Iyi tatiller herkese.Basliktan da anlaşılacağı üzere sorun eşim ve amcamın oğlunun düğünü.23haziranda ailemin yanında doğum yaptım yani mersinde.ve muglada oturuyorum eşim doğumda sadece 1 hafta yanıma geldi ve geçen hafta gökçe sizi ne zaman almaya geleyim diye sordu.Ben de 12agustodta amcamın oğlunun düğünü var ona katılır birlikte 14u gibi döneriz dedim ve cevap su ayın 5inde geliyorum başlatma düğününe ne işin var düğünde diye bi tepki verdi yaaaa kızlar ayın 5ine kadar kalıp da 12isindeki düğüne katılmamak olur mu sizce 1 tane amcam ve 1tane oğlu var üstelik amcamlar mersinden muğlaya kadar onca yolu gelip düğünüme katıldılar hiç mi hatir olmaz insanda. Ben de ben bu düğüne katılmak zorundayım deyince kıyamet koptu ve geçen perşembeden beri ne beni ne annemleri ne de bebeği arayıp soruyor 11 gündür ne arama ne bi msj Allah aşkına siz söyleyin anormal bişey mi istedim sizce insan hadi beni geçtim bebeğini merak edip de aramaz mi yaaaa.O kadar kızgınım ki anlatamam size.Siz olsanız ne yapardınız annemi ya da beni ararsa da cevap vermicem zaten