• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün meselesi ve evliliğimiz

pinaris

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
777
533
103
45
Muğla
arkadaşlar herkese selam uzun zamandır siteyi takip ediyorum herkes derdini anlatıyor birçoğuda çözüyor.bende yardımlarını fikirlerinizi bekliyorum.4 aylık nikahtan evli çalışan bir bayanım.evliliğimizin 2.haftasında bir trafik kazası yaşadık eşimin omzu kırıldı.dolayısıyla düğünü erteledik.eşimin annesi düğün olmadan sakın hamile kalmasın diye sürekli tembih etti eşime.ama şuan korunmuyoruz eşim bir iki aylık hamilelik belli olmaz gider geliriz dedi.bende hamileyken 24 saatlik yola dayanamam dedim.çocuk istiyoruz ama korkudan elim ayağıma dolaşıyor.düğün olmadan bizi evli saymıyorlar.resimlerimizi internet sitemize koymamızı bile yasakladılar.benimde yaşım geçiyor bebek istiyorum.işimde yeniyim düğün için izin alıp işimi kaybetmek istemiyorum.çünkü burası yazlık biryer ve kışın iş bulmak çok zor.daha yeni bir iş bulmuşken düğün olsun diye bunu riske atmak istemiyorum.ailesini de üzmek istemiyorum aslında ama.eşim şuan çalışacak durumda değil en azından birimizin evi geçindirmesi lazım.sizce herşeyi göze alıp bu düğünü yapmalımıyım.yoksa bebeğimi ve eşimi mutlu etmeyimi düşünmeliyim teşekkürler

arkadaşlar herkese selam uzun zamandır siteyi takip ediyorum herkes derdini anlatıyor birçoğuda çözüyor.bende yardımlarını fikirlerinizi bekliyorum.4 aylık nikahtan evli çalışan bir bayanım.evliliğimizin 2.haftasında bir trafik kazası yaşadık eşimin omzu kırıldı.dolayısıyla düğünü erteledik.eşimin annesi düğün olmadan sakın hamile kalmasın diye sürekli tembih etti eşime.ama şuan korunmuyoruz eşim bir iki aylık hamilelik belli olmaz gider geliriz dedi.bende hamileyken 24 saatlik yola dayanamam dedim.çocuk istiyoruz ama korkudan elim ayağıma dolaşıyor.düğün olmadan bizi evli saymıyorlar.resimlerimizi internet sitemize koymamızı bile yasakladılar.benimde yaşım geçiyor bebek istiyorum.işimde yeniyim düğün için izin alıp işimi kaybetmek istemiyorum.çünkü burası yazlık biryer ve kışın iş bulmak çok zor.daha yeni bir iş bulmuşken düğün olsun diye bunu riske atmak istemiyorum.ailesini de üzmek istemiyorum aslında ama.eşim şuan çalışacak durumda değil en azından birimizin evi geçindirmesi lazım.sizce herşeyi göze alıp bu düğünü yapmalımıyım.yoksa bebeğimi ve eşimi mutlu etmeyimi düşünmeliyim teşekkürler

eşinizzaten çalışacak durumda değil ve evi siz geçindiriyorsunuz.bu durumda hamile kalmanız zaten hata olur:34:

eşinizzaten çalışacak durumda değil ve evi siz geçindiriyorsunuz.bu durumda hamile kalmanız zaten hata olur:34:

eşim kaptan nisanda çalışacak 10yıldır aynı şirkette çalışıyor ama yinede ben çalışmak istiyorum primlerim dolsun diye.ofis işi oldupundan hamile olsam bile çalışabilirim ağır bir iş değil muhasebe

1 haftalık düğün izni için bişi derler miki iş yerinden?yapın bi hafta sonu olsun bitsin, bebeğinizi de güzellce alın kucağınıza, bence iş yerini ayarlamanız yeterli olacaktır.

baska bır konuda esınızın oyun oynamasından sıkayetcı olmussunuz.yıne de bu kadar kısa surede cocuk sahıbı olmak ıstedıgınızden emın mısınız

1 haftalık düğün izni için bişi derler miki iş yerinden?yapın bi hafta sonu olsun bitsin, bebeğinizi de güzellce alın kucağınıza, bence iş yerini ayarlamanız yeterli olacaktır.

busecik kalbin ne güzelmiş işimde yeniyim o nedenle tereddüt ettim ama biraz zaman geçince şansımı deneyeceğim teşekkür ederim

baska bır konuda esınızın oyun oynamasından sıkayetcı olmussunuz.yıne de bu kadar kısa surede cocuk sahıbı olmak ıstedıgınızden emın mısınız

evet sorun olduğunda oyun oynar genelde kavga uzamasın diye bende gelip konuşsun isterim ama hakverirsinizki kadın ve erkek çok farklı ben ilgi bekliyorum belki ailem yanımda olmadığından çok daha fazlasını bekliyorum ama oyun oynuyor olmasın onu sevmediğim yada onun beni sevmediği anlamına gelmiyor.sorunsuz bir evlilik düşlemedim benimde evliliğimde sorunlar var ama bazen kavga ederek bazen susarak bazende sarılarak çözüyoruz genel anlamda erkekler yemek yer tv seyreder ve uyur eşi sürekli etrafında pervane olan bir bayan varsa deneyimlerinden faydalanmak isterim sevgiler:54:

ya canım daha şimdiden kayınvalıdene ne oluyor sızın bu özel konunuza mudahale ediyor...fırsat verme lütfen kendin ne istiyorsan onu yap..bu hayat senın degıl mı nasıl istersen öyle yaşarsın sen artık yetişkin bir kadınsın kayınvalıdene halt etmek düşer...bu kadar ıyı davranma taa ılk baştan..benden söylemesi..:21:

:48
ya canım daha şimdiden kayınvalıdene ne oluyor sızın bu özel konunuza mudahale ediyor...fırsat verme lütfen kendin ne istiyorsan onu yap..bu hayat senın degıl mı nasıl istersen öyle yaşarsın sen artık yetişkin bir kadınsın kayınvalıdene halt etmek düşer...bu kadar ıyı davranma taa ılk baştan..benden söylemesi..:21:

:48:mlkctk çok şekersin benimde bir yanım öyle diyor bir yanım huzursuzluk çıkar düğün olmazsa diyor içimse yaşın geçiyor artık korunma kimseyi düşünme diyor ben en doğruyu seçmek istiyorum 33yaşındayım :49:bir bebeğim olsa hepimiz sevsek ne güzel olmazmı :emir_bebek:

valla yaşın bebek yap dıyor bence yapın boşver aaa kazara olmuş bak görüyomusun de geç köşeye:1::1::49::49:

korunuyorduk oluverdi dersin.ayrıca fotoğraflarınıza ne karışırlar ya saçmalığa bak.bu kadar müdahale ettirmeyin.evlilik sizin çocuk sizin kimene.huzursuzluk olsun istemiyorsanda bebek haberini verdiğinde kornuyorduk oldu de sonuçta tüm korunma yöntemleri %100 korumuyor :ssz:

korunuyorduk oluverdi dersin.ayrıca fotoğraflarınıza ne karışırlar ya saçmalığa bak.bu kadar müdahale ettirmeyin.evlilik sizin çocuk sizin kimene.huzursuzluk olsun istemiyorsanda bebek haberini verdiğinde kornuyorduk oldu de sonuçta tüm korunma yöntemleri %100 korumuyor :ssz:

daha nelere karışıyolar bir bilsen:1:elimden geleni yaparım ama hamile kalırsam o halimde düğün yapmaya zorlarlarsa bebeğim zarar görürse diye korkuyorum:43:inşallah sorun olmaz:49:daha iyi hissediyorum şuan iyki varsınız arkadaşlarım:54:

Konuyu anlayamadım sanırım...
Siz nikahla evlendiniz ve aynı evde yaşıyorsunuz?
Kayınvalideniz için aynı evde yaşamanız sorun değil ama düğün olmadan hamile kalınması mı sorun?
Düğünün de ne zaman olacağı meçhul öyle mi?

Konuyu anlayamadım sanırım...
Siz nikahla evlendiniz ve aynı evde yaşıyorsunuz?
Kayınvalideniz için aynı evde yaşamanız sorun değil ama düğün olmadan hamile kalınması mı sorun?
Düğünün de ne zaman olacağı meçhul öyle mi?

tamda kalbinden anlamışsın aslında:43:evet aynı evde yaşıyoruz ama bunuda istememişlerdi onlarda düğün olmadan evlilik birliği kurulamıyormuş.şartları hamile kalmamamdı düğün olmadan önce :43:

evet düğün tarihide belli değil henüz.gerginim daha doğrusu ruh halime kendi,mde yetişemiyorum bu konu yüzünden bir mutluyum bir huzursuz sinirli sakin ne biliyim bi gülüyorum bi ağlıyorum bebek istiyorum:ssz:

yaş kaçtı acaba?

bakkala ekmek almaya falan gidebiliyor musunuz?

Allahın hediyesi olan bir canlıya kim karışabilir ki...

neden izin veriyorsunuz hayatınıza bu denli müdahale edilmesine....

yaş kaçtı acaba?

bakkala ekmek almaya falan gidebiliyor musunuz?

Allahın hediyesi olan bir canlıya kim karışabilir ki...

neden izin veriyorsunuz hayatınıza bu denli müdahale edilmesine....

30 un üzrindeyim ama benim için hassas olan bi konuda sizin eğleniyor olmanız kırıcı ben bu müdahaleden çok hoşlanıyormuşum gibi bi hava oluştu asla sözkonusu bile değil sanırım evli değilsiniz olayları bir dengede tutmaya çabalıyorum ama hap sonunda biri üzülecek gibi geliyor tek başıma başaramadığım için buraya yazdım beni anlayacağını düşündüğüm hemcinslerimle konuşmak istediğim için bu arada evet ekmek almaya gidebiliyorum:25:

Herhalde benim kayınvalidem böyle bir şey söylese gülerdim. Ciddiye alınmayacak bir şey söylemiş.
Ne yasal olarak ne dinen bir ayıbın ya da günahın içinde değilsiniz. Kayınvalide istediği kadar konuşsun...

Adetleri beni cok sasirtti. Nikahiniz olmus. Evlilik kurumuna girmişsiniz. Düğün sadece ayrintidir su durumda.

Hem maalesef bebek istediğin zaman sak diye olan birşey değil.

Dolayısıyla bence sen esine ve bebek isteğine odaklan. Kızma ama ailenin bu kadar müdahale etmesine izin verme. Mesafeli olmanda fayda var.

Back
X