Düğün Düğün Salonuyla herşey dahil paket halinde anlaşan varmı??

msore

07.11.2010:))
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
270
3
96
Ankara
Belki duymuşsunuzdur,artık bazı düğün salonlarında saç makyaj gelinlik herşey dahil anlaşma yapılıyor.Hem daha uygun fiyata düğün yapıyorsunuz hem çok uğraşmamış oluyorsunuz böyle detaylarla...
Benim sorum şu çevresinde daha önce böyle bi düğün yapıp memnun olmayan var mı duydunuz mu?Etraftan komşulardan bi kaç bişey duydum huzursuz oldum...Rahatlatın beni kısslaaar lütfeeeen mafoldumben

Böyle düğün salonlarındaki kuaförler pek tercih edilmiyor canım. Ama yine de sen bilirsin. Çünkü saç, makyaj yapıldıktan sonra fotoğrafçıya gidip resim çektiriyosun. Düğün salonuna gidip sonra tekrar çıkmak biraz garip gelir bana. Gelinlik konusunda da işi çok iyi bilen yerleri tercih etmekte yarar var. Bilmediğin insanlara yaptırmak riskli olabilir canım. opuyorumnanaktan

Ben düğün sevmiyorum, bi de boşa masraf gibi geliyo. O yüzden bi nikah, nikah sonrası da yemekli veya kokteyl gibi bi düşüncemiz var. boshayallersmile

Anladım canım..Bir yandanda uzun zamandır adamların yaptığı şey bu sadece gelin saçı ve makyajı yapıyorlar diye düşünüyorum...Hayırlısı olsun yaaa.Biz salonu o şekilde tuttuk,artık başımıza ne gelecek bilemiyorum:umursamaz:Yorumların için teşekkürler canım..

kuzenim böyle anlaştı gelinligi fln guzeldi kiralandı zaten ama kuaförde düğün sabahı gittiğinde biz anlaşmalı pakette sadece maşa yapıyoruz baska model yok demişler düğün günü başka kuaför aradı
yani eğer anlaşırsan bile git mutlaka kuaförü gör prova yaptır bosuna rezil olma paranla

aaaaa:olmaz:onu baştan söylemeliler aslında,yazık olmuş...Benim gelinliğimi dikecekler ve bende kalacak ondan yana çok sıkıntılı sayılmam aslında.Diktikleri gelinlikleri gördüm moda evinin vitrininde..Ama kuaförden yana endişeliyim birazeyvahedigeldismile söylediğin gibi orada gidip gelinlerin saçı yapılırken bir görmek lazım...Provayı sordum ama kınada gelin saçınızı biz yapalım dediler,zaten son dk oluyor yanikafamçokkarıştı...Ama gidip yerinde gelinleri görmek iyi fikir teşekkürler you knowolumunekankayizsmile

Ne saçma! Topuz da değil maşa! :)) Biz sadece yere ve organizasyona 3000 Lira veridk. Diğerlerini de katınca 7000 tutuyor. :(( Anamur'da böyle, başka şansımız yoktu. :((

benim nişanımda salonun anlaşmalı fotoğrafçı ve kuaförünü o kadar çok beyendim ki...
annem mesela artık o kuaförden başka kuaföre gitmiyo düşün
şans meselesi
ama ben gidip konuştm bütün anlaşmalı yerleriyle
modellerine falan baktım
fotocuda fotolara falan baktım

benim nişanımda salonun anlaşmalı fotoğrafçı ve kuaförünü o kadar çok beyendim ki...
annem mesela artık o kuaförden başka kuaföre gitmiyo düşün
şans meselesi
ama ben gidip konuştm bütün anlaşmalı yerleriyle
modellerine falan baktım
fotocuda fotolara falan baktım

Biraz içimi rahatlattın aslıcım çok sağololumunekankayizsmile valla bende sordum orda evlenenlere kimisi çok memnun bkimisi değil benimde kafam karıştı artıkbilmiyorumkismile
anlaştık zaten salonla artık bekleyip görcemeyvahedigeldismile

biizimde herşey içindeymiş ama biz kuaförü ve fotoğrafcıyı çıkartdık canım güvenemedim ogün rezil olmakta var işin içinde biz gelinliğimizi zaten ayrı yerden alıcaz düğün salonu sadece orkestra ve pasta var başka bişey yok oşekide 2.000 liraya tutduk

Biraz içimi rahatlattın aslıcım çok sağololumunekankayizsmile valla bende sordum orda evlenenlere kimisi çok memnun bkimisi değil benimde kafam karıştı artıkbilmiyorumkismile
anlaştık zaten salonla artık bekleyip görcemeyvahedigeldismile

canım git araştır bakalım anlaşmalı yerlerle konuş daha çok rahatlar için

bizde anlasmali kuaför icinde bi salon tuttuk, internette arastirdim biraz bazilari gelin basini 15-20 dk da yapio yazmislar :S
benimde icime kurt düstü simdi yani :D

seninki nasildi canim, begendin mi kuaförünü?

Back
X