geçen yıl temmzda nişnlandık 4.5 yıldır sevgilydk başlarda herşey çok güzeldi 1 1.5 yıl snra çok ilgisiz oldu nişanlım daha sonra ayrıldık 2 ay kadr ayrı kaldık ben hep ağladm zırladm sonra tam vazgçtm o barşmk istedi birlştk ve 1 yıl sonra nişanlandık 10 aydr nişanlıyız ama hep kavga gürültü ettk o kadr bıktık ki artık kavga etmk istemiyoruz ikimzde mutlu güzel bi yuvamz olsun istiyorz ama o bana vakit ayrmıyor ilgisiz arkadşları kahve maç
ben kızınca küsünce tamam haklısın dikkat edicem dio aradan biraz zamn geçiyor yine ilgisiz bende cadılık yapıorum artık hep kavga ediyoruz sen böle davrandıın için belkide ben ilgisizmdr diyor ama öyle değil benm halmden memnun olduğumu düşünüyor kavga etmeynce ilgisizliğe devm ediyor dün anneme söyledm ayrlmk istiyoruz diye o da üzüldü
nişanlımda baştaki gibi olablrm belki sen hep bana kötü davrandıın için böyleyimdir diyor yine ama ilgisiz işte
( çok seviyorum o da seviyor eminim evlennce seni evde yalnzmı bırkcm diyor bilmem ne diyor evlennce değişirmi bilmiyorum nolur yardm edin
ben ve annem çok üzgünz nişanlımda öle ben sensz napcm falan dio ama birleşincede aynı ilgisz oluo iştee