• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün magandalari

İhbarlarınızı düzenli olarak yapın.
Emin olun dikkate alınacaktır özellikle bu maganda meselesini önemsiyorlar.

Çok hareketli bir caddede yaşıyorum.
Yüksek ses ve kavgalar için aradık düzenli olarak, polis her akşam defalarca devriye atıyor hatta artık bizim evin önünde duruyorlar haftasonu 😅

Maalesef ülkemizde hala böyle silahı güzel zanneden insanlar var düğünde silah atmak nedir nasıl bir varoşluktur anlamıyorum. Zaten yapanlarında çok doğru düzgün biri olduklarını düşünmüyorum vasat gelmiş vasat giden insancık topluluğu bunlar:olamaz: umarım kimseye bir şey olmadan bu pislikler yakalanırlar :KK36:

Düğün konvoylarını oldum olası saçma buldum. Korna calmalar,camdan sarikip bagirmalar,havaya ateş etmeler.Taşkınlıklar. İnsanlar evleniyor tamam taşkınlık yapılır eğlenilir ama yeri sokak değil. Ve o silah sesleri sokak hayvanlarını korkutuyor, kuşları öldürüyor

Sırf bu yüzden köyümüzdeki düğünlere gitmek istemiyorum. Cahil o kadar çok ki. Benim de en hassas olduğum nokta acayip panik oluyorum. Yüce Rabbim insanlara akıl vermiş kullanmaları için. Ben kuzenimin düğünü diye şikayet edemedim ama çok pişmanım. Birileri evlenecek diye kimse kimsenin kişisel fantezilerine kurban gitmek zorunda değil.

Back
X