dügün masrafı ve köstek olan kötü niyetliler

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
kızlar biz 5 aylık evliyız.6 sene sonunda evlendik ve 23 yaşında yeni işe girmişken tüm dügün masraflarımızı ailelerin tek kuruş yardımı olmadan (pardon kaynanamın 4 ceyrek katkısi var ) takılarıda dahi kendimiz alarak yaptık.borcu bitirmemize 18 ay var.eşiminde umursuz ,sadece kendini düsünen bi ailesi var bugün görümcem eşimi aradı ve annemin 4 ceyregini gönderin dedi. o kadar üzüldüm ki. oturdum 2 saattir aglıyorum.zerre bi iyilik görmedim kimseden.kaynanam 1 havlu bile almadı bana simdiye kadar.o kadar gücüme gidiyo ki.eşime de dedim bna hakkı gecmesin kimsenin gönder altnlari.o kadar birikmişim ki kmseye bisey diyemeden otrdum aglıyorum.maddi acıdan da 2 mzde calşmamza ben memur olmama ragmen tüm yük bize fazlasyla patladgı icin sıkışıgız.bi insan ancak bu kadar degersiz hissettirilir.ben kimse bizim dügünümüzü yapmaya mecbur degil diye kimseye zerre masraf yaptrmadm.başıma gelenlere bakın.yazıklar olsun

Yapmasınlar daha iyi . En azından yaptık yaptık diyen başınıza kakan olmaz.
Şu 4 çeyreği de ben olsam direkt kaynanamın önüne fırlatır atardım
O sizi arayıp yüzsüzce annesinin çeyreğini isteyen görümcemi de dahil ne evime alırdım ne de onlarla bi araya gelirdim..
Artık çoğu aileler evlatlarını evlendirirlerken bi yardımları maalesef ki dokunmuyor ..
Siz eşinizle birbirinize daha çok kenetlenin boşverin onları (dış kapının mandalları)

Gönderin o çeyreği ama bir daha asla muhattap olmayın sakın bir liranız bile geçmesin onlara.
Bi de keşke ayağınızı yorganınıza göre uzatıp basit bir nikah yapsaydınız. Neyse sağlık olsun üzülmeyin. Elbet ödersiniz borçları.

Gönderin o çeyreği ama bir daha asla muhattap olmayın sakın bir liranız bile geçmesin onlara.
Bi de keşke ayağınızı yorganınıza göre uzatıp basit bir nikah yapsaydınız. Neyse sağlık olsun üzülmeyin. Elbet ödersiniz borçları.
ne ararlar ne sorarlar zaten.eşim hep kendi kendine mücadele ediyo bu hayatta.Allaha sükür ki kocam oldu da bi ailesi var artık.

Yapmasınlar daha iyi . En azından yaptık yaptık diyen başınıza kakan olmaz.
Şu 4 çeyreği de ben olsam direkt kaynanamın önüne fırlatır atardım
O sizi arayıp yüzsüzce annesinin çeyreğini isteyen görümcemi de dahil ne evime alırdım ne de onlarla bi araya gelirdim..
Artık çoğu aileler evlatlarını evlendirirlerken bi yardımları maalesef ki dokunmuyor ..
Siz eşinizle birbirinize daha çok kenetlenin boşverin onları (dış kapının mandalları)
bu kadar nasıl düşüncesiz olabiliyolar ya.

bizim suan o dört ceyregi gönderecek durumumuz yok.bana bi yol gösterin ben napayim.
Hımmm o zaman güzel bir mesaj yazın görümceye ve kaynanaya atın. Bizim şu an durumumuz yok malum kimseden bir destek almadan evlendik. Durumumuz olsun zaten ilk sizin çeyreklerinizi veririz. Allah sizin gözünüzü doyursun, bir daha suratınızı görmek istemiyorum. Benim şu an kocamla mutlu bir evlilik sürmem gerekiyordu borcu düşünmem değil. Bir de kalkıp dilenci gibi verdiğinizi istiyorsunuz ama merak etmeyin boğazımda kalsın istemem, veririm çeyreğinizi.
Yazın gönderin. Sonra da engelleyin. Rezil insanlar.

Ay onca şeyi kendiniz yaptınız da bin lira para için mi ağlıyosunuz şimdi.Ne gerek var?keşke ona da tenezzül etmeseydiniz...
anneme adettendir diye annelik hakkı verdiler bi tam altın onu istiyolar.ki biz istemedik bizde böyle dyp esim taktı.paraya aglamam ben.gormedgim degere canım sıkıliyo

Aileyle zaten kopuksunuz.Ben burda eşime kizardim.Annen 4 ceyregin pesine dustu ve sen de bunlara iki cift laf edemedi diye.

Back
X