- 15 Nisan 2017
- 3.535
- 9.172
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
İyi geceler hanımlar sinirden kendimi nereye atacağımi bilemedim. Evimiz cadde üzeri iki oda mutfak ve balkon caddeye bakıyor. Yakınımızda düğün salonu var ve son zamanlarda neredeyse iki günde bir bazen her aksam silahli düğün konvoyu geçiyor evimizin önünden. Konvoydaki yamyamlar havaya ateş aciyorlar. Bir haftada 3/4 kez yaşandı bu durum odum kopuyor kör kursunun teki gelip birine isabet edecek diye. Camlar boydan boya cam zaten yaz olduğu için açık tutuyoruz akşamlari balkonda otururken tedirgin oluyorum ya böyle birşey olamaz. Az önce yine öyle bir barbarlar topluluğu geçti önümüzden 7/8 el ateş ettiler ellmden gelse boğazlarına yapisacagim inanin. 155 i arayip ihbar ettim ama ondan birsey çıkacağını sanmıyorum. İnsanların hayatını tehlikeye atmak bu kadar kolaymi ya evimizde otururken bile can guvenligimiz yoksa nasıl rahat edeceğiz biz. Buralar hep konut, insanlar çıkıp yuruyus yapıyor caddede bebek arabasıyla çikan var küçük çocuğuyla çıkan var. Kafanı arabadan dışarı sokup rastgele ateş etmek nedir ya bu ne rahatlık ne kuralsizlik iyice zivanadan çıktık ulkecek. İçimi dökersem belki biraz rahatlarım diye düşündüm ama gram rahatlamadim