Dügünde erkek arkadasimin ailesiyle tanismak..

_DnZ_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
185
0
46
Diğer
Merhaba kizlar
yine ben, ve yine bir "derdim" var..

Erkek arkadasim Türkiyede ben yurt disinda kaliyorum
Haftaya kismetse yanina gidicem insallah

Az önce telefonda konustuk
dayisinin iki hafta sonra dügünü varmis
ailesi benimle tanismak istiyormus benimde gelmemi rica etti kiramadim kabul ettim tabi

Ama simdi kara kara düsünmeye basladim nasil tanisicam diye
heyecanlandim birden :66:

Zaten cok cekingen, utangac biriyim
biri bana nasilsin dese yüzüm kizarir

Dügünde bütün ailesi olcak abisi, yengesi, dayisi, amcasi, kuzenleri vs.

Ilk gittigimde ailesinin elini öpsem mi? Nasil konussam hatta ne giysem?

Oynamayida bilmiyorum zaten bide oyna diye tutturularsa...

Uff :43:

Önerilerinize cok ihtiyacim var

Keşke ilk düğün gibi bi ortamda tanışmasaydın canım yaa :( ama olsn . Ailesinin tutuculuğuna göre bi elbise seç ama tek omuzlu şık hatlarnı çok göstermeyen makul bi boyu olan ve caf caf bi rengi olmayan bir elbise hayat kurtarır bence :) annesinin elini öpmemelisin söz yok nişan yok aranızda . Çok kasmadan konuşursun . Oyna derlerse de elini falan çırparsn hiçbiri dansöz değil sonçta:D

tatlım bence git bi kösede hanım hanım otur.ilk karsılasmada ben oyle vıcık vıcık olmayı sevmıyorum .ailesındekiler annesi ve babasının elını opebılırsın yada oanda daki elektırıge gore hareket et dayısı amcası cok yaslıysa ellerını op ama cok yaslı degıllerse ellerını nı opme oyun falanda oynama bence gıt otur bı yerde sorulanlara cevap ver zaten rahat bırakmazlar senı ınsallah cok ıyı gecer..

Insallah..

Annesiyle bir kez telefonda konusmustum ama 40 sn falan sürdü :66:
o zaman bile cok utanmistim gercekte nasil olur hayal edemiyorum

giyim olarak aslinda kot pantolon ve askili tshirt gibi bsiey düsünmüstüm

yeni gelin gibi giyinmek istemiyorum hemen :33: elbise falan

En önemlisi icinden geldigi davranmaktır..
Sonucta bazı insanlar vardır sıcakkanlıdır, cekingen degildir istese de olamaz. O insanın da yapısı budur.

Düğüne kot pantolon ve askılı t-shirt le gitmeni hiç tavsiye etmem.
Düğüne kotla gidilmez zaten ve erkek arkadaşının ailesi,onların özel gününü önemsemediğini düşünebilirler.

Nasıl konuşacağım,nasıl davranacağım konusunu kafana takma.
Normalde annenin arkadaşlarıyla nasıl konuşuyorsan öyle konuşursun.
Sen davetlisin,herhalde seni sıcak karşılayıp rahat hissetmeni sağlarlar.

Oynamak konusu ortama ve aileye göre değişebilir.
Mesela bizim ailemiz tutucu değildir ama kızların çıkıp dansöz gibi oynamasını tasvip etmeyiz.
Ablalar veya kuzenler,yani yaşına yakın akrabalar illaki ısrar ederse,kırmamak için kalkıp kibar kibar sallanır,el çırparsın.

Insallah..

Annesiyle bir kez telefonda konusmustum ama 40 sn falan sürdü :66:
o zaman bile cok utanmistim gercekte nasil olur hayal edemiyorum

giyim olarak aslinda kot pantolon ve askili tshirt gibi bsiey düsünmüstüm

yeni gelin gibi giyinmek istemiyorum hemen :33: elbise falan

Kıyafet konusunda evet abartmamak lazım bende erkek arkadasımın abisinin dügününe gitmistim bütün is arkadaslarımız orda olucaktı sevgilimle isyerinde tanısmıstık biz zaten. Elbise giymistim ama normal cicekli böcekli desenleri olan penye türü birseydi saclarımı da düzlestirmistim sonra hafif bir makyajla olayı bitirmistim.. :34:

yarin alisverise gidicem bakalim bisey bulabilcekmiyim :1:
10 gün kaldi dügüne heyecan dorukta

bir sorum daha var
annesine babasina yengesine abisine ve diger aile fertlerine nasil hitab etmeliyim?

bence arada resmi bişeyler olmadan düğüne gitme.. onların senle tanışmaya gelmelri lazım. ailen izin verecek mi bu şekilde onlarla tanışmana.. erkek arkadaşın senin ailenle tanıştı mı

bence arada resmi bişeyler olmadan düğüne gitme.. onların senle tanışmaya gelmelri lazım. ailen izin verecek mi bu şekilde onlarla tanışmana.. erkek arkadaşın senin ailenle tanıştı mı

senede bir kez gorustugumuz icin daha firsat olmadi 15 aydir birlikteyiz
erkek arkadasim gerekirse izin almak icin annenle konusurum dedi yani benden once o taniscak

Ben resmiyet olmadan tanışma durumuna sıcak bakmıyorum bunu yazdığım her topicte belirtmişimdir zaten.Bir de düğün çok uygun bir ortam değil gibi.Bütün akrabalar orada sadece kendi ailesi olsa yine bir derece.

Ama madem gidilecek anne-babasının elini öpün.Bunu zaten genel olarak tüm büyüklerimize gösterdiğimiz saygıdan yapın.
Diğer akrabalarından da büyük olan varsa ayırmayın tabii.
İlla kot giymek istiyorsanız üzerinize askılı bir şey çok basit kaçar.Onun yerine ceket modası var malum.Şık bir ceket topuklu ayakkabı ona uygun çanta ve abartı olmayan takılar takabilirsiniz.Spor klasik bir şey çıkar ortaya.Hem abartmamış olursunuz hemde özensiz olmazsınız.

Anne-babasına ne diye hitap etmek gerek hiç bilmiyorum.Anne-baba denmez zaten de sizli bizli olun.Neticede ilk tanışma.İyiyim siz nasılsınız gibi.Zaten sizin seslenmenizi gerektirecek bir ortam olmayacaktır.Olursa teyze-amca uygun olur sanırım.

E kolay gelsin. =)​

Ben olsam bu teklifi geri cevirirdim
bir kere genel olarak türk kaynanalarinda caktirmasalarda mesafeli gelin iyi gelin gibi bir duygu var :) Hemde dügün gibi bir ortamda bir araya gelmek cok gereksiz düsünsene bütün akrabalar orda herkes seni süzücek sonra gereksiz bir sekilde göbek at diye zorlanicaksin eger bi kösede hanim hanimcik otursan sevgilinin akli sende kalicak malum dügün olaylarinda kuzenler yigenler hep ayak islerine kosar geri kalan zamanda halay ceker :64::64::64:
Ne giyicem konusu ayri bir dert örn. benim baba tarafim tüm dügünlere abiye kiyafetle gider anne tarafimda dügünde görümce baldiz harici abiye giymek ayiptir (hatta görümce baldizlarin bile döpyesle geldigi olur)

gidip sikkidi sikkkidi oynasan ayyy cok oynak dicekler hanim hanimcik otursan soguk nevale dicekler gel sen vazgec benim icime sinmiyor kendimi rahat hissetmem de gitme tanismaya cok istiolarsa yüzük taksinlar :))))

Aynı durumu ben dün yaşadım :)
10 aydır çıkıyoruz dün dayısının sünnet düğünü vardı kına gibiydi ailesiyle ilk aydan tanıştırmıştı maalesef çok erken olmuştu bende sadece annemle tanıştırmıştım.
Annesini kendime çok yakın hissediyorum çokta ilgileniyor ailesi rahattım aslında ama dedesi babannesinden çok çekindim sürekli süzdüler abisinin 3 yıllık sevgiliside vardı gelinlerin gelmiş falan diyordu herkes bende ona göre davrandım hiç oturtmadılar dans ettik oynadık... :)

teklifi geri cevirmek gibi bi ihtimal kalmadi malesef erkek arkadasim cok kirilir

koyde olcak dugun bidaha butun akrabalar bir araya gelmez abisi ve babasi baska sehirde kaliyor

giyim konusuna gelince beyaz pantolon ve lacivert gomlek gibi bisey dusundum daha kararsiim :(

oynamaya gelince ben zaten anlamam ki oynamaktan :D bide trakyali olcam

Aynı durumu ben dün yaşadım :)
10 aydır çıkıyoruz dün dayısının sünnet düğünü vardı kına gibiydi ailesiyle ilk aydan tanıştırmıştı maalesef çok erken olmuştu bende sadece annemle tanıştırmıştım.
Annesini kendime çok yakın hissediyorum çokta ilgileniyor ailesi rahattım aslında ama dedesi babannesinden çok çekindim sürekli süzdüler abisinin 3 yıllık sevgiliside vardı gelinlerin gelmiş falan diyordu herkes bende ona göre davrandım hiç oturtmadılar dans ettik oynadık... :)

cnm sen ailesine ne diye hitap ettin? amca teyzemi yoksa daha cok sizli bizlimiydiniz :D

Ben olsam bu teklifi geri cevirirdim
bir kere genel olarak türk kaynanalarinda caktirmasalarda mesafeli gelin iyi gelin gibi bir duygu var :) Hemde dügün gibi bir ortamda bir araya gelmek cok gereksiz düsünsene bütün akrabalar orda herkes seni süzücek sonra gereksiz bir sekilde göbek at diye zorlanicaksin eger bi kösede hanim hanimcik otursan sevgilinin akli sende kalicak malum dügün olaylarinda kuzenler yigenler hep ayak islerine kosar geri kalan zamanda halay ceker :64::64::64:
Ne giyicem konusu ayri bir dert örn. benim baba tarafim tüm dügünlere abiye kiyafetle gider anne tarafimda dügünde görümce baldiz harici abiye giymek ayiptir (hatta görümce baldizlarin bile döpyesle geldigi olur)

gidip sikkidi sikkkidi oynasan ayyy cok oynak dicekler hanim hanimcik otursan soguk nevale dicekler gel sen vazgec benim icime sinmiyor kendimi rahat hissetmem de gitme tanismaya cok istiolarsa yüzük taksinlar :))))

onlara kalsa hemen dugun yapicaklar bize :D ama annem daha sozede nisanada karsi
20 yasina kadar beklicekmisim nisan icin (yasim 18)

Back
X