iyi akşamlar kızlar
direkt konuya geceyim. ekim başında dugunum var. malum çok kişinin gözü önünde olacağım fotoğraf çekilecek vs. fakat ben burnumu yaptırmak istiyorum yahu. önden bakıldığında rahatsız etmese de profilden ucu düşük ve çirkin bir burnum var. katiyen yandan poz veremiyorum. size sorum şu, ağustos başında estetik olursam iki ayda insan içine çıkacak hale gelir miyim? herkes düğünden önce yaptırma diyor ama asla bu şekilde durmak istemiyorum. rahatsız oluyorum. yaptıran kisiler tecrübelerini paylasirsa çok sevinirim
Risk alma bence 2 ay cok kisa bir sure. Her sey olabilir ve iyilesme sureci herkeste farkli.iyi akşamlar kızlar
direkt konuya geceyim. ekim başında dugunum var. malum çok kişinin gözü önünde olacağım fotoğraf çekilecek vs. fakat ben burnumu yaptırmak istiyorum yahu. önden bakıldığında rahatsız etmese de profilden ucu düşük ve çirkin bir burnum var. katiyen yandan poz veremiyorum. size sorum şu, ağustos başında estetik olursam iki ayda insan içine çıkacak hale gelir miyim? herkes düğünden önce yaptırma diyor ama asla bu şekilde durmak istemiyorum. rahatsız oluyorum. yaptıran kisiler tecrübelerini paylasirsa çok sevinirim
2 ay şeklin oturması için yeterli değil burnun şekil alması aylar sürüyor
Ayrıca çıkabilecek her hangi bir aksilikte düzelttirmeye zamanın kalmaz. Düğünde rezil olmakta var, öncesinde bu işe kalkma bence
Benim eşimin burnu daha vahimdi kırık vardı burnunda kemik yanlış kaynamış bu yüzden egrilikte vardı 2014 Ocak ayının 10 unda ameliyat oldu 2014 Nisan 13 de bi evlendik ve burnunda hiç bir iz vs yoktu çok çok hafif bir şişlik vardı onuda doktor 1 senede geçer demişti.. size tavsiyem çok çok iyi bir doktora gidin her doktor iyi değil maalesefiyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?