- 1 Eylül 2014
- 26.112
- 30.481
- 798
- 35
Gördüm . Zararın neresinden dönerse kârdır .Sonuc..
Yeni konu acti bosansam mi? Diye soruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm . Zararın neresinden dönerse kârdır .Sonuc..
Yeni konu acti bosansam mi? Diye soruyor
oooooo bak bunları yeni görüyorum bu ne böyleee ayy iyiki kurtulmussun ondan adam daha seni tanımadan ne yaparsan yap ailesine inanıcak baksan anenn bana sunu dedi degil dövdü desen yoo sen kendin düsmüssündür dicek o vaziyette kurtulmussun resmem ama bak ben kendi eviligimde edindigim tecrubeyle kardesime hep ne derimKızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
Ayrılık zor geliyor ona askimdan değil de kendi cikarlarim için maalesef. Nedeni de calistigim kurumda herkes biliyor . Bana kimsenin aciyan gozlerle bakmasini istemiyorumAilesine laf kondurmuyor. Annemi arayip sormuyorsun diyor. Düğün telasesinden pek arayamadim doğru ama ne yapabilirim ki sürekli arayip ne konuşacağım
Kızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
Simdi ayrilmazsan sonra cok zorlanirsin yasayacaklarin yasadiklarinin teminati zaten her sey ortada
5 yıllık evli çocuklu iken boşanmak meseleyi erteleyip büyütmeye sebep olur ancak
bir büyügünüze güzel evlilığı olan birine danışın
Konu sahibi evlendi boşanıyor bile ..Siz eşinizi sevmiyorsunuz sadece millet ne der diye ilişginizi sürdürmeye calışıyorsunuz ama yanlış yapıyorsunuz neden sevmediniz birinle evlenmeyi düşünüyorsunuz sadece millet size ne gözle bakar sizin hakınızda ne düşünür diye millet önemli değil siziniz önemli olan siz kendinize bu durumda nasıl kendi gözünüzle görüyorsunuz ??? Milletin düşücesi icin hayatınız sevmediniz biriyle gecirmeye deger mi hayatınızın bbaşına kendinizi koyun milleti değil
Allahın sevgili kuluymussunki erken ogrenmissin millet duysa nolur duymasa nolur ben şahsen duysam böle bişey taktir ederim millet ne der diye hayatınızı mahfetmeyin ilerde çocukla bosansan millet aferim devam etti cocuklami boşandı diyecek ileriyi gorebiliyorsun burda ki o tarz kocalarida görüyorsun bence kaç kurtul bırak masrafı filan senin hayatın hiç bi paradan değerli değil hiçbi adamdanda onun ailesine saygısızlık etmezsin o ayrı bişey ama ara sor ne demek onane istediğini ararsin istemediğini ararmazsin geri kafalı bir aile düşkünü erkek daha annesinden babasindan nefret etmesin ama onlardan kopmayan adam yeni aile kuramazAyrılık zor geliyor ona askimdan değil de kendi cikarlarim için maalesef. Nedeni de calistigim kurumda herkes biliyor . Bana kimsenin aciyan gozlerle bakmasini istemiyorumAilesine laf kondurmuyor. Annemi arayip sormuyorsun diyor. Düğün telasesinden pek arayamadim doğru ama ne yapabilirim ki sürekli arayip ne konuşacağım
Konu sahibi evlendi boşanıyor bile ..