Düğün tarihi hakkında

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
Merhaba Kızlar,
Nişanlımla düğün tarihini ayarlamak adına istediğimiz tarih Nisan Yada Mayıstı cünkü Bahar düğünü istiyoruz Ama bir sorunumuz var evimizin tek erkeği kardeşim askerde ve babam ona cok düşkün o olmadanda düğün müğün olmaz diyor mantıken bakılınca bende istemem kardeşsiz düğün ama kardeşimde daha yeni usta birliğine ( KIBRIS - LEFKOŞA ) gitti daha soramaz tabiii ordada bir kac kişiyi sordugumda düğün davetiyenizi askeriyeye yollarsanız iizn verir diyorlar ama bizde kardeşsiz düğün yapmak istemiyoruz sonucta bi kere olcak bu durum.
Bilginiz varmıı Acaba askerlikte bu gibi durumlara zorunlu iizn verirlermi yoksaa askeriyeye göre değişirmi bu durum?
Kardeşim gelmesini beklersekk eylül de gelcekk :olmaz:

Yani kafamız allak bullak 1-2 ay bekleyeceğiz ordaki ortama göre kardeşim sormaya calısıcak ama bakalım nolcakkk hayırlısı olsunnnnnnnnn

izin vermeyebilirler annesinin cenazesine bile izin vermediklerini duydum
ama bence beklemeyin eylülü o daha çok var kardeşsizde kötü olur o da görmek ister ablasını ama bence şimdiden komutanı arayın görüşme imkanınız varsa görüşün komutanla rica edin

Insallah hakkınızda hayırlısı ve gonlunuzden gecen vakıtte olur.
Bende Nısan ayında evlendım.
Elımde papatyalarımla (:

Son düzenleme:
Yaaa off yaa napıcaz biz komutanlarıda cok sertmiş yenide gitti yaa şimdi kardeşimide sıkmak istemiyorum bi kac ay geçtikten sonra bir konusmayı dene dedik oda biraz cekiniyor sizce ters bir durum olurmuu acaba komutanla konusmamız ama bi şekilde sonuca baglamamız gerkeiyor.Eylül cok uzak bi tarih üstellik kac zamandır istediğimiz tarih olmassa cok üzülürz tabi kardeşimde olmasada üzülürüm ama büyük ihtimal izin vermezler baksana ölüsü olana bile izin vermemişler ne tuhaff hayırlısı artıkk

hay Allah canım yaa, aksilik olmuş, insan hayatında bir defa evleniyor yani o umutla çıkıyor yola. elbetteki kardeşininde yanında olmasını istersin istediğin mevsimde de evlenmek istersin bu senin hakkın. bence biraz zaman geçsin bu zamanda da komutana iyi görünsün kardeşin,biraz diyalog kurmaya çalışsın belki kafalar komutanı izin verirler bence yaa..

İnşallah yaa bir orta yolu bulunur muallakta kalmak istemiyorum çünkü net bir tarih olsada ona göre bilsek en nefret ettiğim seyy muallakta kalmamak........

Teyzem evlendiği sıralarda dayım askerdeydi düğün zamanında geldi 1 hafta izne. Hiç sorun olmadan izin aldı.

Geçen kış bi yakınımız evlendi. Annemin kuzeni de geldi askerden sırf düğün için.

Kendi çevremde izin alamama durumuyla karşılaşmadım henüz.

Özel bir durum olmadıktan sonra izin alınıyor.

Eğer izinlerin iptal edilmediği olağanüstü bir durum olmazsa izin verirler merak etmeyin

kendi izin hakkını sizin düğün tarihinizde kullansın davetiyenizi de gönderin askeriyeye...

Benimde bilgim var davetiye yollanıyomus birliğe amaa bazı usta birlikleri vermeyebiliyomus bende sastım kaldım kesin izin verceğini bilsek ayarlıcaz düğün tarihini ama net değil biras daha gecsinde konus diyeceğim kardeşime bakalım nolcak.

bu kadar paniklemeyin yahu. daha nisana 6 ay var. benim tarihim 1 ay kala belli olmuştu.

Ya panik yapmam normalde ama nişanlımın oturdugu ilde düğün olcagı için ve orda düzgün bir düğün salonu olmadıgı için iyilerde bu seneden kapora verilip tutuldugu için hızlı halletmek istiyorum o sebepten yoksaa baska derdim yokkk

biz hazıran da nişanlandık kardeşim aralıkta askere gidcekti ve malum 1.5 sene sonra gelecek bizde baktık olmuyor izin olur mu olmaz mı belli değil kasımda evlendik.
kardeşin usta birliğine gittiğine öre izin alabilir diye düşünüyorum
allah gönlünüze göre versin arkadaşım..

Merhaba Kızlar,
Nişanlımla düğün tarihini ayarlamak adına istediğimiz tarih Nisan Yada Mayıstı cünkü Bahar düğünü istiyoruz Ama bir sorunumuz var evimizin tek erkeği kardeşim askerde ve babam ona cok düşkün o olmadanda düğün müğün olmaz diyor mantıken bakılınca bende istemem kardeşsiz düğün ama kardeşimde daha yeni usta birliğine ( KIBRIS - LEFKOŞA ) gitti daha soramaz tabiii ordada bir kac kişiyi sordugumda düğün davetiyenizi askeriyeye yollarsanız iizn verir diyorlar ama bizde kardeşsiz düğün yapmak istemiyoruz sonucta bi kere olcak bu durum.
Bilginiz varmıı Acaba askerlikte bu gibi durumlara zorunlu iizn verirlermi yoksaa askeriyeye göre değişirmi bu durum?
Kardeşim gelmesini beklersekk eylül de gelcekk :olmaz:

Yani kafamız allak bullak 1-2 ay bekleyeceğiz ordaki ortama göre kardeşim sormaya calısıcak ama bakalım nolcakkk hayırlısı olsunnnnnnnnn

Canım merhaba

Kesinlikle söyleyebilirim ki eğer 1.dereceden yakınsa düğün ve cenazelerde izin veriyorlar.Düğün dawetiyesi ile birlikte kimlik fotokopinide yollaman gerek

Düğün davetiyesi olunca bende izin vericeklrini biliyorm. . Ama zaten o dönemde izine çıkarlar byük ihtimal konuşsun komutanlarıyla izinini o ana denk getirsin

teyzemin oğlu davetiye yollanarak geldi izin verildi 2 günlüğüne gelri nolcakk :6:

Back
X