Modalife tarzı düğün paketlerini bende inceledim. Memnun olanda var olmayanda var. Fiyat olarak bir çok firmadan uygun. Gerçek şu ki bazen bellonadan da memnun olmayan var . Bence kredi çekip daha iyisini almak için borca girmeyin elinizdeki para ile ( peşin alacağını için zaten indirim yapılacaktır ) almayı deneyin.Tayin işi zor eşyalar mahvoluyor.MERHABA ARKADAŞLAR.
nasipse yakında düğün yapacağız. yavaş yavaş eşya konusunda eksiklerimizi yavaş yavaş tamamlayalım diyoruz. Ancak bütçemiz cok sorun. en fazla 7.000 liramız var. bu paraya nasıl kuracagız evı. tabı beyaz esya harıc. kalıteli istikbal bellona kelebek alalım desek cok asıyor . gundoğdu modalife inegöl falan var ama nasıl olur bılmıyorum. nasıl yapacagız beynım almıyor artık . nısanlım memur bırde tayın donemı yasayacagız ıster ıstemez hıc yasamasak 2 defa tayını keısn olacak. uzak ta karadenızın bı ucundan akdenıze gelecegız. acaba dıyorum 7 bının uzerıne 8 bınde kredı cekıp 15 e guzelce bırsey mı alsak. bır defalık mı olsun . bazıları ucuz al cok para verme kendı evın olunca para verırsın dıyor ne yapacagız kafamız karısmıs durumda. :S :S:S
tatlım biz de tsyinciyiz.4 sene önce 15000 verip istikbalden aldık eşyaları.sonuç: davalık olduk kazandık.eşyalar berbat çıktı.bir iki aya paramızı geri alıp inegölden bakicaz.İnegöl alan arkadaşlarımin hepsi de çok memnun.bellonada birkaç şey beğendim ben ama İnegöl alicam artik.Allah YARDIMCINIZ olsun.
çoğu tayinci çoğu zaman eşyasını yok pahasına elden çıkarıp öyle taşınıyor çünkü taşınması ayrı bir dert.MERHABA ARKADAŞLAR.
nasipse yakında düğün yapacağız. yavaş yavaş eşya konusunda eksiklerimizi yavaş yavaş tamamlayalım diyoruz. Ancak bütçemiz cok sorun. en fazla 7.000 liramız var. bu paraya nasıl kuracagız evı. tabı beyaz esya harıc. kalıteli istikbal bellona kelebek alalım desek cok asıyor . gundoğdu modalife inegöl falan var ama nasıl olur bılmıyorum. nasıl yapacagız beynım almıyor artık . nısanlım memur bırde tayın donemı yasayacagız ıster ıstemez hıc yasamasak 2 defa tayını keısn olacak. uzak ta karadenızın bı ucundan akdenıze gelecegız. acaba dıyorum 7 bının uzerıne 8 bınde kredı cekıp 15 e guzelce bırsey mı alsak. bır defalık mı olsun . bazıları ucuz al cok para verme kendı evın olunca para verırsın dıyor ne yapacagız kafamız karısmıs durumda. :S :S:S
nereden aldın mobilyalarını. Bende şuan araştırma içerisindeyim7.000 tl az bir bütçe değil bence , sadece mobilyalar için.
ben yatak odası + koltuk takımı + salon takımı 7.600 tl verdim.
çok güzel , sağlam ve kullanışlı üstelik.
baya mağaza ve int. sitesi dolaştım tabi
nereden aldın mobilyalarını. Bende şuan araştırma içerisindeyim
Bizimde aynı şekilde olacak biz kendimiz alıcaz o yüzden çok araştırıyorum. Uygun olmasına dikkat ediyorum ev kira olacak zaten. Düğün paketi tarzında yaptırmaya çalışıyorum gittiğim yerlerde,bir yerde beğeniyorum bu sefer kötü bişey duydummu hevesim kaçıyor moralim bozuluyorKoltuk takımı (3+2+1+1) + konsol + Tv ünitesi + masa (6 sandalye) ------> Bunları Berke Mobilyadan aldım. Hepsi 6.000 TL
Yatak odası takımımı da CNR Mobilya Fuarından aldım 1.600 TL (http://www.enfamobilya.com/index.php?page=urundetay&id=61) takımda bu. Tabi nakliye+montaj bize ait.
Eşyaları aileler değil eşimle biz aldığımız için çok araştırdım , hem istediğim hemde alınabilecek en uygun fiyatlara aldım evimin tüm eşyalarını.
Perde için mesela oturduğumuz semt de bi perdeciden fiyat aldık , tanıdık diye 3.500 TL dedi. Aynı ölçülerde aynı kalite perdeleri 1.600 TL'ye Zeytinburnu Perdeciler Çarşısından aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?