• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün parasi sıkıntısi.. lütfen bu akıl verir misiniz

karinagrisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
1
0
1
34
7 aydır nisanliyiz.. nişanlım 3 yıllık att devlet hastanesinde ben özel hastanede hemşirelik yapıyordum çıkmıştım nisanlimla sevgiliykenbeni çalıştırmadı nisanlanmayi cok istedi bende istedim nisanlandik.. tabi nisanlilik dönemi uzun sıkıntılı falan maddi olarak çok sıkıntı çekiyoruz ailesi çok bisey yapamayacak kendisi yapacak çoğu şeyi benim ailemin durumuda belli çok zorlanıyor nişanlım beni işe girdirmeyi hala istemiyor çünkü kpss var ama ailemin böyle zorlandığını görmek çok zoruma gidiyor aylardır cekmedigim kalmadı bi kere nisan atıldı üstüne bide bu sıkıntılar... bugün çok ağladım kendimi çok kötü hissettim her seferinde ona güveniyorum ortada kalıyorum çok bu paradan bahsetmiyorum ki 5 bin lira kredi çekip sıkıntı yapma ben varım diyemiyor ama kendi herşeyini yapacak ailesine hiç bisey dokundurtmuyor kiyamiyor bana gelince çok bencil davranıyor gibi geliyor... yanlış mi düşünüyorum ondan hiç beklememelimiyim acaba... 2 yıl önce ablam evlendi babam hiç bisey yapması düğününde enistem kimseye hiç bi kaç söylenmedi herşeyi tek başına kendi yaptı zengin değil ailesi yapmadi hiç bisey kendi çekti kredi herşeyi yaptı fazlasıyla... ibrahimden bunu beklediğim için ve karşılık bulamadığım için çok üzülüyorum ve kimseyle konuşamıyorum onunlada artık bu konuları konuşmaktan bıktım lafta aşık gibi neden söz konusu ben olunca elini taşın altına koyamıyor... acaba onun ki gerçekten aşk değil mi ???

Back