düğün iptalinde düğün yeri sahibinin para istemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
biz ya düğünü ertelemeyi ya da iptalini düşünmüştük. şimdi düğün sahibi diyor ki iptal ederseniz 2bin vereceksiniz. zaten 2 bin kapora vermiştik. yani toplamda 4bin gidecek. birincisi böyle bir hakkı var mı?

2.si de düğünü yaparsak 8binlik anlaşma 5bine düşürüyor. nişanlım bu konuda daha ılımlı iptal etmek istemiyor. bunu daha önceki konumda bahsetmiştim. ama ilk konuda bilginiz varsa ona odaklanıp cevap verirseniz sevinirim. ben düğün istemiyorum.

ertelersek ise fiyatlar seneye iki katı kadar artıyormuş aynı fiyata ertelemeyecekmiş.bu yüzden erteleme ihtimalini çıkardık.

biz ya düğünü ertelemeyi ya da iptalini düşünmüştük. şimdi düğün sahibi diyor ki iptal ederseniz 2bin vereceksiniz. zaten 2 bin kapora vermiştik. yani toplamda 4bin gidecek. birincisi böyle bir hakkı var mı?

2.si de düğünü yaparsak 8binlik anlaşma 5bine düşürüyor. nişanlım bu konuda daha ılımlı iptal etmek istemiyor. bunu daha önceki konumda bahsetmiştim. ama ilk konuda bilginiz varsa ona odaklanıp cevap verirseniz sevinirim. ben düğün istemiyorum.

ertelersek ise fiyatlar seneye iki katı kadar artıyormuş aynı fiyata ertelemeyecekmiş.bu yüzden erteleme ihtimalini çıkardık.

iptal etmek 4 bin dugun yapmak 5 bin ise bencede salonu kullanip nikah ve fotograf cekmis olursunuz, hem para bosa gitti diye iciniz yanmaz

cimer e şikayet edin , bnde kına organizasyonu işletmecisiym , iptal etmek isteyenlerin kaporasını trink veriyorum , tabii çok zararım var , ben o kaporalarla yatırım yapıyorum , ama salon sahibinin yaptığı uyanıklık gbi geldi

tüketici hattına sordum, şuan öyle bi genelge yok dedi yani düğün yeri sahibi para isteyebilirmiş ama yine şikayette de bulunabilirmişiz

Sözleşme yaptınız mı?
Kapora verdiğinize dair elinizde bir belge var mı?
Düğün salonu biraz mafyatik davranmış ama yasal olarak böyle bişey yok.
Senet var mı?
Zorla düğün yaptırılmasını ilk defa görüyorum.

Aynısı geçen yıllarda kardeşimin başına geldi. Imzaladiginiz sözleşmeye bi bakın. Bizde düğün 8 bindi. Iptal halinde yarısını alacakları yazıyordu sözleşmede. 2 bin kapora vermiştik. 2 bin daha verdik toplamda 4bin yani yari fiyatını odedik

Canım sözleşmede yazan ibare çok önemli.
Biz buradan farazi konuşup fikir yürütelim tamamda imzalamış olduğun sözleşmenin maddelerini tek tek oku derim.
Aynı durumdayım seninle kına iptalim için otel ile konuştum 1 hafta içerisinde sorunsuz ödememi yaptılar.

cimer e şikayet edin , bnde kına organizasyonu işletmecisiym , iptal etmek isteyenlerin kaporasını trink veriyorum , tabii çok zararım var , ben o kaporalarla yatırım yapıyorum , ama salon sahibinin yaptığı uyanıklık gbi geldi
Helal olsun size, kimsenin hakkına girmiyosunuz ya Allah gönlünüze göre versin gerçekten takdir ettim, biz evlenenler kadar belki daha çok sizler de mağdur oldunuz ama bu yaptığınız davranış örnek olsun

Arkadaşımın oğluna 15 bin lira haciz göndermiş düğün salonu sahibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X