ben beğenmedim şahsenBunlar
Bende journey ı çok severim o markaya çok alıştım çok beğenirsem sormam kimseye biz beğenmedik ama belki sende çok güzel durur sen beğendiysen sıkıntı yok güle güle giyKızlar bu arada benim çok sevdiğim markadır gizia benim tarzım tam olarak bu yolladığım fotoğraflardaki gibi. Birde bu 600 tlnin üzerinden %50 daha indirim yapıyor. 300 tl fiyatları
Vallahi öyle zannediyorlar, ben musmutlu gencecikim40 yasi yaşlı zannediyor arkadaslar![]()
Ben 600 için yazdım ama 300 de bu abiyeler için çok. . 20li yaşlardaysan şifon uçuş uçuş çeşit çok.. bi sürü alternatif atmışlar sana..300 tl abiye için çok mu yaa:))
ufff bu cok hoşş
konu sahıbı bak trendyola baktım hıc ınce arastırmadan kabataslak baktım 100-200 tl arası degısen benım zevkımce elbıseler buldum
baksan kendı ıstedıgın sekılde bulursun
ornek atayım
Eki Görüntüle 2013790 Eki Görüntüle 2013791 Eki Görüntüle 2013792 Eki Görüntüle 2013793 Eki Görüntüle 2013794 Eki Görüntüle 2013795