Düğüne 5 ay kala...

Boncukkk000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
307
126
103
Merhaba kızlar herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Başlığımda da yazdığım gibi nişanlıyım şuan düğüne 5 ay kaldı ama ben dün itibari ile aşırı bi kararsızlığa düştüm. Nişanlım esnaf dükkanı var dün ordan burdan konuşurken işte dükkana gelip ona elemanlara kadınları asıldıklarını çok afedersin nerdeyse gelin şey yapın para vermeden çıkmanın derdinde bi çok kadın olduğunu söyledi neymiş bu sert duruyomuş yoksa dükkan pavyona dönermiş bilmem ne. Canım o kadar sıkıldı ki geceden beri bunu düşünüyorum yakında evlenicez ben sürekli onu mu düşünücem yok asıldılar mı bişi mi oldu çokta takıntılıyımdır bu konuda diyceksiniz ki güvenmiyomusun ne kadar güvensemde hayatta neler oluyo o kadar korkuyorum şuan evlilikten. Bu arada benide dükkana sokmak istemiyo erkekleride çok yavşakmış ( çok afedersiniz) bana bakarlarsa olay çıkarmış bunların üzerine bende düşünmeye başladım tabi acaba bana asılmalarından değilde karı kızı görmim diyemi beni sokmuyo dükkana of aklımda bin bir türlü düşünce napıcam bilmiyorum kızlar varmı öneriniz şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz için...

İş hayatında olan şeyler plazada da çalışsak esnaf dükkanında da çalışsak asılanı tanışmak isteyeni bitmez ama gelip bunları size anlatması gereksiz ve saçma. Kıskançlık krizine girmenizi istemiş bence ego kasacak hosuna gidecek çünkü. Halbu ki bu tarz şeyler kadınları acayip soğutur karşısında ki adamdan

Şimdi şöyle düşünün:
1) Bu durumu değiştirebilir miyim? Hayır .
2) Nişanlınız işini değiştirir mi? Hayır.
3) Öyle ya da böyle yapan her koşulda yapar mı? Evet.
4) Eşinizi hayat boyu bir kutuda saklayabilir misiniz? Hayır.
5) Bu olasılık herkes için geçerli mi? Evet.

O yüzden değiştiremeyeciğiniz ve hayatla içiçe olan bir konu için canınızı sıkmayın. Ve düşünmeyin. Öyle bir şey olursa bir gün o zaman düşünürsünüz.

Ne dükkanı?
Bence böyle atıp tutmasının altında başka sebepler olabilir aklınıza bin türlü şey gelmesi normal.
Nişanlınıza göre dükkana gelen bütün kadınlar yollu, elemanları da yavşak ama bir tek kendisi düzgün ve otoriteyi sağlıyor. Çok ilginç...
Esnaf alkol falan satılıyor. Kafası güzel çok gelen oluyomuş. yanlış mı yazdım canım acaba elemanlarınada yavşıyolarmış.

Canim bana cok sacma geldi.
Hadi olsa olsa bu olay 1 2 kez olur.
Dükkannin pavyona dönmesi ne alaka...

Seni kıskandırmak icin abartmis bence.
Hem böyle birsey olsa bile sana niye söylüyor ki
Yüz vermeyecek bitti.
O da işte yüz versem pavyona dönecek diyo e vermiyosan benim niye aklımı bulandırıyosun dediğin gibi o kadar saçma ki..

İş hayatında olan şeyler plazada da çalışsak esnaf dükkanında da çalışsak asılanı tanışmak isteyeni bitmez ama gelip bunları size anlatması gereksiz ve saçma. Kıskançlık krizine girmenizi istemiş bence ego kasacak hosuna gidecek çünkü. Halbu ki bu tarz şeyler kadınları acayip soğutur karşısında ki adamdan
Kesinlikle canım içimi soğudu benimde.

Ne iş yapıyor ve neredesiniz? Bütün namussuz kadınlar orada mı?

Şaka bir yana ama farkında mısınız eş adayınız oturduğunuz muhitteki bütün kadınları itham ediyor...
Tatil beldesi burası canım dükkanın olduğu yer çok pismiş erkeği kadını ..

Şimdi şöyle düşünün:
1) Bu durumu değiştirebilir miyim? Hayır .
2) Nişanlınız işini değiştirir mi? Hayır.
3) Öyle ya da böyle yapan her koşulda yapar mı? Evet.
4) Eşinizi hayat boyu bir kutuda saklayabilir misiniz? Hayır.
5) Bu olasılık herkes için geçerli mi? Evet.

O yüzden değiştiremeyeciğiniz ve hayatla içiçe olan bir konu için canınızı sıkmayın. Ve düşünmeyin. Öyle bir şey olursa bir gün o zaman düşünürsünüz.
Haklısınız teşekkür ediyorum düşünmekten bi hal oldum

Esnaf alkol falan satılıyor. Kafası güzel çok gelen oluyomuş. yanlış mı yazdım canım acaba elemanlarınada yavşıyolarmış.
Bende tekelde çalıştım bir süre ama hiç kimse asılmadı. Nişanlınız ve elemanları kadar dikkat çekici değilim demekki :D
Ben olsam soğurdum ve bir kez daha düşünürdüm evlilik fikrini. Bunları kıskandırmak amaçlı anlatmış olması bile güzel değil ve ayrıca bütün kadınları böyle kudurmuş gibi anlatması çok seksist.

Bence abartmış her gelen erkeksiz kalmış gibi ona mı atlayacak belki bir iki kere bakan filan olmuştur o da boyle anlatıyordur. Ortam kotu gelenler kotu calisanlar kotu ve seni de ortama sokmak istemiyorsa boylesine nezih bir insan neden o is yerinde calisiyor?
Umarım abartmıştır bu anlattıklarını çalışmıyor canım kendi dükkanı

Bende tekelde çalıştım bir süre ama hiç kimse asılmadı. Nişanlınız ve elemanları kadar dikkat çekici değilim demekki :KK70:
Ben olsam soğurdum ve bir kez daha düşünürdüm evlilik fikrini. Bunları kıskandırmak amaçlı anlatmış olması bile güzel değil ve ayrıca bütün kadınları böyle kudurmuş gibi anlatması çok seksist.
Evet canım bende soğudum dediğin gibi oluyodur ama demekki etkiliyo onuki gelip anlatıyo bana tabi ne kadar doğruysa anlatması...

Back
X