• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu DÜĞÜN SETLERİ. EVİN TÜM MOBİLYASI NASIL YAPARIM ARKADASLAR YADIM EDIN

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

daw18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
21
2
8
MERHABA ARKADAŞLAR.
nasipse yakında düğün yapacağız. yavaş yavaş eşya konusunda eksiklerimizi yavaş yavaş tamamlayalım diyoruz. Ancak bütçemiz cok sorun. en fazla 7.000 liramız var. bu paraya nasıl kuracagız evı. tabı beyaz esya harıc. kalıteli istikbal bellona kelebek alalım desek cok asıyor . gundoğdu modalife inegöl falan var ama nasıl olur bılmıyorum. nasıl yapacagız beynım almıyor artık . nısanlım memur bırde tayın donemı yasayacagız ıster ıstemez hıc yasamasak 2 defa tayını keısn olacak. uzak ta karadenızın bı ucundan akdenıze gelecegız. acaba dıyorum 7 bının uzerıne 8 bınde kredı cekıp 15 e guzelce bırsey mı alsak. bır defalık mı olsun . bazıları ucuz al cok para verme kendı evın olunca para verırsın dıyor ne yapacagız kafamız karısmıs durumda. :S :S:S :(

MERHABA ARKADAŞLAR.
nasipse yakında düğün yapacağız. yavaş yavaş eşya konusunda eksiklerimizi yavaş yavaş tamamlayalım diyoruz. Ancak bütçemiz cok sorun. en fazla 7.000 liramız var. bu paraya nasıl kuracagız evı. tabı beyaz esya harıc. kalıteli istikbal bellona kelebek alalım desek cok asıyor . gundoğdu modalife inegöl falan var ama nasıl olur bılmıyorum. nasıl yapacagız beynım almıyor artık . nısanlım memur bırde tayın donemı yasayacagız ıster ıstemez hıc yasamasak 2 defa tayını keısn olacak. uzak ta karadenızın bı ucundan akdenıze gelecegız. acaba dıyorum 7 bının uzerıne 8 bınde kredı cekıp 15 e guzelce bırsey mı alsak. bır defalık mı olsun . bazıları ucuz al cok para verme kendı evın olunca para verırsın dıyor ne yapacagız kafamız karısmıs durumda. :S :S:S :KK43:
Modalife tarzı düğün paketlerini bende inceledim. Memnun olanda var olmayanda var. Fiyat olarak bir çok firmadan uygun. Gerçek şu ki bazen bellonadan da memnun olmayan var . Bence kredi çekip daha iyisini almak için borca girmeyin elinizdeki para ile ( peşin alacağını için zaten indirim yapılacaktır ) almayı deneyin.Tayin işi zor eşyalar mahvoluyor.

7 Bin az bir bütçe değil bence rahatlıkla salon ve yatak odasını yaparsınız bir kaç farklı markayı gezin derim nakitte indirimde yapacaklardır koltuk takımı değilde köşe ver berjer daha uyguna gelecektir tayinci olduğunuz için zaten yemek odası takımı almazsınız bir tv sehpası yemek masası yeterli olur şahsen biz tayinci değiliz ama evimizi bu şekile planlıyoruz daha sade sıkılmayacak eşyalar oluşuyor böylelikle :KK54:2 oda değil 1 oda yapıyoruz mesela sizde o şekilde yaparsanız kaliteli ürünler alabilirsiniz o fiyata eminimHoppa3-4 bin yatak odası 3-4 binde salon anca tutar bu şekilde bir kaç marka önerebilirim size kalitesinden memnun olunduğunu düşündüğüm:cool:
Paket halinde olanları soracak olursan şahsen birini beğensen birini beğenmiyorsun modelleri her kesime göre değil ya da bana öyle gelmedi kalitesinden emin değilim paket olacağına içine sinen bilindik markalardan almanı öneririm :KK16:Sonradan değişmez kolay kolay evimizdekiler hemen 2-3 senede değişti mi değişmedi ilk seneler içine sinmeyen eşyaları gördükten sonra kullandıktan sonra ne yapayım artık diyip sonradan boşverebilirsin bence :KK54:

tatlım biz de tsyinciyiz.4 sene önce 15000 verip istikbalden aldık eşyaları.sonuç: davalık olduk kazandık.eşyalar berbat çıktı.bir iki aya paramızı geri alıp inegölden bakicaz.İnegöl alan arkadaşlarımin hepsi de çok memnun.bellonada birkaç şey beğendim ben ama İnegöl alicam artik.Allah YARDIMCINIZ olsun.

7.000 tl az bir bütçe değil bence , sadece mobilyalar için.
ben yatak odası + koltuk takımı + salon takımı 7.600 tl verdim.
çok güzel , sağlam ve kullanışlı üstelik.
baya mağaza ve int. sitesi dolaştım tabi Hoppa

bugün Yataş enzaya gittim.merlin koltuk takimi vardı yeni bi model.ba- yil- dim. muhteşem rahattti.sanırımistikbal pparamı öder ödemez onu alicam.sana da tavsiye ederim.

İnegöl'de hangi mağazadan alacaksınız bende İnegöl'de bş imalatcıdan almayı düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum :
tatlım biz de tsyinciyiz.4 sene önce 15000 verip istikbalden aldık eşyaları.sonuç: davalık olduk kazandık.eşyalar berbat çıktı.bir iki aya paramızı geri alıp inegölden bakicaz.İnegöl alan arkadaşlarımin hepsi de çok memnun.bellonada birkaç şey beğendim ben ama İnegöl alicam artik.Allah YARDIMCINIZ olsun.

MERHABA ARKADAŞLAR.
nasipse yakında düğün yapacağız. yavaş yavaş eşya konusunda eksiklerimizi yavaş yavaş tamamlayalım diyoruz. Ancak bütçemiz cok sorun. en fazla 7.000 liramız var. bu paraya nasıl kuracagız evı. tabı beyaz esya harıc. kalıteli istikbal bellona kelebek alalım desek cok asıyor . gundoğdu modalife inegöl falan var ama nasıl olur bılmıyorum. nasıl yapacagız beynım almıyor artık . nısanlım memur bırde tayın donemı yasayacagız ıster ıstemez hıc yasamasak 2 defa tayını keısn olacak. uzak ta karadenızın bı ucundan akdenıze gelecegız. acaba dıyorum 7 bının uzerıne 8 bınde kredı cekıp 15 e guzelce bırsey mı alsak. bır defalık mı olsun . bazıları ucuz al cok para verme kendı evın olunca para verırsın dıyor ne yapacagız kafamız karısmıs durumda. :S :S:S :KK43:
çoğu tayinci çoğu zaman eşyasını yok pahasına elden çıkarıp öyle taşınıyor çünkü taşınması ayrı bir dert.
ben olsam eşya için borca girmezgim, elimdeki parayla modalife den falan alırdım, zaten koltuk takımı, masa, tv ünite, yatak odası (genelde yemek odası alınmıyor artık) yetiyor. çok sağlam bile olsa inanın biz kadınlar çabuk sıkılıyoruz, ilerde çocuk oluncada yok çizildi yok kirlendi vs, illaki değişmek istiyoruz, mesela camlı eşyalar çocuk olunca çok itici geliyor insana kırılırda zarar verirse çocuğuma diye. siz bilirsiniz ama hem boç olmazsa kafanızda rahat olur, eşya için faiz ödemeye deymez bence. bir arkadaşım kalite eşya aldı pişman oldu (ev peşinatına kullanırdım ne akılsızlık ettim diye).
bir arkadaşımda en asgari aldı , erkek tarafına dediki hakkımı ev alırken kullanıcam öylede yaptı kredi çektiler erkek tarafı eşya parasını geline verdi eve kullandı. bende en asgari eşya aldım , evlenince 5 ay sonra ev aldık. 9 yıl önceydi tabi bu. 6 ay önce yeni koltuk takımı aldık . demek istediğim bir kere borca girince toparlanmak zor, gençken büyük şeyle (ev araba gibi) alınınca çocuk olursa zorlanmıyor insan, eşya taksitle ne zaman olsa alınıyor (tabi alım gücü yeterli olduğu kadar)
uzun oldu ama fikir olur belki diye anlattım

araştırdığım kadarıyla saloni mobilya çok iyiymis.orayı düşünüyordum.ama dediğim gibi Yataş enzadaki merlin koltuğu görünce onda karar kıldık.istikbalinin pparamızı ödemesini bekliyoruz.hayırlısıolsun senin iiçinde ccanım

7.000 tl az bir bütçe değil bence , sadece mobilyalar için.
ben yatak odası + koltuk takımı + salon takımı 7.600 tl verdim.
çok güzel , sağlam ve kullanışlı üstelik.
baya mağaza ve int. sitesi dolaştım tabi Hoppa
nereden aldın mobilyalarını. Bende şuan araştırma içerisindeyim :(

nereden aldın mobilyalarını. Bende şuan araştırma içerisindeyim :KK43:

Koltuk takımı (3+2+1+1) + konsol + Tv ünitesi + masa (6 sandalye) ------> Bunları Berke Mobilyadan aldım. Hepsi 6.000 TL
Yatak odası takımımı da CNR Mobilya Fuarından aldım 1.600 TL (http://www.enfamobilya.com/index.php?page=urundetay&id=61) takımda bu. Tabi nakliye+montaj bize ait.
Eşyaları aileler değil eşimle biz aldığımız için çok araştırdım , hem istediğim hemde alınabilecek en uygun fiyatlara aldım evimin tüm eşyalarını.
Perde için mesela oturduğumuz semt de bi perdeciden fiyat aldık , tanıdık diye 3.500 TL dedi. Aynı ölçülerde aynı kalite perdeleri 1.600 TL'ye Zeytinburnu Perdeciler Çarşısından aldım. :KK49:

Koltuk takımı (3+2+1+1) + konsol + Tv ünitesi + masa (6 sandalye) ------> Bunları Berke Mobilyadan aldım. Hepsi 6.000 TL
Yatak odası takımımı da CNR Mobilya Fuarından aldım 1.600 TL (http://www.enfamobilya.com/index.php?page=urundetay&id=61) takımda bu. Tabi nakliye+montaj bize ait.
Eşyaları aileler değil eşimle biz aldığımız için çok araştırdım , hem istediğim hemde alınabilecek en uygun fiyatlara aldım evimin tüm eşyalarını.
Perde için mesela oturduğumuz semt de bi perdeciden fiyat aldık , tanıdık diye 3.500 TL dedi. Aynı ölçülerde aynı kalite perdeleri 1.600 TL'ye Zeytinburnu Perdeciler Çarşısından aldım. :KK49:
Bizimde aynı şekilde olacak biz kendimiz alıcaz o yüzden çok araştırıyorum. Uygun olmasına dikkat ediyorum ev kira olacak zaten. Düğün paketi tarzında yaptırmaya çalışıyorum gittiğim yerlerde,bir yerde beğeniyorum bu sefer kötü bişey duydummu hevesim kaçıyor moralim bozuluyor :(

Kızlar benim de yazın düğünüm var eşya bakıyoruz ama burada öyle mağazalar yok o yüzden şimdiden kaygı bastı

Bizim de düğün yazın ama dogudayiz burada büyük güzel mağaza yok nerden almalı bilemiyorum.

Back
X