- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
biz ya düğünü ertelemeyi ya da iptalini düşünmüştük. şimdi düğün sahibi diyor ki iptal ederseniz 2bin vereceksiniz. zaten 2 bin kapora vermiştik. yani toplamda 4bin gidecek. birincisi böyle bir hakkı var mı?
2.si de düğünü yaparsak 8binlik anlaşma 5bine düşürüyor. nişanlım bu konuda daha ılımlı iptal etmek istemiyor. bunu daha önceki konumda bahsetmiştim. ama ilk konuda bilginiz varsa ona odaklanıp cevap verirseniz sevinirim. ben düğün istemiyorum.
ertelersek ise fiyatlar seneye iki katı kadar artıyormuş aynı fiyata ertelemeyecekmiş.bu yüzden erteleme ihtimalini çıkardık.
cimer e şikayet edin , bnde kına organizasyonu işletmecisiym , iptal etmek isteyenlerin kaporasını trink veriyorum , tabii çok zararım var , ben o kaporalarla yatırım yapıyorum , ama salon sahibinin yaptığı uyanıklık gbi geldi
Sözleşme yaptınız mı?biz ya düğünü ertelemeyi ya da iptalini düşünmüştük. şimdi düğün sahibi diyor ki iptal ederseniz 2bin vereceksiniz. zaten 2 bin kapora vermiştik. yani toplamda 4bin gidecek. birincisi böyle bir hakkı var mı?
2.si de düğünü yaparsak 8binlik anlaşma 5bine düşürüyor. nişanlım bu konuda daha ılımlı iptal etmek istemiyor. bunu daha önceki konumda bahsetmiştim. ama ilk konuda bilginiz varsa ona odaklanıp cevap verirseniz sevinirim. ben düğün istemiyorum.
ertelersek ise fiyatlar seneye iki katı kadar artıyormuş aynı fiyata ertelemeyecekmiş.bu yüzden erteleme ihtimalini çıkardık.
Helal olsun size, kimsenin hakkına girmiyosunuz ya Allah gönlünüze göre versin gerçekten takdir ettim, biz evlenenler kadar belki daha çok sizler de mağdur oldunuz ama bu yaptığınız davranış örnek olsuncimer e şikayet edin , bnde kına organizasyonu işletmecisiym , iptal etmek isteyenlerin kaporasını trink veriyorum , tabii çok zararım var , ben o kaporalarla yatırım yapıyorum , ama salon sahibinin yaptığı uyanıklık gbi geldi
Arkadaşımın oğluna 15 bin lira haciz göndermiş düğün salonu sahibibiz ya düğünü ertelemeyi ya da iptalini düşünmüştük. şimdi düğün sahibi diyor ki iptal ederseniz 2bin vereceksiniz. zaten 2 bin kapora vermiştik. yani toplamda 4bin gidecek. birincisi böyle bir hakkı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?