- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fikrim:tabiki sinirlenme,kötü,konuşma,telefonlarını aç ama sen hiç telefon etmeAsla alttan olmıycam ama nasil bi tavir takinilan kızgınlıkla sinirle ağzımı da bozmak istemiyorum ama asla tlf cikmiycam
Bu cümleleri doğum yapmadan önce biri bana da söyleseydi keşkemDogum sureci ve lohusalik cok zor bir surec,insan yaninda annesini ister elbette ama ben mumkunse anne gelmeli diye dusunuyorum. Hamilelikte de,lohusalikta da kocanin mumkun oldugunca destek olup mutlaka yanyana olmalari gerekir bence. Annelik hormonal olarak gelisiyor zaten nispeten ama babalik sonradan ogreniliyor. Ne kadar sikintilari gorur,eziyetini yasarsa o kadar bagli oluyorlar eslerine ve cocuklarina bence.. eslerin yanyana olmamalari sogukluk yasarlar anlaminda degil, sorunlari el birligiyle cozmeleri acisindan gerekli.. en kisa zamanda evinize gidin bence, iletisimsizliginizi cozun
Sütünüz eşinizin aramasından daha önemliZaten sütum çok az böyle giderse ne olur bilmiyorum ben ne yapcam onu da bilmiyorum çok kızgınım cokkkk
Evlendikten sonra herhangi bi akraba dugunune katildiniz mi beraber?Ben de zaten gerekli cevabı verdim ne demek katılmamak o kadar şaşkınım ki anlatamam