Düğün Düğün Slaytım Çok Güzeldi yaaa

sevilaybercem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014
1
0
1
İstanbul
Kızlar geçen ay düğünüm oldu. harikaaa bir düğündü. gerçi kayınvalidem sorun cıkartmasaydı daha ıyı olacaktı o ayrı :/

neyse konuma gelıyımmm. düğün öncesinde o telaşe içinde düğünümüz için slayt yaptırmak için o site senin bu site benim dolaşırken fiyatlar çookk yuksekti ya. 300-400 tl istiyorlardı. hemde kısacık vıdeolara. tesadüfen youtubede gezerken facebook.com/dugunslayt ekibinin hazırladıgı videları izledim. inanılmaz hoşuma gitti. hem 5-6 dakıkalık videolardı hemde şu anakadar gördugum en değişik ilginç ve güzel videolardı. hemen safyalarından ıletişe geçtim tabi dua ediyorum çok para isyemesınler diye :) kac para deseler inanırsın :))) o videolara sadece 100 TL istediler. şoookk oldum ınanamadım :) diyorum ki yetkılıye saka değil dimi :) hayır sevilay hanım 5 yıldır yapıyoruz güvenebilirsiniz dediler. sonra bana bir sürü değişik değişik cok guzel videola gnderdıler ıclerınden tam 3 tane gelişme bolumu için secın dedıler birde daha once hıc gormedıgım giriş kısmına sinema filmerindeki giriş gibi yapıyorlar ondan sectirdiler. sonra fotograflarımı gonderdım. ınanmazsınız 3 gun ıcınde hazırlayıp bana gonderdıler. 3 gun ıcındede devamlı benımle ıletişim halınde oldular. bu cok hosuma gıttı tabı :) vallahı kızlar öyle büyük paralar harcamayın derım. adamlar işini çok güvenilir ve cok titiz yapıyor benden soylemesı :))) sayfası suydu sanırım tam hatırlamıyorum ya :/

öptümmm canımcımmlarrrrr :KK54:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar hobi olarak başladığımız işte çok güzel geri dönüşler de alınca neden devam etmiyoruz dedik ve en özel günlerinizi ölümsüzleştirecek slaytlar, albümler yapmaya başladık. Tarzı ve müziği seçtikten sonra sizin için en güzel olanını yapma garantisi veriyoruz:)) Eğer bu konuda bir isteğiniz varsa hemen iletişime geçelim. Bloğumuza da göz atabilirsiniz. Fakat maalesef çiftlerin resimlerini yayınlanmasını istemediğimiz için şuan için sadece örnek çalışma yayınlayabiliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X