Düğün Düğün mekanları acil yardım kızlarrrrr...

ayka90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
11
0
36
İstanbul
MERHABA ARKADAŞLAR RAMAZAN SONU DUGUNUM OLUCAK INS . KIR VEYA HAVUZ BASI BI DUGUN DUSUNUYORUM MEKANLAR HAKKINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ . AMA SARIYER VE ANADOLU YAKASI OLMAZSA SEVINIRIM ..... YAKLASIK BUTCEMIZ : 13.000 TL

avcılarda bu tarz yerler var canım ama kaç kişilik bir düğün olucak onu söylemen lazım..

MERHABA ARKADAŞLAR RAMAZAN SONU DUGUNUM OLUCAK INS . KIR VEYA HAVUZ BASI BI DUGUN DUSUNUYORUM MEKANLAR HAKKINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ . AMA SARIYER VE ANADOLU YAKASI OLMAZSA SEVINIRIM ..... YAKLASIK BUTCEMIZ : 13.000 TL

avcılar sahil kısmındaki mekanlar ve gönül davet şuan aklıma gelen yerler buralar bütçene uygun kesinlikle bulursun canımm

Kızlar saolun butçem 15.000 tl kısı sayısı 350 kısı offff cok zor işmiş yha bu florya tesıslerıne gıdenınız varmı aranızda ?

Canım Florya tesisler güzel ama artık yer bulman imkansız yine ara sor istersen belki vardır bir şansını dene. Tavuklu menüsü 27TL et menüsü 35tl olması gerekiyordu. Şöyle bir durumu var havuz başını istersen yağmur yağdığı anda yağmura çözüm üretemiyor aynı şekilde kır alanıda öyle ama kapalı alanında sıkıntı yok. Eğer avcılarla ilgilenirsen çok güzel mekanlar var yardımcı olmaya çalışırım.

yha evet orda yer yok coktan dolmus avcılar ,yeşilkoy ,bakırkoy işte heryer olur yha artık yer yok napım bu arada butceyı USD Demısım o TL :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…