- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
- Konu Sahibi herzamanmutsuz
ewt var benn basta ailesinden çok çektim o zaman bana hak veren eşimm şimdi hem beni konuşmama zorluo hemde toz kondurmuo bilemem seninkik iyi çıkar belki ama aynı anlattıgın gibiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada nişanlım geçmişten beri ailesinden biraz kopuk ailesi yüzünden ve 9 yıldır beraberiz nişanlımla ilk başlarda annesi ben tanımadığım kızı istemem demiş nişanlım rest çekmiş ve babası ilk beni görmeye gelmişti zaten benle görüşmek için herşeyi yaptı nişanlım.babam kaza geçirdi hastanede günlerce yanımda bekledi destek oldu ve çalıştığı işten bu yüzden kovuldu.ailesi ile arası açıldı.ozaman ailesi ile tanışmamıştık.yani nişanlım her fedakarlığı yaptı inkar edemem.
merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım artık delirmek üzereyim ve içimi dökmek istedim.düğünüme 2,5 ay var ve nişanlımın ailesi eşya yüzünden tartışma yarattı ve biz ağzımızı açmadık yuttuk herşeyi.nişanlım zaten ailesinden ayrı bir ilde çalışıyordu o gün oda ailesine tepki verdi terketti evi.2 hafta oldu ve arayan soran yok ne oğullarını nede bizi aradılar.nişanlım resmen şokta ama senin için bunca yıl bekledim ve herşeyi yaparım biz neler atlattık birbirimize destek olalım.diyor.tmm ailem hatalı ilerde barışsamda seni görüşmen için zorlamıcam ben seni çok seviyorum.diyip duruyor.bense ilerde pişman olmaktan ve bazı şeylerin eksik olmasında korkuyorum.düşünsenize destek olan bir kayınvalide kayınpeder yok ve tüm yük ailemin üstünde kafam allak bullak nişanlımla karar aldık psikiyatriye gitmeyi bile düşünüyoruz.bazen benim annem ailesinin öfkesini nişanlımdan bile çıkarıyor laf sokuyor kilosuna kadar karışıyor nişanlım gık demiyor.benim gibi sorunlu evlenip kv ve kp ile görüşmeyen ailesi küs olan varmı