Düğün var ama...

gulden58

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
156
79
18
Hayirli aksamlar benim sorum şu benim akrabamin oglunun dugunu var.ben bosandim ayrildim bunun yani sira ayrildigim kisi de akraba idi. ve bu kisi de ailesiyle birlikte dugunde olacaklar simdi ben kararsiz kaldim ben de annemle ile dugune gitsem mi gitmesem mi sizce. tesekkurler simdi den... ;)

G
Hayirli aksamlar benim sorum şu benim akrabamin oglunun dugunu var.ben bosandim ayrildim bunun yani sira ayrildigim kisi de akraba idi. ve bu kisi de ailesiyle birlikte dugunde olacaklar simdi ben kararsiz kaldim ben de annemle ile dugune gitsem mi gitmesem mi sizce. tesekkurler simdi den... :KK66:
Gitmek istiyorsan git.Sanane eskisinden.Bakmaz geçer oturursun.

Hayirli aksamlar benim sorum şu benim akrabamin oglunun dugunu var.ben bosandim ayrildim bunun yani sira ayrildigim kisi de akraba idi. ve bu kisi de ailesiyle birlikte dugunde olacaklar simdi ben kararsiz kaldim ben de annemle ile dugune gitsem mi gitmesem mi sizce. tesekkurler simdi den... :KK66:

düğün sahibini seviyorsan ve orada bulunmak istiyorsan seni herhangi bir kişi engelleyememeli.. ben olsam giderdim.

Git tabi ki düğünde karşılaşmamak için gitmezseniz başka bi yerde gene karşılaşma ihtimaliniz olacak.

Git tabi ki düğünde karşılaşmamak için gitmezseniz başka bi yerde gene karşılaşma ihtimaliniz olacak.[/QUOTE

elbette heleki boylesi cok berbat birsey ya hatta sevmedigin kisiler ile karsi karsiya gelmek.

Kimse icin kisitlama kendini. Hele olmus bitmis biri icin hic! Birak o senden kacsin. Sen neden ondan kaciyosun ki?

Git ama yüzlerine asla bakma.
Orda yoklarmış gibi davran abartılı davranma komik olur.

Onlar gelecek diye ne zamana kadar ortamlardan uzak kalabilirsin ki ? Gitmek istiyorsan içinden geliyorsa git tabi. Hem de düğün sahibi gelmediler diye size kırılmaz.

Back
X