Mazlumun ahını almamak lazım işte.Öğrendiğimden beri şoktayım.. evlenip ayrılmamı hiç sorun etmemişti. Temiz kalpli olduğuna inanıyordum.. Gözümde çok büyütüp çok sevmiştim. Sorumsuz, çalışmayan biriydi. Herkes uyardı ama kalbime söz geçiremedim. Çok dil döktüm düzgün bir işe girip çalışsın diye çok emek verdim olmadı. Ailesi klas insanlar gibi gözüküyordu. Çok seviyordum onları da. Kendi ailem gibiydiler. 2 yıl nişanlı tuttular nişanı uzattılar sırf her şeyi en lüksünden yapmak için. Ki benim böyle bir isteğim yoktu. Uzattılar ama 3 gün kala hala ev bile hazır değildi. Bir de nikahsız evlendirmeye çalıştılar..
Üstüne nişanlı kişisinden çok ağır küfürler hakaretler yedim.. Bir de ben onu çalışıyor sanırken pis işlerle uğraşmış onu da itiraf etti son gün.. ve cesaretimi toplayıp son noktayı koydum..
Iftira da attılar bitme sebebiyle ilgili. Çevreye kendilerini yalan yanlış aklamaya kalktılar.
Beni ve ailemi rahatsız etmeye kalktı. Numaramı degiştim ve kurtuldum. Aylardır sesi soluğu kesilmişti. Ortak bir tanıdığımızdan yeni öğrendimki o karıştırdığı pis işin üzerindeyken yakalanmış. 10 yılın üstünde hapis cezası almış. Şimdi hapisteymiş.. Sevinemedim de üzülemedim de. Çok ah ettim çünkü. Beni kandıran ailesine de.. beni aşağılamaya kalkan kardeşine de kendisine de.. bu kadar çabuk çıkacağını da hiç bilmiyordum.
Bana gelince.. insan tanımayı hiç beceremiyorum. Çok fazla iyi niyetliyim. Çevremn de dediklerini görmezden geldiğim için başıma sacma sapan işler aldım..
İnsan tanimak için ondan ayrıldığimdan beri bir sürü evlilik görüsmesi yaptım. İnsan tanımayı reddetmeyi, kendime değer vermeyi öğrendim. Kötü olduğunu duşündüğüm insanlara kesinlikle 2. Şansı vermedim. 2. Görüsmeyi hak edecek biri karşıma çıkarsa nasipse nikahı basıcam dyordum ki :) herkesin iyi biri olduğuna kefil olduğu ve çocukluğumdan beri ne zaman görsem çok begendiğim kisiyle bir gorusme yaptim. Ilk defa masadan kalkınca içimde zerre kötü bir his olmadı. Çok ısındım ve iyi de anlaştık. Aslında evlenince size sürpriz yapacaktım ama şimdiden söylemek istedim.
Etrafımın çok onayladıgı benim de iyi anlaştıgım sevdiğim sevildiğim iyi biriyle nişanlıyım artık şükür sonunda :) Allah kimsenin ettiğini kimsede koymuyor ve hak ettiğiniz mükafatı eninde sonunda veriyor :)
Kaç yaşındasınız? Sizin isteğiniz olmadığı halde size nasıl bu şekilde diretebildiler?Elbette aile fikirleri önemli ama kocaman insansınız düğün tarihinize kendiniz karar veremiyor musunuz? "ah" ettim demişsiniz ama kusura bakmayın yasa dışı işler yapan birinin sonu zaten bellidir sizin ah etmenizle alakası yok yani olayın. Ayrıca düğüne 3 gün kalana kadar hiç mi fafketmediniz? İnanmıyorum malesef, o yüzden de bile isteye nişanlanıp düğün tarihi alıp, 3gün önce ayrıldıysanız ah edecek bir durumda yok bana göre.2 yıl nişanlı tuttular nişanı uzattılar sırf her şeyi en lüksünden yapmak için. Ki benim böyle bir isteğim yoktu
Kaç yaşındasınız? Sizin isteğiniz olmadığı halde size nasıl bu şekilde diretebildiler?Elbette aile fikirleri önemli ama kocaman insansınız düğün tarihinize kendiniz karar veremiyor musunuz? "ah" ettim demişsiniz ama kusura bakmayın yasa dışı işler yapan birinin sonu zaten bellidir sizin ah etmenizle alakası yok yani olayın. Ayrıca düğüne 3 gün kalana kadar hiç mi fafketmediniz? İnanmıyorum malesef, o yüzden de bile isteye nişanlanıp düğün tarihi alıp, 3gün önce ayrıldıysanız ah edecek bir durumda yok bana göre.
Umarım bunda sonra mutlu olursunuz.Kaba taslak anlattım. Cok detay var. Kendi tarihime karar verdirtmedikleri için ayrılmaya kalktim yalvar yakar uzattirdilar. Fark etsem nişanlanmazdım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?