- 20 Ekim 2015
- 566
- 255
- 103
- Konu Sahibi Yeliz yildizz
Geçmiş olsun ki evlenmeden görmüşsün, insan değişmez, ayrıl gitsin. Zaten en ufak bir şeyden intihar eden ilerde her şeyden de eder, önce tedavi olsun o.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bırak intihar etsin, evlenirsen sen edeceksin yoksa....Arkadaslar merhaba
Oncelikle size iliskimizi anlatayim
Nisanlimla daha cocukken birbirimizi taniyoruz ve annesi bana hep gelinim gelinim diyip dururdu
Oyle boyle derken benden hoslanmaya basladi bilac ay flort donemimiz oldu ama isinamamistim pek ve ayrildik
3 sene once ise yine bi araya geldik ve cok degismisti adama benzemis yani
Gorunusu tavri cok olgun bana yaklasti ve yine konusmaya basladik
Hersey cok guzel illerledi 8 ay flortden sonra söz taktik
Ben de sözden sonra yanii beraberligimizden 1 sene sonra filan facebookdan eski msjlarina baktim inceledim taaa eski msjlara varasiya baktim veee bi adkadasiyla yazismalarini okudum o yazisma da biz ocak ayinda konusmaya basladik o arkadasiyla mesajlasmasida martda olmus
Sohbet etmisler nisanlimda demis :manitam munitam yok demin bi kiza teklif ettim fos cikti
Yaaaaaa rssmen beraberken birilerine teklif etmis ben bunu sonradan gordum ve ayrilmak istedigimi soyledim
Yok intihar ederim filan diyerek tehdit etti beni cok seviormusda seytana uymus!!
Bi sans daha vereyim dedim nisanida taktik gecen yaz
Ve yine telefonunda numara yakaldim busefer numarayi Screenshots yapip kendime yolladim aradim
Kadin cikti simarik simarik konusup git nisanlina sor dedi kapatiiii nisanlimda buyuk yeminler edip kandirdi beni
Ayrica por..o izlediginide gordum telefonundan
Offfff bu yaz dugunumuz varr vee cok sogudum yaa yemin ederim cokkk
Her dwfasinda yemin ediyor ve intohar ederim diye tehdit ediyor beni
Ne yapmaliyim yaaa