Kızlar merhaba yaklaşık 5 senedir süren bir ilişkim vardı askerlik falan derken 5. Seneye girdik allahın izniyle çok da mutluyuz ve 2 senedir sözlüyüz sözlüm gerçekten harika bir insan neyse gelelim konuya allahın izniyle 16 nisanda büyük nişanımız var 

düğün tarihi olarak da eylül 2011 kararı alınmıştı geçen akşam kayınpederim babama düğünü eylülde yaparlarsa borçla olacağını söyledi 1 sene daha bekleyelim borçsuz herşeylerini yapıp yerleştirelim dedi şimdi bir tarafım tamam diyor çok haklı ama bir tarafım daha 1 sene var diyor çok uzun geliyor zaten askerden de yeni geldi 15 ay koskocaman 15 ay onsuz kaldım
kayınpederim üzüldüğümü görünce üzülme kızım istiyoran eylülde yaparız düğününüzü dedi ama yok babacım dedim
benim ablam 3 sene nişanlı kaldı belki daha uzun ayrıldılar sonra şimdi evli:)babam çok üzüldü çok yıprandı anlatamam akrabalarımız bunu okadar ayıpladılar ki...rabbim yaşadıklarımızı yaşatmasın kimseye...şimdi anlayacağınız babam korkuyor ve çekinceleri var ikiarada kaldım onlarada 1 sene geç diyemiyor doğal olarak kız tarafı
((ne yapmalıyım 

kayınpederim üzüldüğümü görünce üzülme kızım istiyoran eylülde yaparız düğününüzü dedi ama yok babacım dedim
benim ablam 3 sene nişanlı kaldı belki daha uzun ayrıldılar sonra şimdi evli:)babam çok üzüldü çok yıprandı anlatamam akrabalarımız bunu okadar ayıpladılar ki...rabbim yaşadıklarımızı yaşatmasın kimseye...şimdi anlayacağınız babam korkuyor ve çekinceleri var ikiarada kaldım onlarada 1 sene geç diyemiyor doğal olarak kız tarafı