Düğün düğünde magnett???

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kızlarrrrr sizlerin yardımıyla nikahi düğünde yapmaya karar verdim. Bu durumda nikah sekeri dagitamam. Cunku dugunum en az 700 kisilik olur. http://m.gittigidiyor.com/urun/104968779
Su linkteki buzdolabi magnetlerinden yaptirsam, birde kurabiye posetleri var bole seffaf onlarla paketlesem, kurdelalarla baglasam suslesem ve dagitsam cok mu abes olur?? Ya ne bilim bi hatira olsun istedim o kadar kalabaligida yapabilcegim anca bu olur die düşündüm:-D

istersen kınada da dağıtabilirsin istersende belli bir miktarda yaptır saklıcak olan yakınlarına sevdiklerine ver. bence fazladan yaptırıp fazla masarafa girme saklamıcak olanlar için

Son düzenleme:
istersen kınada da dağıtabilirsin istersende belli bir miktarda yaptır saklıcak olan yakınlarına sevdiklerine ver. bence fazladan yaptırıp fazla masarafa girme saklamıcak olanlar için

canım kınamı evde çok küçük bi organizasyonla yapıcam. ayrıca ürünlerin 1000 tanesi 92 lira gibi bir fyatta. ki 50 tane 100 tane yapmıorlar. yani masrafından değilde uygun olurmu acaba? gerçi bu bir çeşit nikah şekeri gbi. o yüzden dağıtılabilir gibi geldi bana:DD

canım kınamı evde çok küçük bi organizasyonla yapıcam. ayrıca ürünlerin 1000 tanesi 92 lira gibi bir fyatta. ki 50 tane 100 tane yapmıorlar. yani masrafından değilde uygun olurmu acaba? gerçi bu bir çeşit nikah şekeri gbi. o yüzden dağıtılabilir gibi geldi bana:DD

aaa fiyatı gayet iyiymiş :40: bilemedim valla canım sen bilirsin

yoksa sen benim nişanlımmısınnnn:DD ahahah:D tıpkısının aynısını diyorsun:DD kız bende bilemedim işte sorun orda zatenn:DDD

tüh ya yakalandık dermişim :1: valla canım ben olsam şöyle güzel bi nikah şekeri yaptırırdım ya da o tür bişeyler evde kına yaptığım zaman yakınlarıma saklıcak olanlara verirdim zaten evde olunca en yakınlarını en sevdiklerinle beraber olursun

tüh ya yakalandık dermişim :1: valla canım ben olsam şöyle güzel bi nikah şekeri yaptırırdım ya da o tür bişeyler evde kına yaptığım zaman yakınlarıma saklıcak olanlara verirdim zaten evde olunca en yakınlarını en sevdiklerinle beraber olursun

öle diyorsunda bak şimdi kınamda sadece kuzenlerimle ve halalarım teyzem falan olucaz ve erkek sine istemiyoruz:d ama atıyorum en basitinden en yakın arkadaş gurbumuz 3 erkekten olusuyor onlarda saklar ama onlara vermem ımkansız:d kınadakıler ıcın özel şeyler var zaten:d onların hediyeikleri ayrı. derdim düğüne gelenlere bir hatıra bırde üstünde teşekkür ederiz gbi notlar yazıorlar hani düğüne geldikleri içinde teşekkkür babında olur diyede düşündüm:D lafın özü kına hediyelikleri farklı. bu ise düğün için(ayrıca nikahta düğünde olcak bu arada) yani ya düğünde dağıtılacak ya dağtılmayacak:DD

öle diyorsunda bak şimdi kınamda sadece kuzenlerimle ve halalarım teyzem falan olucaz ve erkek sine istemiyoruz:d ama atıyorum en basitinden en yakın arkadaş gurbumuz 3 erkekten olusuyor onlarda saklar ama onlara vermem ımkansız:d kınadakıler ıcın özel şeyler var zaten:d onların hediyeikleri ayrı. derdim düğüne gelenlere bir hatıra bırde üstünde teşekkür ederiz gbi notlar yazıorlar hani düğüne geldikleri içinde teşekkkür babında olur diyede düşündüm:D lafın özü kına hediyelikleri farklı. bu ise düğün için(ayrıca nikahta düğünde olcak bu arada) yani ya düğünde dağıtılacak ya dağtılmayacak:DD

tamam o zaman dağıtın gitsin düğünde :1:

Bence dağıt bende çok beğeniyorum magnet benimde kısmet olursa nikah düğünde olmasını istiyorum ve çok çok kalabalık oluyor düğünlerimiz ilkten hiç bir şey dağıtmayayım dedim sonra magnetleri gördüm onlardan yaptırırım diye düşünüyorum zaten çok çok uygun hem bir şey dağıtmış olursun hemde çok masraf olmaz.Mutluluklar :)

Cok teşekkür ederim arkadaşim.. bende dagitamam die düşünüyordum. Bunu buldun hoşuma da gitti. Hosluk olur die daguticam :-D:-D

Back
X