arkadaşlar herkese selam uzun zamandır siteyi takip ediyorum herkes derdini anlatıyor birçoğuda çözüyor.bende yardımlarını fikirlerinizi bekliyorum.4 aylık nikahtan evli çalışan bir bayanım.evliliğimizin 2.haftasında bir trafik kazası yaşadık eşimin omzu kırıldı.dolayısıyla düğünü erteledik.eşimin annesi düğün olmadan sakın hamile kalmasın diye sürekli tembih etti eşime.ama şuan korunmuyoruz eşim bir iki aylık hamilelik belli olmaz gider geliriz dedi.bende hamileyken 24 saatlik yola dayanamam dedim.çocuk istiyoruz ama korkudan elim ayağıma dolaşıyor.düğün olmadan bizi evli saymıyorlar.resimlerimizi internet sitemize koymamızı bile yasakladılar.benimde yaşım geçiyor bebek istiyorum.işimde yeniyim düğün için izin alıp işimi kaybetmek istemiyorum.çünkü burası yazlık biryer ve kışın iş bulmak çok zor.daha yeni bir iş bulmuşken düğün olsun diye bunu riske atmak istemiyorum.ailesini de üzmek istemiyorum aslında ama.eşim şuan çalışacak durumda değil en azından birimizin evi geçindirmesi lazım.sizce herşeyi göze alıp bu düğünü yapmalımıyım.yoksa bebeğimi ve eşimi mutlu etmeyimi düşünmeliyim teşekkürler