- 13 Ekim 2014
- 182
- 80
- 53
- Konu Sahibi isabella0402
-
olmazsa olmazları. ciftlere zehir edip o mutlu günlerini gözlerinde herşeyi koymayı iyi bilir aileler
aldırmamaya etkilerinde kalmamaya bakın.
Her evlilikte dugun oncesi tartismalar , anlasmazliklar normaldir ...
Kendimden biliyorum , benim esimide istemediler ama suan bayiliyorlar , benden cok seviyorlar :)
Hergun bir tartisma vardi evde , kacayi yemek uzereydim herkesin uzerinde stress var sanirim ondan bukadar sorun cikiyor.
Sende evet evet de gec ..
Istedı tabı ıstemez olur mu hatta bavam artk adı olsun dedı cnkı 4 yılı gecmıstı ılıskı. Cok sevıolar nısanlımı ama kayınbabamla ınatlaşıolar. Suan dugunu bıle ıstedgm yerde yapamıorum elalem ole laf eder soyle olsun dıyıp duruolarPeki neden dolayı yanlış yodaymışsın senin göremeyip ailenin gördüğü yanlış ney. Neyi danışmadın ailene eşin gelip seni babandan istedimi
Yani geçerli bir nedeni yok ailenin. Peki daha önceleri başka konulardada böyle tutarsız davranışları oldumu size karşı. Birde kusura bakmayın lütfen yanlışta anlamayın beni babanız bu süreçte mi içmeye başladı yoksa genel olarak hep böyle içermi. Şundan dolayı soruyorum etrafta bildiğim hergün içki içen kişiler var ve bu kişiler alkol bağımlısı olduğunu asla kabul etmez ve en belirgin ortak yönleri. Tutarsız olmaları. Karşısındaki kişiyi sürekli eleştiricek birşey bulmaları dır.Istedı tabı ıstemez olur mu hatta bavam artk adı olsun dedı cnkı 4 yılı gecmıstı ılıskı. Cok sevıolar nısanlımı ama kayınbabamla ınatlaşıolar. Suan dugunu bıle ıstedgm yerde yapamıorum elalem ole laf eder soyle olsun dıyıp duruolar
Yani kiskandigi acik tabi gitmemi istemioda olabilir ama alkol baya tuketir oldu eskiden her aksam olmazdi ama artk her aksam icio ve kayinbabamla ilgili bi suru sey soyluo. Kaldramadgmi ben aile secmedem es sectm die cok kez soyledim ama biraz bencildir senin krilms olmana pek takilmaz. Zor gecio yani evlenio gbi hissetmiorum kendimi heves de birakmadilar acikcasiYani geçerli bir nedeni yok ailenin. Peki daha önceleri başka konulardada böyle tutarsız davranışları oldumu size karşı. Birde kusura bakmayın lütfen yanlışta anlamayın beni babanız bu süreçte mi içmeye başladı yoksa genel olarak hep böyle içermi. Şundan dolayı soruyorum etrafta bildiğim hergün içki içen kişiler var ve bu kişiler alkol bağımlısı olduğunu asla kabul etmez ve en belirgin ortak yönleri. Tutarsız olmaları. Karşısındaki kişiyi sürekli eleştiricek birşey bulmaları dır.
Eğer bu yukarı saydığım nedenler değilse babanız evden gidiyor olmanıza için için üzülüyor. Yuba kurmanızıda istiyor ama bu iki düşünce arasında bunalıyor olabilir. Benim eşim sözlüyken bize kahvaltıya gelecekti sabah kalkıp kahvaltı hazırladım annemler i kaldırdım. Babam mutfak kapısından baktı sözlüme hoşgeldin dedi ve çıkıp gitti evden. Ne olduğunu anlamadık. Sonra anneme demişki bal hele elin adamına sabah kalkıp sofra donatmış. Yani kıskanmış. Ama biz bu söylediğini duymasak farklı anlardık olayı
Yani geçerli bir nedeni yoksa muhtemelen kıskançlık. Üzme kendini. Böyle düşünürsen daha rahat hissedersinYani kiskandigi acik tabi gitmemi istemioda olabilir ama alkol baya tuketir oldu eskiden her aksam olmazdi ama artk her aksam icio ve kayinbabamla ilgili bi suru sey soyluo. Kaldramadgmi ben aile secmedem es sectm die cok kez soyledim ama biraz bencildir senin krilms olmana pek takilmaz. Zor gecio yani evlenio gbi hissetmiorum kendimi heves de birakmadilar acikcasi
olmazsa olmazları. ciftlere zehir edip o mutlu günlerini gözlerinde herşeyi koymayı iyi bilir aileler
aldırmamaya etkilerinde kalmamaya bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?