Düğün yapmayanlar pişman oldunuz mu?

mihrihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
202
43
118
Hanımlar ben oynamayı sevmem toplulukta özellikle:) e ben düğünümde nasıl oynayacağım. Yakınlarda da evlilik planımız var. Düğün yapmasam pişman olur muyum? Ayrıca nişan kına falan da sade olsun taraftarıyım karşı taraf kabul ederse tabi bir de nikah yeter de artar bile. Ama keşke demek de istemiyorum. Var mı aranızda düğün yapmadım iyi de oldu diyen? :)

bende sadece nikah kıyma taraftırıyım..
hem bu oynama faslı nedeniyle hemde akrabalardan ötürü..
pişman olurmuyum bilmiyorum bakalım ne yorumlar gelecek :51:

Hanımlar ben oynamayı sevmem toplulukta özellikle:) e ben düğünümde nasıl oynayacağım. Yakınlarda da evlilik planımız var. Düğün yapmasam pişman olur muyum? Ayrıca nişan kına falan da sade olsun taraftarıyım karşı taraf kabul ederse tabi bir de nikah yeter de artar bile. Ama keşke demek de istemiyorum. Var mı aranızda düğün yapmadım iyi de oldu diyen? :)

ben kına nıkah yaptım canım hiçte pişman olmadım 1 yıl olacak nerdeyse düğün yapacagımız paraya gıttık balayımızda gönlumuzce yedık içtik eglendık :))) Düğün bence gelin damata eziyet, gelen gidene eglence oluyor ancak.Kına zaten bunun için yeterli bence ama mutlaka kına yap kına olmayınca içinde kalabılır

canım bizde aynen öyle düşünüyoruz, sade bir nikah sonrasında da yemek, birde kına gecesi ( evde) cevapları ben de merak ettim :1:Gerçi bu benim tercihim pişman olmam diye düşünüyorum

Ben kına ve nişan yapmadım. Kına yerine bekarlığa veda partisi gibi bişeyimiz oldu arkadaşlarla dışarıda. Nişanı da bazı sebeplerden dolayı yapmadım.
Düğün yaptık. Ben çok yakınlarım dışında oynamam hatta düğünlere de gitmem ama düğünüm çok güzeldi. Daha bitmese sabaha kadar oynardım yani. :) keyifli oluyor. Ama aynı konsepti nişanda yaparsan o da aynı şey tabi. Bence tüm ailenle eşinle eğlenebileceğin nişan ya da düğün yap. Ben yapmasam keşke demezdim çünkü ahlanıp vahlanmayı sevmem. Kendimi bi şekilde teselli ederim. Ama şuan iyi ki yapmışım diyorum. Fırsat olsa yıldönümünde nikah da tazeleyip yine eğlence yaparım. :60:

Son düzenleme:
canım bizde aynen öyle düşünüyoruz, sade bir nikah sonrasında da yemek, birde kına gecesi ( evde) cevapları ben de merak ettim :1:Gerçi bu benim tercihim pişman olmam diye düşünüyorum

oyundan ötürü ben de öyle düşünüyorum aslında hiç sevmem çünkü millet eğlensin diye de o kadar para dökülmez ki

ben kına nıkah yaptım canım hiçte pişman olmadım 1 yıl olacak nerdeyse düğün yapacagımız paraya gıttık balayımızda gönlumuzce yedık içtik eglendık :))) Düğün bence gelin damata eziyet, gelen gidene eglence oluyor ancak.Kına zaten bunun için yeterli bence ama mutlaka kına yap kına olmayınca içinde kalabılır

kesinlikle katılıyprum sana aynı fikirdeyiz, işte karşı aile korkutuyo beni ya diretirlerse kabus gibi :)

Nikah sonrası yemek degılde genclerle arkadaslarla bir eglence güzel olabilir bence :) öylesii dugunden daha eglencelı hem gelınle damatda yorulmadn eglenmış olur :)

oyundan ötürü ben de öyle düşünüyorum aslında hiç sevmem çünkü millet eğlensin diye de o kadar para dökülmez ki

Aynen kendim eğlenemeyeceksem gereksiz ,ona harcayacağım parayla evimin eksiğini kaparım ,balayımı ayarlarım vs şu zamanda istanbulda en ucuz d.salonu 2 bin falan

Canim bn hersey yaptim bir kere dunya evine girecm yani bn eglnmiycksem kim eglnck ohhh mis hic pisman degil o kosusturmalar tatli geliyor insana pismandegilim hatira kaldi kameramanda vardi yarin cocuklarmla izlerim bak siz olmadan once filan bence yap canim :1::1::1::1::1::1::1:

biz de öyle düşündük balayına gitmek daha mantıklı zaten oynamayı sevmiyoruz ikimizde

Nikah sonrası yemek degılde genclerle arkadaslarla bir eglence güzel olabilir bence :) öylesii dugunden daha eglencelı hem gelınle damatda yorulmadn eglenmış olur :)

Doğru söylüyorsunuz da biz dualı falan bir yemek düşündüğümüz için ,ama dediğinize katılıyorum konu sahibi bunuda dikkate almalı çok daha mutlu olur :16:

Son düzenleme:
Ben oynamayi cok severim...
Bende kina ve nikah yapacaktim...
Esim evin tek kizisin ve ilk göz agrilarisin nikah olmaz dedi güuzel bir dügün yapalim dedi...
Kinam ve dügünüm muhtesem oldu cok eglendim...
Bunun icin esime cok ama cooook minnettarim iyi ki beni dinlememis...
Nisanim olmadi ama keske olsaydi icimde kaldi...

Aynen kendim eğlenemeyeceksem gereksiz ,ona harcayacağım parayla evimin eksiğini kaparım ,balayımı ayarlarım vs şu zamanda istanbulda en ucuz d.salonu 2 bin falan

haklısınız düğün salonu fiyatları el yakıyor mübarek ele güne gösteriş gibi geliyor bana bir de üstüne gelen giden dedikodunu yapıyor ne gerek var

Ben oynamayi cok severim...
Bende kina ve nikah yapacaktim...
Esim evin tek kizisin ve ilk göz agrilarisin nikah olmaz dedi güuzel bir dügün yapalim dedi...
Kinam ve dügünüm muhtesem oldu cok eglendim...
Bunun icin esime cok ama cooook minnettarim iyi ki beni dinlememis...
Nisanim olmadi ama keske olsaydi icimde kaldi...

tercih meselesi tabi siz mutluysanız gerisi boş :) ben özellikle oyundan dolayı istemiyorum açıkçası.

Kına yapmadım, hiç pişman olmadım.

Şimdiki aklım olsaydı düğün de yapmamak için uğraşırdım.
Nikah+kokteyl çok daha şık, asil geliyor bana.
Ayrıca paran cebinde kalıyor.

Ben yaptım ama yapmasam da olurmuş, çektiğim onca sıkıntı yanıma kar kaldı. Yapma bence yan

Kına yapmadım, hiç pişman olmadım.

Şimdiki aklım olsaydı düğün de yapmamak için uğraşırdım.
Nikah+kokteyl çok daha şık, asil geliyor bana.
Ayrıca paran cebinde kalıyor.

kına için kadınlar arasında sadece bindallı giyeceğim bir eğlence düşünüyorum. olursa tabi.

Back
X