düğün öncesi

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
103
iyi akşamlar kızlar
direkt konuya geceyim. ekim başında dugunum var. malum çok kişinin gözü önünde olacağım fotoğraf çekilecek vs. fakat ben burnumu yaptırmak istiyorum yahu. önden bakıldığında rahatsız etmese de profilden ucu düşük ve çirkin bir burnum var. katiyen yandan poz veremiyorum. size sorum şu, ağustos başında estetik olursam iki ayda insan içine çıkacak hale gelir miyim? herkes düğünden önce yaptırma diyor ama asla bu şekilde durmak istemiyorum. rahatsız oluyorum. yaptıran kisiler tecrübelerini paylasirsa çok sevinirim

2 ay şeklin oturması için yeterli değil burnun şekil alması aylar sürüyor
Ayrıca çıkabilecek her hangi bir aksilikte düzelttirmeye zamanın kalmaz. Düğünde rezil olmakta var, öncesinde bu işe kalkma bence

Risk alma bence 2 ay cok kisa bir sure. Her sey olabilir ve iyilesme sureci herkeste farkli.

Haklısınız asıl seklini alması bir yılı buluyor biliyorum, en azından sislikleri inse yeter

İlk 1 ay zaten evde geçiyor, hem ödem oluyor hem de çok iyi koruman gerekiyor, dışarda geriliyorsun. İş dışında koşarak eve geldim, markete bile gitmedim sipariş verdim, toplu taşıma kullanmadım.

Düğün telaşı varken, 1 ayı gözden çıkarmak olmaz.

canım yazın burun yaptırılmaz öyle denir. sorunlar oluşabiliyormuş. doktorlar kışın burun ameliyatını önerirler

Cok kisa bir süre bence yapma.ama genede bir doktora danisip kesin bir cevap alabilirsin en azinda icin rahatlar.

2 aya şişlik,morluk geçer tabi. Ama bir sorun olursa? Bence düğünden sonra yaptrın ne olur ne olmaz. Fotoğraflarda yandan çekim yaptırmazsınjz

2 ay kala yaptırırsanız kaş yapayım derken göz çıkarırsınız. Şiş bir burunla fotoğraf çekinmek zorunda kalırsınız, ayrıca her an burnunuz aniden kanayabilir, 2 ay çok kısa bir süre burnun oturması 1 yılı buluyor.

Pozları ona göre ayarlatın ve ufak rötuşlarla fotoğraflar halledilebilir bence.Riske atmayın 2 ay kala.

Ameliyat sonrası 8 ay geçmesi lazım minimum o da. Çok rahatsız oluyorsan dolgu yaptır iyi bir plastik cerrahla görüş dolguyla yapılan işlemler de gayet güzel sonuçlar gayet tatmin edici. Düğün sonrası yine ameliyat olursun

Ameliyat sonrası gülüşünüz bile aylarca yerine gelmiyor. Sakın öyle bir hata yapmayın

İnsan içine çıkacak duruma gelirsiniz ama bence en az 3 ay geçmesi lazım. Burnunuz çok büyük çirkin olsa bir ay bile geçse fark büyük olduğu için ödemler bile sorun olmaz. Ama dediğinize göre öyle değil.

Benim eşimin burnu daha vahimdi kırık vardı burnunda kemik yanlış kaynamış bu yüzden egrilikte vardı 2014 Ocak ayının 10 unda ameliyat oldu 2014 Nisan 13 de bi evlendik ve burnunda hiç bir iz vs yoktu çok çok hafif bir şişlik vardı onuda doktor 1 senede geçer demişti.. size tavsiyem çok çok iyi bir doktora gidin her doktor iyi değil maalesef

Tek derdin burun olsun canım resimlerde düzeltirler merak etme, fotoshop diye bir mucize var

Ben estetik yaptırdım.
Ilk 6 ay darbe almasın diye toplu taşıma bile kullanmıyorsunuz.
Ayrıca makyaj yaparken çok acır 2 aylık burun.
Tokalasip öpüşmek bile yasak oluyor. Bir ay zaten evden cikilmiyor

Yani sırf fotoğraf için mi dert ettiniz.Bunca sene o burnunuz ile yaşıyordunuz.
Bu kadar büyütmeyin bence fotoğraflar halledilir bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…