düğün öncesi küslük hayallerin yıkılışı:((

ewt var benn basta ailesinden çok çektim o zaman bana hak veren eşimm şimdi hem beni konuşmama zorluo hemde toz kondurmuo bilemem seninkik iyi çıkar belki ama aynı anlattıgın gibiydi

Kardeş bu adam her şart her koşulda senin yanında .Bırakma bu adamı derim ben .

bu arada nişanlım geçmişten beri ailesinden biraz kopuk ailesi yüzünden ve 9 yıldır beraberiz nişanlımla ilk başlarda annesi ben tanımadığım kızı istemem demiş nişanlım rest çekmiş ve babası ilk beni görmeye gelmişti zaten benle görüşmek için herşeyi yaptı nişanlım.babam kaza geçirdi hastanede günlerce yanımda bekledi destek oldu ve çalıştığı işten bu yüzden kovuldu.ailesi ile arası açıldı.ozaman ailesi ile tanışmamıştık.yani nişanlım her fedakarlığı yaptı inkar edemem.

o zaman bu adam senin için uğraşmış vazgeçmemiş. sen de vazgeçmemelisin.
ben eşimin anneleriyle pek görüşmüyorum. keşke tamamen küsseler de hiç görüşmesem.
zaten başka şehirde yaşıyoruz

sırf ailesi yüzün vazgeçmeseydiniz..önemli olan nişanlınla senin anlaşma..zaten evlenince ayrı şehirde yaşayacaktınız..yazık olmuş..

merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım artık delirmek üzereyim ve içimi dökmek istedim.düğünüme 2,5 ay var ve nişanlımın ailesi eşya yüzünden tartışma yarattı ve biz ağzımızı açmadık yuttuk herşeyi.nişanlım zaten ailesinden ayrı bir ilde çalışıyordu o gün oda ailesine tepki verdi terketti evi.2 hafta oldu ve arayan soran yok ne oğullarını nede bizi aradılar.nişanlım resmen şokta ama senin için bunca yıl bekledim ve herşeyi yaparım biz neler atlattık birbirimize destek olalım.diyor.tmm ailem hatalı ilerde barışsamda seni görüşmen için zorlamıcam ben seni çok seviyorum.diyip duruyor.bense ilerde pişman olmaktan ve bazı şeylerin eksik olmasında korkuyorum.düşünsenize destek olan bir kayınvalide kayınpeder yok ve tüm yük ailemin üstünde kafam allak bullak nişanlımla karar aldık psikiyatriye gitmeyi bile düşünüyoruz.bazen benim annem ailesinin öfkesini nişanlımdan bile çıkarıyor laf sokuyor kilosuna kadar karışıyor nişanlım gık demiyor.benim gibi sorunlu evlenip kv ve kp ile görüşmeyen ailesi küs olan varmı

Bende kina gununden bu yana sorunlarim oldu he demedim gorusmeylim dye zaten ayni binaydi desem nolcak ama nisanliyken esime olsun annesi babasi olsun sinirlarimi acikca belirtmistim cok gidip gelmeyi sevmem hizmet etmekten komsulucugu sevmedgimi cat kapi ben geldimleri falan sevmedgmi belrttim anlastik bu konuda gidip gelme olur ama zirt pirt degil daha sonra daha buyuk olay yasiyinca esime belirttim babanla gorusmek istemiyorum diye biside demedi hani gorus nolck o buyuk falan demedi saygi duydu aynisini o yapsa ayni sebepten bende saygi duyardim

Bizde sorunlar yasadik birkac aylik evliyken de büyük bir olay oldu ve ben tamamen baglari koprattim ailesiyle. Baslarda bana diyordu ki sen yüzde yüz haklisin, ben bile sasirdim onlarin öyle davranmasina bende kizdim vs.vs ve bir kez bile gorus demedi ama 1 yil oldu simdi degisti o olaylr hakkinda konusunca annem hakli demeye basladi ve benim aileme soguk davranmaya basladi. Yani canim basta öyle diyolar ama sonra degisiyorlar. Ben su an bosanmayi dusunuyorum

Aklima bir arkadasim geldi. Nissndan sonra damat bey ailesiyle cooook kotu kavga etti. Evdi dugundu butun masraflar arkadasimin ailesinden cikti. D ugunden sonra damat bey ailesiyle can ciger kuzu sarmasi.

Back
X