en güzel günlerimde hergün önüme yeni dertlerin çıkmasından usandım. evlenmeme tam 10 gün kaldı. ama bugün hayal kırıklığının en büyüğünü yaşadım. biraz öce nişanlımla konuştum babaannesi çekmiş bi kenara düğünde takılnalar sizin paralar damadın ailesinin hakkıdır demiş. nişanlıma dedim sen ne dedin. gülmüş ninesine . ben bu sözü duyunca öyle büyük tepkiler verdim ki haklı olarak. çünkü babaanenin aile üzreinde büyük etkisi var. her kes onun sözünü dinlermiş daha evvleden demişti. hazmedemiyorum benim gibi biri nasıl böyle bir şeyle karşılaşır diye. ben de dedim eğer ki ben bugün bularla karşılaşırsam yarın kim bilir neler yaparlar bana. eğer böyle bişey yapılırsa rezalat çıkarırım önüme kim gelse bakmam dedim. o da annem babam böyle bişey demedi. sen ne demek istiyosun. sen bugün bunları söylersen yarın nedersin napaarsın. ben de dedim ben böyle biir muamaleye layık değilim. bana böyle bir şey yapılırsa başta senle olmak üzere izin verdiğin için ipleri kopartırım dedim. bu lafımdan çok kötü oldu aramız uzun uzun konuştuk ama içimiz de bişeyler koptu gitti sanki . nişanlım diyoki halldicem bu melseleyi. dedim bana neden anlattın beni alıştırmak için mi. büyük yeminler etti ben senle her şeyi paylaştım bunuda o yüzden anlatttım dedi. sana hiç bişey intikal ettşrmicem ben halldicem dedi. ama benim derdim para değilki böyle cahillikle karşılaşmam. pişmanmıyım? . öyle diyemiyorum ama bilmiyorum ailelerimiz çok farklı. Allahım bana yardım et. kayınpederimi yetiştiren de o babaanne. okumuş etmiş kendini gelişitrmiş ama insan kabuğünda neyse o değil mi? BEN NAPİCAM