Düğünde silah atma ve bir canin gitmesi

Herkese merhaba. Dün memleketime düğüne gelmistim yabancı düğün de değil teyzemin oğlunun. Herşey tam zamanına uygun güzel giderken eğlenirken. Salağın birisi silah atıyor kuru sıkı tabanca da değilmiş bildiğiniz gerçek silah 13 tane mermi var 10 nu havaya 3 tanesini de yere sıkıyor. Bu merminin iki si iki tane adama denk geliyor ve dün biri olduğu yerde malesef ki öldü. Diğeri de yaralandı . Bu silah atmak dan ne anlıyorlar cezası yokmu . Psikolojim bozuldu geceden berli 1 dk bile uyuyamadim saat kaç olmuş şuan . Yatamiyorum gözümün önünden gitmiyor o görüntü. 😥 İki küçük evlatlarım vardı iyiki onlar yanimdaymis aklıma bin bir türlü şeyler geliyor . 🥺 . Rabbim esirgemis . Rabbim o adama da rahmet eylesin ailesine sabır versin . Silah atınca sanırım erkek olduklarını ispatlamaya çalışıyor bu mikroplar 😡
Allah bazı çocukları koruyup bazı çocukları öldürmüyor. Doğa olayı değil bu, ölenlerin sebebi tabanca ile şov yapan katiller. Çocuklarınız şanslıymış, ailecek çok şanslısınız. Ben bu düğünde silah kullanımının nasıl engellenecegini biliyorum, asker veya polis düğünde tabanca sesi duydugu anda düğün sahiplerini hapse atmak için gelince cesaret edemiyorlar. Bizim orada kolluk kuvvetlerinin çabası sayesinde bu olay 10 yılı aşkın süredir olmuyor. Hiçbir kimse de bu yüzden ölmedibu sayede.

Benim düğünümde de gelin indirme sırasında atılmıştı eşimin enişteleri atmışlar bu ne böyle dag başında mıyız diye şasırmıştım silah susmazsa inmem demiştim salaklığın dik âlâsı.Hasta var mi cocuk var mi diye düsünmeden dat dat kornaya basıp gecen konvoyları ve rast gele silah atan insanlari asla anlayamayacağım. Amaç ne yani ? o dayılara gel hayvanlar icin mama dagıtalim yardım et de yuva yapalim desen g..bası ağrır bir yerlerde mama.kabı su kabı görse sigara izmaritini icine atar is silah sıkmaya gelince on numaralar.Cezai yaptirimi var diyorlar ama asla inanmiyorum bak bir can gitmis ama silah atan kisi 2 gün nezarette kalır cıkar

Sonsuz beddua ve kufurleri hakeden bir eylem.

Mesela denyoluk, hanzoluk, salaklik, insanliktan nasip almamak, basbayagı kotuluk, davarlik, acidan zevk alacak kadar kotu olmak, dusuncesizlik, beynin sinir uclarinin birbirine temas etmedigi ve dolayisiyla dusunce uretemediginin kaniti, empati yoksunlugu, sosyopati, sebep sonuc iliskisi kuramayacak kadar zeka geriligine sahip olmak, testeronun kolesi olmak, hirtlik.

Ama en önemliside kendini bi mok sanmak.

Hapislerde curusun cana kiyanlar ve mesela devlet kisilere karsi islenen suclari affedemesin.

Hiç anlamazdım havaya sıkılan kurşun nasıl duvarı delip evinde sakin sakin oturan bir insanı nasıl öldürebiliyor. Kurşun gidebileceği yere kadar çıktıktan sonra aşağı düşerken hızlanıyor ve döne döne iniyor. Yolu bir duvara uğrarsa onu da delip geçiveriyor. Arkada yok yere kaybedilen bir can.
Benim gördüğüm görüntüde silah kullanan iki kişi var biri diğerine yer gösteriyor aşağı doğru bakmadan sıkıyorlar. Sanki bilerek yapılmışta kim vurduya getirmek istemişler gibi çok şüpheli.

Başınız sağalsın. Tüm vefat edenlere rahmet diliyorum.

ben de hiç sevmem

seneler önce bir yakınımın düğününde böyle silah atılıyordu

fazlasıyla hem de

şikayet etmiştim

gördüğü yerde şikayet edilmeli bu magandalar

Back
X