Düğün meselesi ve esim

Arayip sormamasi cok fütursuz bir davraniş.. Dugune kalmanizi istemiyorsa makul bir sekilde kobusabilirdi sizinle.. Oyle yada boyle arayacak yada gelecek size.. Siz adim atmayin ondan once hatalarini anlamasini saglayin..

Dogum sureci ve lohusalik cok zor bir surec,insan yaninda annesini ister elbette ama ben mumkunse anne gelmeli diye dusunuyorum. Hamilelikte de,lohusalikta da kocanin mumkun oldugunca destek olup mutlaka yanyana olmalari gerekir bence. Annelik hormonal olarak gelisiyor zaten nispeten ama babalik sonradan ogreniliyor. Ne kadar sikintilari gorur,eziyetini yasarsa o kadar bagli oluyorlar eslerine ve cocuklarina bence.. eslerin yanyana olmamalari sogukluk yasarlar anlaminda degil, sorunlari el birligiyle cozmeleri acisindan gerekli.. en kisa zamanda evinize gidin bence, iletisimsizliginizi cozun

Dogum sureci ve lohusalik cok zor bir surec,insan yaninda annesini ister elbette ama ben mumkunse anne gelmeli diye dusunuyorum. Hamilelikte de,lohusalikta da kocanin mumkun oldugunca destek olup mutlaka yanyana olmalari gerekir bence. Annelik hormonal olarak gelisiyor zaten nispeten ama babalik sonradan ogreniliyor. Ne kadar sikintilari gorur,eziyetini yasarsa o kadar bagli oluyorlar eslerine ve cocuklarina bence.. eslerin yanyana olmamalari sogukluk yasarlar anlaminda degil, sorunlari el birligiyle cozmeleri acisindan gerekli.. en kisa zamanda evinize gidin bence, iletisimsizliginizi cozun
Bu cümleleri doğum yapmadan önce biri bana da söyleseydi keşkem:KK42:

Sen şimdi ne tepki verirsen ver
Tek söylediği 'Bİ DÜĞÜN İÇİN'
olacak
Kırdım mı üzdüm mü düşüncesizlik mi ettim kabalık mı ettim demezler anlamak istemiyorlar hepsi aynı
Ama bu kadar duyarsızlık pek hayra alamet değil
Fikrini sorarken özledim biranevvel gelal demeni bekledi galiba ama tavrı çok yanlış

Bebeğini özlemiş de ifade edememiş olabilir mi acaba? Şimdilerde hamileliği de lohusalığı da erkekler Yaşar oldu:sinirli:

Eşinize hak verenler olmuş ama sebep ne olursa olsun adam şuan hakdızlığın dibinde 11 gün bebeğini arayıp sormaz mı insan yani daha küçüvük bebek bende annemin yanında yaptım doğumumu 1 ay öncesinden gittim eşim doğum için geldi o gün doğumum oldu oğlum 25 günlükken geldi eşim her gün 2 3 kere fotoraf istedi özlediği için bana trip attığıda oldu ama oğlunu günde 3 5 kez sordu napıyo fln die 45 günlükken biz ewimize döndük yani idare etmeliydi ben doğuda olduğum için annemin yanını tercih ettim

Valla normal olsa bile söyleyiş tarzınız yüzünden olmuş olabilir yapcam etcem tarzı bazen böyle patlıyor.

Ama çocuğunu arasa ne olacak? Zaten çocuk telefonda konuşacak anlayacak yaşta feğil ki.

Ana baba alıp kucağına koklamalı, 40 günde nasıl değişiyorlar, çok büyük sebepler yoksa ayrı geçirilmemeli.
İlk başta doğumu annenizin yanında yapmanız hatadır bence. İnsan annesini yanında ister diyor herkes de, e çocuğun babasını kocasını daha çok istemez mi? Eşiniz tatildeymiş, size de çocuğa da bakabilirdi.
Hani haklılık haksızlık olarak düşünmeyin. Ama göz görmeyince gönül katlanır diye boşa dememişler. Adam yenidoğan bebeğin zorluğunu bilmiyor ki sorumluluk hissetsin.
Düğüne kalmış bir hafta, elbette katılın, ama sonra dönün evinize derim ben.
Tam çekirdek aile olacak zamanda böyle kararlar çok acımasızca, birbirinize trip atarken olan bebişin yenidoğan kokusunu içine çekemeyen baba, onu düşünüp üzülen anne ve de anne ve babasına ihtiyaç duyan bebeğe oluyor.

Yeni doğum yapmış , başka şehirde yaşayan biri pekala düğüne katılamayabilir.
Eşinizin tavrı yanlış olsa da çok haksız değil. Kırkınızın dolmasını beklemiş bi adam profili geldi gözümün önüne.
Belli ki sizden de , seni özledim evimi özkedim gel biran önce beni al gibi bi tepki bekledi.

Back
X